Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Sie 2012 09:48 

witam,

potrzebuję znaleźć lot bezpośredni z Polski do Toronto i na powrót w terminie ok. 7-10 wrzesień a powrót ok 20 września lub później, znalazłem lot za 4600 LOT-u polskiego, jeśli ktoś zna jakąś lepszą promocję to będę wdzięczny.

pozdrawiam

Tomek
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 23 Sie 2012 10:03 
Awatar użytkownika

niebieski
Moze takie daty beda ci pasowac? 08.09.2012-21.09.2012 - 1923 zl

Załączniki:
kayak.png
kayak.png [ 87.68 KiB | Obejrzany 588 razy ]

#3 PostWysłany: 23 Sie 2012 11:17 

dzięki, ale niestety w grę tylko wchodzi bezpośredni lot, bo leci starsza osoba i raczej nie poradzi sobie z przesiadkami...

szkoda, że nie bezpośredni, bo cena rewelacyjna!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Sie 2012 11:20 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Tylko LOT lata bezpośrednio.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Sie 2012 11:22 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Bezpośrednio niczym innym niż lotem nie znajdziesz, obecnie najtańsza opcja to 11-24 wrz za 3,7k.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Sie 2012 11:32 

super!! dzieki za podpowiedz, juz przekazuje informacje!!

pozdrowienia!!
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Sie 2012 12:46 

niebieski
Jeśli leci starsza osoba to można pokusić się o asystę... Wtedy przesiadkę bez problemu przeżyje.

#8 PostWysłany: 23 Sie 2012 19:47 

niebieski
Ale nawet bezpośredni (LOT) da się kupić taniej niż za 4600 złotych.
Na TUI.PL są za 4093 złote od 11.09 do 21.09, oczywiście bez przesiadek :)
Jeszcze taniej, bo tylko 3787 złotych wyjdzie lecąc od 12.09 do 23.09, również bez przesiadek, a taką cenę oferuje AirTickets.PL wyszukany na Momondo.COM :)

#9 PostWysłany: 23 Sie 2012 22:23 

dziękuję za wszystkie odpowiedzi, jestem an etapie doboru terminu i pewnie na LOT padnie, czy na LOT są też kody promocyjne? może ktoś z was dysponuje takim?

dzięki z góry!!
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 23 Sie 2012 22:36 

niebieski
Są tylko na wyloty po 01.10.2012 i tylko na rezerwacje na stronie LOT.com, gdzie bilety są droższe niż na stronach przez nas podanych. Więc niestety nie ma możliwości obniżenia tych cen. Ja nadal proponuję zastanowić się nad asystą dla starszej osoby, albo dokładnym wytłumaczeniu jej jak się przesiąść, bo to przecież banalne - wysiada i od razu idzie do kolejnej bramki żeby wejść do samolotu tak samo jak za pierwszym razem. Bez ponownego nadawania bagażu, najpewniej bez dodatkowej kontroli... Wszędzie na lotniskach są odpowiednie drogowskazy.

#11 PostWysłany: 23 Sie 2012 23:10 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Jak bardzo "starsza" jest ta osoba, dla której poszukujesz biletu? Czy jest to to osoba typu 80 lat, która ma problemy z poruszaniem się, czy po prostu dorosły w pełni sprawny człowiek dajmy na to w okolicach 50-tki?
Jeżeli ta druga opcja to spokojnie sobie poradzi lecąc z jedną przesiadką, nawet jeśli nigdy wcześniej w życiu na lotnisku nie był. Toronto po angielsku/niemiecku to też Toronto, liczby zapewne zna więc bramkę odpowiednią znajdzie, a i znaczenie strzałek kierunkowych chyba zrozumie.

Taki lot z jedną krótką przesiadką w Europie można kupić już od 2500 PLN więc do zaoszczędzenia jest na prawdę konkretna sumka.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 23 Sie 2012 23:20 

niebieski
kemot napisał(a):
Jak bardzo "starsza" jest ta osoba, dla której poszukujesz biletu? Czy jest to to osoba typu 80 lat, która ma problemy z poruszaniem się, czy po prostu dorosły w pełni sprawny człowiek dajmy na to w okolicach 50-tki?
Jeżeli ta druga opcja to spokojnie sobie poradzi lecąc z jedną przesiadką, nawet jeśli nigdy wcześniej w życiu na lotnisku nie był. Toronto po angielsku/niemiecku to też Toronto, liczby zapewne zna więc bramkę odpowiednią znajdzie, a i znaczenie strzałek kierunkowych chyba zrozumie.

Taki lot z jedną krótką przesiadką w Europie można kupić już od 2500 PLN więc do zaoszczędzenia jest na prawdę konkretna sumka.

A nawet za mniej niż dwa tysiące ;) Pełno ich jest.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości