Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Sie 2012 09:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Syn premiera Tuska pracował dla OLT Express
http://www.pb.pl/2647751,79596,syn-premiera-tuska-pracowal-dla-olt-express
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 06 Sie 2012 10:16 

Ciekawa lektura. Klasyka propagandy wyprzedzającej. Tusk odnosi się do zarzutów, których nikt jeszcze publicznie nie postawił. Robi to po to by, w świadomości ludzi zaistniała jego wersja zdarzeń i jego interpretacja.

Interesujące jest, że do czerwca włącznie był doradcą i ekspertem medialnym OLT Express i Pana Frankowskiego.
Z doświadczenia wiem, że takie ekspertyzy można stworzyć tylko wtedy, gdy ma się dostęp do bardzo dużej ilości poufnych danych.

Ciekawe jest to, że wynagrodzenie otrzymywał już po upadku OLT Express Regional (prawdopodobnie jako jedyny współpracownik).

Najciekawszy jest jednak fragment dotyczący używana do kontaktu z OLT prywatnego maila (założonego na nazwisko Bąk).
Naprawdę potrzeba dużej naiwności, żeby uwierzyć, że ekspert, dziennikarz i poważny człowiek w relacji ze swoim kontrahentem używa maila założonego na jakiej fikcyjne nazwisko. To przecież dowód albo na brak profesjonalizmu Tuska albo na ....coś zupełnie innego..

Ciekawe kto dotarł do tych informacji i czyją publikację ten wywiad ma wyprzedzić?

#3 PostWysłany: 06 Sie 2012 10:55 
Awatar użytkownika

^^^
Psipadek?
Facet, mówi o tym, żeby portale typu niezalezna itp. nie wyskoczyły nagle że nłody Tusk i Marcin Plichta stworzyli razem piramidę finansową, za wszystkim stoi Tusk ojciec który postawił sobie za cel gnębienie ludzi nawet spółkami nie należącymi do państwa
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Sie 2012 14:26 

Loty: 14
Kilometry: 20 013
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Oczywiście był tylko "normalnym" pracownikiem, jaka piramida ? Tato, tato...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Sie 2012 00:05 

hmm mi tez cos ta cala sprawa smierdzi, dziwne tlumaczenia, dziwne wyjasnienia i w ogole jak dla mnie dziwny przebieg tej jego calej "kariery" w tym OLT :/
Ale wlasnie mozliwe ze lepszej wersji juz sie nie dalo wymyslec, a za to czeka nas jescze gorsza (ta bardziej prawdziwa i obiektywna), pewnie na dniach cos wyjdzie.....
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Sie 2012 01:47 

Loty: 142
Kilometry: 177 403
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Syn premiera na rozmowie o prace w gdańskim porcie (zarządzanym przez samorządowców z PO):
- dlaczego chce Pan dostać tą pracę?
- oj wujek, daj spokój...

Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2

#7 PostWysłany: 07 Sie 2012 09:27 

niebieski
Co sie czepiacie, ja swoje CV rozsylam z maila "Michal Tusk"

A tak serio to w jakim kraju my zyjemy...
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 11 Sie 2012 14:51 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Marcin Plichta: Tusk sam się do nas zgłosił

http://niezalezna.pl/31802-marcin-plich ... as-zglosil
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 11 Sie 2012 15:42 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
Hubert napisał(a):

Czyli zaczyna się telenowela :D Tylko, któremu kłamcy uwierzy publika? W sumie MP po 6 wyrokach to stoi chyba na gorszej pozycji :)

#10 PostWysłany: 11 Sie 2012 15:44 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
Hubert napisał(a):

Hubercie, mam nadzieje, ze wkleiles to jako zart ?

Po pierwsze - niezalezna.pl - nazwa portalu i jego zawartosc nieco nie pasuja do siebie.
Po drugie - od kiedy to wierzymy w kazde slowo powiedziane przez czlowieka z wyrokami ?
Po trzecie, pytanie do zorientowanych - czy cos takiego jak niezalezna.pl moze miec dostep do billingow Michala Tuska ?
Po czwarte i ostatnie - to w miare powazne forum lotnicze, wiec wydaje mi sie, ze wklejanie linkow do tworczosci ludzi, ktorzy sa znanymi milosnikami teorii mgiel i bomb prozniowych wydaje sie troche nie na miejscu.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 11 Sie 2012 15:50 
Awatar użytkownika

Gaszpar napisał(a):

Czyli zaczyna się telenowela :D Tylko, któremu kłamcy uwierzy publika? W sumie MP po 6 wyrokach to stoi chyba na gorszej pozycji :)

Po 7 wyrokach ;) http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,122 ... iwosc.html
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 11 Sie 2012 16:15 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
Pawel_T napisał(a):
Gaszpar napisał(a):

Po 7 wyrokach ;) http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,122 ... iwosc.html

Codziennie jeden więcej:) Ma chłop rozmach

#13 PostWysłany: 11 Sie 2012 16:30 

niebieski
Obaj siebie warci. Ciągnął swój do swego:)
Widzę Pawel_T że się bardzo zbulwersowałeś:p więc może pokaż źródło prasowe, które jest wg Ciebie w 100% rzetelne? Największe tytuły w PL są nie tyle niepoważne co notorycznie kłamią i manipulują. Polecam więc sięgać do różnych źródeł - to pomaga trzeźwiej spojrzeć na rzeczywistość. Dlatego proszę Cię uprzejmie Pawel_T żebyś zachował dla siebie swoje antypatie/frustracje, czy jak to nazwać. Z chęcią przeczytam info i z niezależnej i inne, skonfrontuję je ze sobą, a później sam ocenię wiarygodność i wyciągnę wnioski.

#14 PostWysłany: 11 Sie 2012 16:35 
Awatar użytkownika

wikiman napisał(a):
Widzę Pawel_T że się bardzo zbulwersowałeś:p więc może pokaż źródło prasowe, które jest wg Ciebie w 100% rzetelne? Największe tytuły w PL są nie tyle niepoważne co notorycznie kłamią i manipulują. Polecam więc sięgać do różnych źródeł - to pomaga trzeźwiej spojrzeć na rzeczywistość. Dlatego proszę Cię uprzejmie Pawel_T żebyś zachował dla siebie swoje antypatie/frustracje, czy jak to nazwać. Z chęcią przeczytam info i z niezależnej i inne, skonfrontuję je ze sobą, a później sam ocenię wiarygodność i wyciągnę wnioski.

Na innych portalach mozna przynajmniej zamieszczac komentarze w obie strony. Na "niezaleznej" tylko chwalace guru i jego sekte, wiec swojego zdania nie zmienie.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 11 Sie 2012 16:51 

niebieski
Pawel_T napisał(a):
wikiman napisał(a):

Na innych portalach mozna przynajmniej zamieszczac komentarze w obie strony. Na "niezaleznej" tylko chwalace guru i jego sekte, wiec swojego zdania nie zmienie.

Ależ nikt nie zmusza Cię do zmiany zdania:) Ja tylko proszę byś pozwolił mieć inne od Ciebie.

#16 PostWysłany: 11 Sie 2012 16:53 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 273 201
Krajów: 35 / 16.4%
Zbanowany
niebieski
Pawel_T napisał(a):

Jeśli ci przeszkadza niezalezna.pl to artykuł jest też m.in. na wp.pl: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1ef80

#17 PostWysłany: 11 Sie 2012 17:03 
Awatar użytkownika

irkolo napisał(a):
Jeśli ci przeszkadza niezalezna.pl to artykuł jest też m.in. na wp.pl: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1ef80

Przedruk, wiec dalej wiarygodnosc ta sama ;)

Wciaz czekam na odpowiedz ws. billingow.

PS. nie jestem fanem Tuska.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 11 Sie 2012 17:19 

niebieski
Pawel_T napisał(a):
irkolo napisał(a):

Przedruk, wiec dalej wiarygodnosc ta sama ;)

Wciaz czekam na odpowiedz ws. billingow.

PS. nie jestem fanem Tuska.

Dzizas, a co mnie obchodzi czyim jesteś lub nie fanem? Możesz być nawet synem Tuska:) Poprosiłem Cię tylko grzecznie żebyś nie trolował i zachował dla siebie swoje swoje opinie o danej gazecie bo nie o tym jest ten temat. Już wystarczy, że mainstreamowe media, codziennie tłoczą nam do głów co mamy w danej sprawie myśleć. Fajnie by było, jakby to forum wolne było od tego rodzaju agitki, którą Ty uprawiasz. Lemingi everywhere...

#19 PostWysłany: 11 Sie 2012 17:33 
Awatar użytkownika

wikiman napisał(a):

Dzizas, a co mnie obchodzi czyim jesteś lub nie fanem? Możesz być nawet synem Tuska:) Poprosiłem Cię tylko grzecznie żebyś nie trolował i zachował dla siebie swoje swoje opinie o danej gazecie bo nie o tym jest ten temat. Już wystarczy, że mainstreamowe media, codziennie tłoczą nam do głów co mamy w danej sprawie myśleć. Fajnie by było, jakby to forum wolne było od tego rodzaju agitki, którą Ty uprawiasz. Lemingi everywhere...

Od kilku dni czytam, ze panstwo jest winne zamieszaniu z AG, bo moglo temu zapobiec. A wg mnie wlasnie tluczenie do glow w kazdym mozliwym miejscu o ryzyku zwiazanym z lokatami w AG spokojnie moglo temu zapobiec, gdyby tylko ludzie nie byli tacy naiwni. A glupota niektorych obywateli nie jest wina rzadu.
Twierdzisz, ze jestem lemingiem i agituje. Chcialbym Cie uswiadomic, ze wyrazam SWOJA opinie o autorach tego artykulu, bo jest to bezposrednio powiazane z tematem.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 11 Sie 2012 17:41 
Awatar użytkownika

niebieski
wikiman napisał(a):
Pawel_T napisał(a):
wikiman napisał(a):

Ależ nikt nie zmusza Cię do zmiany zdania:) Ja tylko proszę byś pozwolił mieć inne od Ciebie.

Problem w tym, że mieć "inne" ... wcale nie oznacza swoje zdanie.
A gdzie dopiero prawdziwe, obiektywne czy tym bardziej niezależne.

No i proponowałbym się jednak zdecydować, czy problemem jest to, że Michał Tusk wszedł z OLT we współpracę (czytaj: konszachty, mające na celu ... no właśne, w sumie to sam nie wiem co - więc niech sobie "niezależni" na swój użytek coś wymyślą), z czego część pierwsza tego tematu miała za zadanie zrobić głowny zarzut ... czy może jednak teraz będziemy w politowaniu załamywac ręce nad losem Pana Plichty, w związku z nachalnością osoby spowinowaconej z władza ... z jaką się spotkał w swojej działalności "biznesowej", a jak robi to Gazeta Polska w w/w artykule z drugiej części tego tematu? A może chodzi po prostu o to że młody Tusk w ogóle śmiał zarobkować na swoje utrzymanie? NO jak ON śmiał???
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: kefirm oraz 3 gości