Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Wrz 2012 21:27 

Witam!
W ostatni tydzień września planuję wieczór panieński i w tym celu poszukuje jakiegoś taniego przelotu najlepiej z Krakowa lub Katowic do jakiegoś miasta na południu Europy. Zależy mi aby wycieczka zamknęła się w 2 a maksymalnie 3 dniach oraz oczywiście jak na studentki przystało, w "studenckiej" cenie za bilety:) Termin to od 27 do 30 września. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc przy poszukiwaniach:)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 11 Wrz 2012 21:44 

niebieski
Szkoda, że tak późno tego szukasz, teraz już bardzo ciężko coś fajnego na ten termin znaleźć.

Z Katowic najtańsze co widziałem to Mediolan Bergamo, wylot 27 września, powrót 29 września, za 288 zł od osoby RT. Przy czym skoro to panieński to pewnie kilka osób poleci, to może będzie się opłacać wykupić za 130 zł Wizz Xclusive Club i skorzystać ze zniżek, ale znowu wraz z kolejnymi osobami mogą się trafić już droższe bilety.

Ryana mi się nie chce sprawdzać, ale też wątpię żeby jakieś super oferty się teraz trafiły, bo wylot za trochę ponad 2 tygodnie.

#3 PostWysłany: 11 Wrz 2012 21:45 

Studenckie ceny na wylot w ciągu 2 tygodni? :lol:

Dla ilu osób te bilety?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Wrz 2012 21:51 

No nie ukrywam, że jest to spontan:) wieczór panieński ma się (przynajmniej teoretycznie :roll: ) tylko raz w życiu. Wyjazd dla 4 - 6 osób. Zabrałam się za to stanowczo za późno, dlatego też liczę się z wyższymi niż normalnie kosztami : :cry:
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Wrz 2012 21:57 

Mediolan Bergamo z Krakowa 27-30 września 217zł, ostatnie 4 miejsca na powrót w tej cenie.
25-27 września ta sama cena tylko jeszcze więcej miejsc.

Budapeszt z Krakowa 27-29 września 160zł.

to wszystko by Ryanair.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość