Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Wrz 2012 11:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Udało mi się kupić bilet w jedną stronę Kraków-Bolonia za 15 zł, powrót kosztuje ok 253zł....

Ktoś może polecić jakiś ciekawy i bardzo tani* kierunek z Bolonii w tym terminie (tak żeby wrócić do 30 września, najlepiej do Krakowa)?

*Bardzo tani - celowo nie pisałem kwoty, bo w zależności od kierunku to pojęcie ma różne znaczenie, ale powiedzmy kilka- kilkanaście, maks kilkadziesiąt złotych
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 03 Wrz 2012 12:36 

Hej,

Ja mam kupiony na 30 września powrót do Wrocławia za 50 zł. Zobacz może jeszcze jest taka cena.

Też lecę 27 tylko z Katowic...

#3 PostWysłany: 03 Wrz 2012 15:22 
Awatar użytkownika

niebieski
Stan na teraz 03-09-2012, godz. 15:15

Bolonia - Kraków ok 232 zł + 6€ opłata?

Bolonia - Wrocław ok 142 zł / 27€ +6€ opłata? (+ transport Wrocław - Kraków)

Myślałem bardziej o czymś w stylu Kraków-Bolonia-jakaś fajna lokalizacja-Kraków
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Wrz 2012 15:51 
Awatar użytkownika

Viktor44 napisał(a):
+ 6€ opłata?

Opłaty można uniknąć, wystarczy, że pomoże Ci ktoś kto posiada Ryanair Cash Passport. Na forum jest lista osób które posiadają RCP i pomagają w zakupie mam-i-pomoge-w-zakupie,181,7249
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Wrz 2012 18:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki, wiem o tym, ale to sprawa drugorzędna, na razie brak mi pomysłu co dalej robić
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości