Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Trondheim 30.8
#1 PostWysłany: 10 Sie 2012 14:01 

Hej !

Czy istnieje jakaś alternatywa lotnicza/kolejowa/lądowa dla lotu wizzaira z Gdańska w jakiejś rozsądnej cenie ?

Z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
 Temat postu: Re: Trondheim 30.8
#2 PostWysłany: 10 Sie 2012 14:09 
Awatar użytkownika

W tej chwili bilet na 30.8 kosztuję 89 koron, co daję jakieś 53zł także z uwagi na dość bliski termin cena jest ok i raczej taniej nic się nie znajdzie, tym bardziej, że Ryan nie lata do Trondheim. Pociągi w norwegi drogie, także lot do innego miasta i następnie podróż pociągiem raczej także odpada.

PS domyślam się, że chodzi prawdopodobnie o wyjazd na mecz Legii :)

Edit: Bilet kosztuję już 108zł.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Sie 2012 14:26 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Legia on tour ;)

Ja bym brał bezpośredniego Wizza z Gdańska za 19 PLN w dniu meczu, a nad powrotem myślał za chwilę bo pewnie z minuty na minutę cena tego połączenia Wizzair będzie rosła i to bardzo znacznie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Sie 2012 15:20 

Witam,jestem zielony jesli chodzi o latanie,dlatego mam pytanie bo w jedna strone widze ze bilet z Gdanska do Trondheim kosztuje z oplatami okolo 270zl,jednak jak zaznaczam w obie strony to juz kosztuje ponad 1000.Dlaczego tak ejst,czy porpostu powrot zawsze jest o wiele drozszy?

Zreszta tak jak patrze to 30 wieczorem i 31 sierpnia ( jesli chodzi o tanie latanie) nie ma powrotu z Trondheim,jest dopiero 2 wrzesnia wiec chyba sobie daruje;]
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Sie 2012 15:45 

Zbanowany
wrobel7 napisał(a):
Witam,jestem zielony jesli chodzi o latanie,dlatego mam pytanie bo w jedna strone widze ze bilet z Gdanska do Trondheim kosztuje z oplatami okolo 270zl,jednak jak zaznaczam w obie strony to juz kosztuje ponad 1000.Dlaczego tak ejst,czy porpostu powrot zawsze jest o wiele drozszy?

Zreszta tak jak patrze to 30 wieczorem i 31 sierpnia ( jesli chodzi o tanie latanie) nie ma powrotu z Trondheim,jest dopiero 2 wrzesnia wiec chyba sobie daruje;]

Nie ma reguły. Czasem "tam" lecisz za 1zł a wracasz za 200, czasami po tyle samo a czasami jeszcze inaczej

#6 PostWysłany: 10 Sie 2012 16:04 

no to w takim razie poczekam moze cos sie zmieni i jakies loty dostawia z cenami na moj portfel;] bede na biezaco tu zagladal i sprawdzal i mam nadzieje ze cos sie znajdzie;] pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Sie 2012 17:27 
Awatar użytkownika

kemot napisał(a):
Ja bym brał bezpośredniego Wizza z Gdańska za 19 PLN w dniu meczu, a nad powrotem myślał za chwilę bo pewnie z minuty na minutę cena tego połączenia Wizzair będzie rosła i to bardzo znacznie.

W dniu wylotu (czy nawet na kilka dni przed) bilety są z reguły najdroższe, także za 19zł biletów na pewno nie będzie. Wątpię żeby były tańsze niż są teraz, choć oczywiście mogą trochę potanieć, ale za 19zł czy nawet 69zł biletów na 30.8 już nie będzie. W tej chwili cena biletu na 30.8 z Gdańska do Trondheim to 449zł :shock: Jakieś 4godz. temu to było 69zł.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Sie 2012 19:01 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Miałem na myśli branie biletu TERAZ jak najszybciej na datę będącą bezpośrednim dniem rozegrania meczu (30.08.).
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 11 Sie 2012 01:56 

szkoda ze tak podrozalo gdybym wiedzial to bym w ciemno bral wczesniej gdy bylo za ponad 200zl,ale tak to jest jak czlowiek chce pierwszy raz gdzies poleciec i sie nie zna;]
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 16 Sie 2012 21:11 

A może jakiś kontakt do osoby która zwiedzała Trondhaim i podzieliłaby sie kilkoma wskazówka jakims noclegiem i poruszaniem sie po mieście bo za malo czasu na nauke komunikacja samemu :) gg 44297657 cza około 48h
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Sie 2012 21:20 

Zbanowany
http://www.tanie-loty.com.pl/zwiedzanie-trondheim.html
http://www.seatours.pl/warto_zobaczyc/n ... dheim.html

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości