Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Sie 2012 17:46 

szukam biletu w jedna stronę a właściwie najlepiej z powrotnym otwartym jeśli nie bedzie to jakas znacząca dopłata.

zależy mi na tanim dostaniu się do Darwin więc wszelkie przesiadki i oczekiwanie na lotniskach wchodzi w gre.

musze zabrać bagaż rejestrowany ale na takich długodystansowych lotach to chyba zawsze jest wliczone w cene.

jeśli ktoś mógłby pomóc będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam
jagoda
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 16 Sie 2012 13:25 

A ile jesteś w stanie zapłacić za bilet w jedną strone ? Bo jak myśle LOT za 3100 zł z WAW do Darwin, to za drogo ? oczywiście w jedną strone.

#3 PostWysłany: 17 Sie 2012 13:01 

wlasnie tez znajduje za lot z dwoma przesiadkami za ok 3100.
szukalam przez takie wyszukiwarki jak tripsta albo esky.pl i wyswietla mi mozliwosc zakupu od razu na te trzy loty ale sa to roze linie lotnicze. i w zwiazku z tym pojawia się pytanie czy w przypadku spóźnienia samolotu na jakimś odcinku i przegapieniu następnego jestem skazana na siebie?

Czy można się przed tym jakoś zabezpieczyć??

Esky.pl oferuje za 55zł ubezpieczenie podróżne ale nie wiem czy w takim przypadku ono zadziała i można się nie martwić?

mam pytanie przez jakich posrednikow polecacie kupowac?

i jeszcze dla kogos zaznajomionego z tematem - jak z tym biletem powrotnym otwartym? bo na zadnej stronie tych wyszukiwarek nie moge znaleźć takiej opcji...
dziekuję serdecznie za wszelką pomoc
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Sie 2012 10:19 

niebieski
Dlaczego tak późno sie tym interesujecie były bilety cały czas .A czy są dalej to wielka zagadka ?????
Bilety były po 2550zł były od września do czerwca 2013

znaleziska-od-lukasza-rozne-kierunki,11,13486&start=860
Szukajcie tutaj po koleji do tyłu sa na 100%
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Sie 2012 21:41 

Dzięki za wskazówkę. Bilety dopiero teraz mnie interesują bo dosłownie dwa tygodnie temu pojawiła się możliwość wyjazdu do Australii na kilka miesięcy.

Nadal nie dostałam odpowiedzi na pytania z powyższych postów więc jeśli ktoś może doradzić to będę wdzięczna.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 21 Sie 2012 23:10 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie wiem czy to ci w czymś pomoże ale jakbys dostala się do Azji ( Singapore, Pekin) możesz próbować dalej lecieć do Australii, szukaj lotów tu:
Zuji.com.au
Webmaster.com.au
Flyscoot.com
Tak jak mówi Łukasz jest już trochę za późno na szukanie super oferty.

Nie widzę od dawna opcji otwartego lotu, nie wiem czy linie jeszcze cos takiego oferuja (sprawdzilam dokladniej i widze ze ta opcja jest dostepna tylko na round the world tickets). Ale jeżeli kupisz bilet w obie strony w dobrych liniach jak Emirates, możesz przebookowac powrót na datę późniejsza, przeczytaj dokładnie wszystko mała czcionka :) dodatkowe opłaty mogą bc wliczone już w cenę biletu lub płatne przy ewentualnej zmianie, z doświadczenia moze być to około 100AUS.

Ostatnio edytowany przez kangaroo1983, 22 Sie 2012 07:48, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 22 Sie 2012 01:38 

niebieski
Chyba najtańsza opcja obecnie to rezerwacja na PriceLine.com za około 1080 dolarów amerykańskich... Lot na trasie WAW-LHR-SIN-DRW. Pierwsze dwa segmenty obsługuje British Airways, ostatni Jetstar Airways. Możliwe też do kupienia za 820 euro.

Image

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości