Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Temat postu: papierosy
#41 PostWysłany: 11 Lis 2016 20:46 

Chce przewieźć 2 lagi papierosów z Gdańska do Liverpoolu. Czy papierosy mogę kupić normalnie w sklepie czy mogę je zakupić dopiero na lotnisku w sklepie bezclowym?

Ostatnio edytowany przez Abcn, 11 Lis 2016 21:39, edytowano w sumie 1 raz
Przenoszę do wątku już istniejącego - następnym razem użyj wyszukiwarki. Witamy na forum.
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
 Temat postu: Re: papierosy
#42 PostWysłany: 11 Lis 2016 20:50 

niebieski
Możesz kupić gdzie chcesz.Różnica taka,że kupione na bezcłowym możesz wnieść na pokład w reklamówce,w którą ci tam zapakują a te ze sklepu muszą być w bagażu.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 11 Lis 2016 21:23 

niebieski
A to niby dlaczego?

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 11 Lis 2016 21:27 

niebieski
Bo to co kupisz na bezcłowym jest dopuszczalne jako dodatkowy bagaż. ;)
 Profil Relacje PM off
sawiet lubi ten post.

#45 PostWysłany: 15 Mar 2022 16:27 
Awatar użytkownika

Witam
Według nowych zasad można do uk brac ze sobą po 1 wagonie.
Ale mam pytanie takie. Lece do Londynu a po 3 dniach z Londynu do szkocji. Czy na lotnisku w londynie podczas wylotu do szkocji mogą mi skonfiskować polskie papierosy z polską akcyza? Czy wszystko jest zgodne z prawem?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości