Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Maj 2022 02:30 
Awatar użytkownika

Dokąd
  • Indonezja/Filipiny/Korea ? Przez pacyfik

Data wylotu
  • 24.05.2022

Długość pobytu
  • w jedną stronę

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Na kayaku jakieś randomowe 12000 denpasar itp

Dodatkowe informacje
  • Cześć,
    obecnie jesteśmy w Peru i w maju(już)/czerwcu chcemy się ewakuować dalej do Azji. Widocznie moje zdolności poszukiwawcze spadły do okolic rowu marjańskiego, gdyż najtańsze loty jakie znalazłem to 10000 na kayaku :)
    W sumie mógłbym sie przetransportować w miarę tanim kosztem do NY, ale czy wtedy jest większa szansa na znalezienie jakiejś przeprawy przez pacyfik?
    Wszystkie sugestie są mile widziane, mamy dużo czasu... Może być kilka przesiadek, kilka dni na stopie, cokolwiek.
    Myślę też o opcji lima - bogota - NY I dalsze poszukiwanie.
    Może jakieś tajne trasy/linie lotnicze, które latają gdziekolwiek do Azji z Limy/Bogoty/Medellin?
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 21 Maj 2022 09:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Dostań się do HKG a potem grzeb w Jetstarach i innych. Tych dat jest trochę ogólnie. Da się zejść poniżej 1000 ale tylko lecąc przez Europę, a Ty chcesz przez Pacyfik.

MDE - HKG $1297 - 12/06 (AA+JL+CX)
MDE - BOG - JFK - ICN $1195 - 30/05 (AV+DL+KE) - $20 więcej z Limy
 Profil Relacje PM off
LonDynia uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości