Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Wrz 2012 01:48 

Witam wszystkich!

Jak w temacie - szukam lotu ( konkretnie lotu dla 4 osób w dwie strony) najchętniej z Warszawy do Chicago w podanym wyżej okresie.

Parametry poszukiwań :

- przynajmniej 2 bagaże rejestrowane
- czas pobytu nie krótszy niż 21 dni + powrót z USA po 05.08.13
- jak najbardziej dopuszczam przesiadki w Europie jak i w USA/Kanadzie oraz wyloty z większości europejskich lotnisk + dolot tanimi liniami lub coś w tym stylu ( w obie strony) - taki składak :)
- przeczekanie nocy na lotnisku - lepiej nie, ale jak zdarzy się korzystna cena ( widziałem lot Alitalią z 18h layoverem w Rzymie - do zaakceptowania) czemu nie.
- dopuszczam dolot do USA na wschodnim wybrzeżu i podróż wewnątrz kraju liniami miejscowymi.
Byłbym wdzięczny za wszelkie wskazówki, rady itd. Dodatkowo - kiedyś admin Kamil podał stronę, gdzie można szukać lotów do USA ( taka jaskrawa z czarnym tłem) i za Chiny Ludowe nie dam rady jej znaleźć. Dzięki raz jeszcze :)

Ostatnio edytowany przez Svenskakac 07 Wrz 2012 02:26, edytowano w sumie 3 razy
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 07 Wrz 2012 01:54 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Witam, proszę edytować tytuł na małe litery.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Wrz 2012 14:29 

Mam dodatkowe pytanie : czy możliwy jest skok cen biletów niemal o 1000 zł zaledwie w ciągu miesiąca? Miesiąc temu najtańszym połączeniem na ORD był lot Lufthansą z W-wy przez Dusseldorf za 2100 - dziś takie połączenie kosztuje ponad 3400 zł - wiem, że cena biletów uzależniona jest od wielu czynników, jednak cena dolara spada, ropy nieznacznie wzrosła, jednak takie przebicie?

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Wrz 2012 14:51 
Awatar użytkownika

po prostu wykupiono tańsze taryfy, a dostępne są teraz te droższe
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Wrz 2012 16:04 

Właśnie tego się obawiałem - została cenowa maskara :D Sorry za to pytanie, ale czy możliwe jest jakiekolwiek obniżenie cen na tym kierunku? Pytanie skierowane szczególnie do osób które podróżują na tej trasie w podobnym okresie - szczególnie zależy mi na przybywaniu w Chicago na początku sierpnia, a czy to będzie koniec czy początek mojego pobytu to już nie jest ważne :) I ile wynosi średnia cena biletu do USA w tym okresie ? Szukam intensywnie czegoś od kilku dni, ale cenowe pudło :(

Pozdrawiam serdecznie!
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Wrz 2012 16:34 

niebieski
Przed chwila wrzuciłem ofertę do USA .
Dostępne jest w zakładce Luźne gadki
Zakładka Znaleziska Łukasz
Może wam sie przyda
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 20 Wrz 2012 07:29 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
podpinam się pod temat, czy jest możliwość znalezienia lotów na lipiec 2013 3 tygodnie, z Polski do Nowego Jorku lub Chicago za mniej niż 2000 RT? Na tą chwilę najtaniej znalazłem około 2650 zł. Może być też przelot w z Polski do NYC, powrót do Polski z Miami, w tej kombinacji znalazłem za 3145 zł :) Będzie coś taniej?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości