Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Cze 2021 13:24 
Awatar użytkownika

platynowy
Ciekawa opcja dla ludzi planujących safari lub trekkingowców. Lot lufą z dobrymi przesiadkami. Gdzieniegdzie można zbić cenę.

Załączniki:
Screenshot 2021-06-23 13-24-54.jpg
Screenshot 2021-06-23 13-24-54.jpg [ 134.95 KiB | Obejrzany 827 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 23 Cze 2021 13:36 

Loty: 168
Kilometry: 361 697
Krajów: 35 / 16.4%
platynowy
A co w tej ofercie jest takiego ciekawego/specjalnego (cena,bagaż,czas) ? Pytam się bez złośliwości bo wylot jest z LUX :)
Np: z BER są tańsze oferty i jednak łatwiej się tam dostać.
 Profil Relacje PM off
xionc lubi ten post.

#3 PostWysłany: 23 Cze 2021 13:45 
Awatar użytkownika

platynowy
@jar188 Bilet z PL to ok 2500 z przesiadkami i 1 bagażem., z dwoma to ok 3k. ;)

Ofertę LH można zbić o kilkadziesiąt € u OTA. LUX nie jest tak daleko dla osób mieszkających na zachodzie Polski. Sam leciałem z pamiętnego deala na Zanzibar i zostawiałem auto na parkingu koło lotniska.
Paliwo i parking wyszło ciut drożej niż jakbym musiał jechać do Warszawy. Dla 4 osób bardzo dobra opcja.

Dodatkowo na forum nie są tylko mieszkańcy Polski. ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Cze 2021 13:59 

platynowy
Z BER (o czym wspomniałem) jest w podobnej cenie a nawet trochę taniej z bagażem 40kg + 8kg kabinowy z TK. Z WAW 2150 bagaż i linie jak wcześniej.
Do LUX też trzeba dotrzeć niezależnie od tego gdzie się mieszka. A już z tym,że z zachodniej Polski do LUX nie jest tak daleko to trochę Cię poniosło ;)
 Profil Relacje PM off
xionc lubi ten post.

#5 PostWysłany: 23 Cze 2021 14:14 
Awatar użytkownika

platynowy
Może dyskutować w takim razie nad słusznością takich wrzutek, ale nadal taniej. Może ktoś skorzysta, bo jest mu bliżej.

Równie dobrze można kwestionować wszystkie wrzutki spoza PL, które są tylko "trochę tańsze". Wrzuć screena na TK za 2150 w tym terminie. ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Cze 2021 14:29 

platynowy
Wiesz, zaglądając tutaj, myślałem ,że to jakaś okazja,może lot w C ;) sprawdzam z BER, czy WAW (z WAW w tym samym terminie nie ma, ale są w innych) no i moje zdziwienie bo ceny z BER niższe lub podobne i pewnie z kilku bliższych miast (poza PL) też, z OSL np: nawet po 1550 z TK, stąd było pytanie na czym polega ta okazja tutaj i to z LUX ? Gdzie dojazd/dolot jest sporo trudniejszy niż do wielu innych lotnisk.

Załączniki:
nbo.jpg
nbo.jpg [ 145.97 KiB | Obejrzany 677 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Cze 2021 17:38 

Loty: 1125
Kilometry: 1 117 119
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
Tego typu oferty może i są fajne, ale do czasu.
Po moich przebojach na początku zeszłego roku, kiedy lot do Afryki z Dublina omal nie poszedł się... wolę dopłacić i kupić podróż z miejsca możliwie najbliższego mojemu zamieszkaniu i najlepiej z tego samego kraju. Do czynników ryzyka wcześniejszych, jak np. pogoda doszły teraz kwestie związane z Covidem.
Gdy doliczy się koszty dojazdu i także noclegów, to często się okazuje, że zyskujemy 50 lub 100 zł, a tracimy 2 albo 3 dni.
Sam leciałem z Luksemburga na Zanzibar i byłem zdziwiony widząc ludzi po spędzeniu całego dnia w podróży (wylot z ZNZ) o 6 rano, więc pobudka o 4-ej i lądowaniu w ok. 22-ej, wsiadających niemal natychmiast do aut, by ruszyć w nocną podróż do Polski. Ja wolałem przenocować i kolejnego dnia polecieć na spokojnie. Nie wszystko można robić po taniości.
5 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Tomo14 oraz 12 gości