Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 496 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 01 Sie 2012 16:13 
Awatar użytkownika

srebrny
wi999 napisał(a):
napisałem do grupera oni mi przyslali jakis link o koncowce partnerID=21, czy to ten link??

tak to o ten link chodzi
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#122 PostWysłany: 01 Sie 2012 16:26 
Awatar użytkownika

Dzięki za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 01 Sie 2012 16:50 
Awatar użytkownika

niebieski
rml napisał(a):
5% zwrotu dostaniesz za płatność kartą, to znaczy że jeżeli w jakiś sposób zapłacisz sobie rachunek kartą wtedy zwrot Ci się naliczy. Zwykłe opłacenie rachunków przelewami z konta nic nie daje

nie.
Cashback jest za płatności w internecie - nieważne czy karta, czy poprzez "płacę z sync". Niepotrzebna jest karta aby dostać 5% (choc oczywiscie warto ją mieć, bo jest darmowa a nie wszedzie da sie zapłacić przez "płacę z sync")
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 01 Sie 2012 16:52 
Awatar użytkownika

Loty: 84
Kilometry: 110 823
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
mój błąd
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 01 Sie 2012 17:42 

Loty: 41
Kilometry: 48 991
Krajów: 9 / 4.2%
niebieski
Blackall napisał(a):
rml napisał(a):
5% zwrotu dostaniesz za płatność kartą, to znaczy że jeżeli w jakiś sposób zapłacisz sobie rachunek kartą wtedy zwrot Ci się naliczy. Zwykłe opłacenie rachunków przelewami z konta nic nie daje

nie.
Cashback jest za płatności w internecie - nieważne czy karta, czy poprzez "płacę z sync". Niepotrzebna jest karta aby dostać 5% (choc oczywiscie warto ją mieć, bo jest darmowa a nie wszedzie da sie zapłacić przez "płacę z sync")

Ok, dzięki
A czy za zwykłe rachunki można zatem płacić poprzez "płacę z Sync"?

#126 PostWysłany: 01 Sie 2012 17:49 
Awatar użytkownika

srebrny
^^^ Jeśli Twój dostawca usług taką możliwość oferuje, to tak.
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 02 Sie 2012 07:26 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 410
Kilometry: 582 622
Krajów: 59 / 27.6%
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś zechciał mnie oświecić, czy płatność kartą (przez internet) za np noclegi w Wimdu albo Booking.com podlega owemu słynnemu 5% cashback? Z tego co tu czytam, to tak, ale zawsze warto się upewnić :)
 Profil Relacje PM off  

#128 PostWysłany: 02 Sie 2012 09:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Roku napisał(a):
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś zechciał mnie oświecić, czy płatność kartą (przez internet) za np noclegi w Wimdu albo Booking.com podlega owemu słynnemu 5% cashback? Z tego co tu czytam, to tak, ale zawsze warto się upewnić :)

nie mam teraz mozliwosci przegladania regulaminu, ale nie bylo tam zapisu o płatności przez polski serwis/pośrednika?
Polecam po prostu przeczytać regulamin i wszystko będzie jasne :)
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 02 Sie 2012 11:34 

HON fly4free
W cenniku jest opłata 30 gr za sms generowany przez system
Czy ktoś sie orientuje czy ta usługa jest automatycznie aktywowana po ząłożeniu konta i jeśli tak, jak ją dezaktywować? Grzebie ale nie widze takiej opcji nigdzie.
 Profil Relacje PM off  

#130 PostWysłany: 02 Sie 2012 12:15 
Awatar użytkownika

niebieski
marek2011 napisał(a):
W cenniku jest opłata 30 gr za sms generowany przez system
Czy ktoś sie orientuje czy ta usługa jest automatycznie aktywowana po ząłożeniu konta i jeśli tak, jak ją dezaktywować? Grzebie ale nie widze takiej opcji nigdzie.

nie dotyczy smsów potwierdzających :) Jedynie np. powiadomienia smsem o nadejściu przelewu itp - wtedy płacisz
 Profil Relacje PM off  

#131 PostWysłany: 02 Sie 2012 12:19 

HON fly4free
ok, ale jak to wyłączyć?
czy działa to dopiero po aktywacji?
 Profil Relacje PM off  

#132 PostWysłany: 02 Sie 2012 12:38 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 410
Kilometry: 582 622
Krajów: 59 / 27.6%
Blackall napisał(a):
Roku napisał(a):

nie mam teraz mozliwosci przegladania regulaminu, ale nie bylo tam zapisu o płatności przez polski serwis/pośrednika?
Polecam po prostu przeczytać regulamin i wszystko będzie jasne :)

Więc to chyba ten fragment:

Kod:
§55.
[...]
3. Punkty premiowe nie są naliczane od Operacji kartą w punktach posiadających:
a. MCC (Merchant Category Code) równy 7995, określający kasyna oraz zakłady bukmacherskie i im podobne,
b. MCC równy 8999 określający profesjonalne usługi, nieklasyfikowane pod innymi kodami MCC, o ile płatność
zidentyfikowana jest jako zagraniczna (country code inny niż Polska),
c. Inne MCC wskazane przez Bank w powiadomieniu przesłanym do Posiadaczy za pośrednictwem Bankowości Internetowej.
Wskazanie dodatkowego kod MCC nie oznacza zmiany Regulaminu i obowiązuje od daty wskazanej przez Bank w
powiadomieniu.

Moim zdaniem tylko zagraniczne usługi pod tym kodem 8999 nie podlegają 5% cashback. Lista kodów MCCAle ja się nie znam :)
A może ktoś już płacił na booking.com albo innym Wimdu kartą Alior Sync i po prostu wie???
 Profil Relacje PM off  

#133 PostWysłany: 02 Sie 2012 13:13 

niebieski
marek2011 napisał(a):
ok, ale jak to wyłączyć?

działa po aktywacji
 Profil Relacje PM off  

#134 PostWysłany: 02 Sie 2012 13:59 

HON fly4free
Tulcia napisał(a):
marek2011 napisał(a):
ok, ale jak to wyłączyć?

działa po aktywacji

Dzięki

Na booking.com nie płaci się nigdy: zawsze kartę obciąża bezpośrednio dany hotel czy to w czasie pobytu czy po złożeniu rezerwacji (jeśli jest niezwrotna lub wymagany depozyt).
 Profil Relacje PM off  

#135 PostWysłany: 03 Sie 2012 12:07 

niebieski
Słuchajcie mam takie pytanko:
Założyłem konto prze neta w syncu i teraz chcę podpisać umowę o kartę, loguję się więc na synca wchodzę w odpowiednia zakładkę i przy wyborze rodzaju karty nie mogę wybrać karta debetowa , mogę zaznaczyć tylko naklejka zbliżeniowa a chcę debetową ( Próbowałem w dwóch przeglądarkach)

Wie ktoś może o co chodzi? ( na chwilę obecna nie mam możliwości wejścia w wirtualny oddział banku)

#136 PostWysłany: 03 Sie 2012 12:10 
Awatar użytkownika

niebieski
AFC napisał(a):
Założyłem konto prze neta w syncu i teraz chcę podpisać umowę o kartę, loguję się więc na synca wchodzę w odpowiednia zakładkę i przy wyborze rodzaju karty nie mogę wybrać karta debetowa , mogę zaznaczyć tylko naklejka zbliżeniowa a chcę debetową ( Próbowałem w dwóch przeglądarkach)

Wie ktoś może o co chodzi? ( na chwilę obecna nie mam możliwości wejścia w wirtualny oddział banku)

Zakładając konto ... niejako z automatu zleciłeś wydanie Ci takiej debetowej karty.
Tak więc nic nie musisz robić.
Tylko cierpliwie czakać :) .
Tak do tygodnia ;) ...
 Profil Relacje PM off  

#137 PostWysłany: 03 Sie 2012 12:12 

niebieski
Aaa , no to extra

Dzięki za info

#138 PostWysłany: 03 Sie 2012 12:27 

niebieski
Już mi się udało połączyć z oddziałem ( bardzo wygodna ta opcja czatu)

W związku z tym Pani poinformowała mnie co następuje:

"Jeśli zaznaczył Pan przy wypełnianiu wniosku że chce Pan otrzymać kartę do rachunku to w takim razie Karta doręczana jest listem zwykłym przez Pocztę Polską. Czas doręczenia wynosi maksymalnie do 14-stu dni. Dostarczona karta będzie miała status karty nieaktywnej. Aktywacji karty można dokonać poprzez Bankowość Internetową lub pod numerem Infolinii 19506."

#139 PostWysłany: 06 Sie 2012 19:43 
Awatar użytkownika

srebrny
AFC napisał(a):

Sytuacja taka jak opisałeś powyżej konto zakładałem w ubiegły poniedziałek (30.07), dziś ze skrzynki wyjąłem przysłaną kartę debetową przez Alior Sync czyli czas przesyłki od założenia konta równe 7 dni.
 Profil Relacje PM off  

#140 PostWysłany: 07 Sie 2012 17:47 

Loty: 2
Kilometry: 3 632
Krajów: 3 / 1.4%
niebieski
czy któś dokładnie może mi powiedzieć za co oddają 5%, płaciłam poprzez PAYU z allegro i dwukrotnie użyłam karty do zakupu noclegu w internecie i wychodzi mi że powinnam dostać 40zł więcej niż mi oddali

Pozdrawiam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 496 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości