Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Wrz 2012 17:11 

Hej, potrzebuję dostać się do Polski z Bogoty w okolicach świąt, margines jest duży, czy to będzie listopad czy styczeń nie ważne, chciałbym wrócić do Polski choć na chwilę. Pomożecie? :)

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 13 Wrz 2012 17:24 

srebrny
mozliwosci chyba raczej niewielkie, wydaje mi sie, ze najtaniej przez madryt iberia, albo przez caracas conviasa..
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Wrz 2012 17:40 

Masz wizę USA? I czy to ma byc tylko Polska czy może jeszcze jakieś kraje ościenne? Na jak długo chcesz przyjechać? Np. 20 listopad do 5 grudnia, 4077zł LH przez FRA do WAW. Taka sama cena tez jest na inne terminy, np. aby przyleciec na święta i wrócić po nowym roku.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Wrz 2012 22:13 

Wizę nie problem byłoby załatwić, jeśli się tylko przyda, żeby taniej przylecieć. 2-3 tygodnie w Polsce byłoby ok.
Widziałem tą Lufthansę, ale liczę na to, że uda się jeszcze parę stówek z tego urwać :)

#5 PostWysłany: 14 Wrz 2012 00:26 

niebieski
Najtaniej byłoby lecieć do Berlina. To koszt rzędu 3665 złotych liniami Avianca (http://soc.li/skb0Ydb) lub tyle samo liniami Iberia (http://soc.li/UeiTYXX), ale Iberia to z nocką na lotnisku. Natomiast od 07.11.2012 do 28.11.2012 są loty do Berlina za 3670 złotych, które obsługuje Lufthansa na Momondo.com, które przekieruje Cię dalej. Do Frankfurtu te same daty too tylko 3172 złote, bezpośrednio. Do Warszawy widzę za 4095 złotych (http://soc.li/0OMLbpG) liniami KLM oraz Alitalia. Tyle jeśli chodzi o loty bez przesiadki w USA.

Natomiast z przesiadką w USA jest oczywiście taniej. Do Warszawy na Momondo.com są loty już za 3674 złote od 07.11.2012 do 28.11.2012, które sygnuje United Airlines, ale obsługuje też Lufthansa - przesiadki w Nowym Jorku oraz Frankfurcie. Na te same daty jest połączenie do Pragi za 3826 złotych. Trochę drożej do Krakowa, bo już 4274 złote. Znośna cena jest do Gdańska - 3774 złote. W grę wchodzi także Bydgoszcz na te same daty za 4769 złotych.

#6 PostWysłany: 14 Wrz 2012 00:33 

niebieski
Jakbyś chciał przylecieć do Warszawy na okres noworoczny to pozostaje rzeczywiście Lufthansa za 4077 złotych na Kayak.com ;) Przykładowo od 20.12.2012 do 07.01.2013 lub inne.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość