Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lip 2012 09:21 

nie wiem czy bylo art sprzed 3 dni

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/bye_ ... -miniatury
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 26 Lip 2012 09:58 
Awatar użytkownika

srebrny
konradzik napisał(a):

podaja to na portalach jako news, Ty podajesz na forum, niektore firmy musza wydawac mase kasy na kampanie reklamowe a oni ja maja za darmo, tylko za cene namalowania tego hasla na samolocie

kretynow to zrobili z siebie ludzie od OLT express.... albo czekaj, raczej ci, ktorzy wierzyli w to, ze te linie to super bajer rewolucja, bo co do organizatorow samych linii to sprawa chyba faktycznie ma drugie dno
ale nie ryan

btw szacun dla ludzi z wizza i ich myku z wyreczeniem vouchera MOLowi wczoraj w warszawie, fotki dzisiaj sa na glownej gazeta.pl
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Lip 2012 10:23 

niebieski
ryanair nie robi z siebie kretynów tylko z ich klientów

z reszta, patrząc na wpisy na forum(chociażby nawet w tym krótkim wątku!), klienci już przychodzą "przygotowani"
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Lip 2012 10:58 

rw30 napisał(a):
konradzik napisał(a):

podaja to na portalach jako news, Ty podajesz na forum, niektore firmy musza wydawac mase kasy na kampanie reklamowe a oni ja maja za darmo, tylko za cene namalowania tego hasla na samolocie

kretynow to zrobili z siebie ludzie od OLT express.... albo czekaj, raczej ci, ktorzy wierzyli w to, ze te linie to super bajer rewolucja, bo co do organizatorow samych linii to sprawa chyba faktycznie ma drugie dno
ale nie ryan

btw szacun dla ludzi z wizza i ich myku z wyreczeniem vouchera MOLowi wczoraj w warszawie, fotki dzisiaj sa na glownej gazeta.pl

To to nie było czasem zagrane po prostu ?
Rzeczywiście Wizzair wbił tam?
Też uważam że o wiele lepsze efekty przynosi oryginalna reklama czy to rozdawane biletów. Oni przynajmniej nie są na skraju bankructwa. Wręcz przeciwnie, zarabiają wiele milionow miesięcznie

Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Lip 2012 11:00 

Loty: 37
Kilometry: 42 702
Krajów: 13 / 6.1%
mi sie kiedys wydawalo ze chyba w Bergamo na lotnisku widzialem samolot Ryana z napisem "Bye bye LateHansa" ;) nie jestem pewien pierwszej czesci sloganu, ale zapadla mi w glowie ta zabawna gra slowna, swoja droga sam sie smieje z tego jak Ryan pisze o byciu najbardziej punktualna linia lotnicza:)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Lip 2012 11:14 

Hetman napisał(a):
ryanair nie robi z siebie kretynów tylko z ich klientów

z reszta, patrząc na wpisy na forum(chociażby nawet w tym krótkim wątku!), klienci już przychodzą "przygotowani"

nie wiem czy tak sie dzieje. Osobiscie sam nigdy nie lacialem przez takie hasla ryanem. I wielu moich znajomych i rodziny a latamy bardzo duzo kazdy wybiera wizz albo easyjet ktory w londynie ma niesamowita siatke polaczen
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Lip 2012 11:17 
Awatar użytkownika

konradzik napisał(a):
nie wiem czy bylo

Dobry żart. Ten slogan jest starszy od fly4free (mówię poważnie).

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 26 Lip 2012 11:26 

niebieski
konradzik napisał(a):
nigdy nie lecialem tymi smieciowymi liniami wiec dla mnie to nie zart a zenada

Można o dodatkowe wyjaśnienia wytłuszczonych fragmentów? Zainteresowały mnie.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 26 Lip 2012 11:57 

konradzik napisał(a):
nigdy nie lecialem tymi smieciowymi liniami wiec dla mnie to nie zart a zenada

jak nigdy nie leciałeś to skąd wiesz, że są śmieciowe?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 26 Lip 2012 12:18 

i tak w kółko :), trochę mi to przypomina argumentację Panglossa z Kandyda :)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 26 Lip 2012 12:43 
Awatar użytkownika

Loty: 87
Kilometry: 114 845
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Hetman napisał(a):
rozumiem, ze jesz gówno żeby sprawdzić czy jest rzeczywiście niejadalne, hhehe?
i weź tu potem siedź kolo takiego w samolocie, heheh

W innym wątku byleś po protu niemiły, to już jest zwykłe chamstwo
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 26 Lip 2012 13:05 

Loty: 37
Kilometry: 42 702
Krajów: 13 / 6.1%
czy jakis modek mogłby srodze upomniec tego Pana? jego poziom jest troche za niski jak na to forum.
poza tym temat sie rozmył
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 26 Lip 2012 15:02 

wielu z was sie tu chamsko odzywa a jeden pojechal po was i juz bunt? pff co za hipokryzja. Sa smieciowe bo ich kontrola jest zenujaca, czepiaja sie wszystkiego i to jakie maja podejscie do klienta swiadczy o nich i jakosi oferowanych przez nich uslug. Wole dolozyc i leciec easyjetem. Rozumiem ze wylamuje sie bo nie spie jak wiekszosc z was po lotniskach tylko zachowuje sie jak normalny czlowiek i spie w hotelu moja wina :)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 26 Lip 2012 15:22 

konradzik napisał(a):
wielu z was sie tu chamsko odzywa a jeden pojechal po was i juz bunt? pff co za hipokryzja. Sa smieciowe bo ich kontrola jest zenujaca, czepiaja sie wszystkiego i to jakie maja podejscie do klienta swiadczy o nich i jakosi oferowanych przez nich uslug. Wole dolozyc i leciec easyjetem. Rozumiem ze wylamuje sie bo nie spie jak wiekszosc z was po lotniskach tylko zachowuje sie jak normalny czlowiek i spie w hotelu moja wina :)

Spałem kilka razy na lotnisku, czy to sprawia że nie jestem człowiekiem?
Tak wynika z treści postu.
Panowie, off topic....

Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 26 Lip 2012 15:27 

konradzik napisał(a):

na tym forum nie ma podziału na nas (nietykalnych) i was (po których można się przejechać). mam nadzieję, że wszystkich forumowiczów obowiązuje pewna etykieta i unikanie sformułowań, które można odebrać jako obraźliwe. o ile rozumiem i akceptuję drobne złośliwości (i sam czasami się do nich posuwam), to jestem zdecydowanym przeciwnikiem wpisów w stylu tych autorstwa hetmana.
co do twojego wpisu, to nie rozumiem związku między lataniem konkretną linią i spaniem na lotnisku. pachnie mi to trochę skłonnością do przyklejania komuś łatki i budowania stereotypu podróżnika lowcostowego. na takiej samej zasadzie ktoś, kto lata liniami emirates albo etihad, może nazwać cię "nienormalnym", bo korzystasz z usług easyjet.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 26 Lip 2012 15:47 

niebieski
konradzik napisał(a):

Widzisz normalny człowieku. Niby taki światowy jesteś, sypiasz w hotelach i latasz EasyJetem a wygadujesz bzdury.
Otóż każda medialna zagrywka Ryana to mistrzostwo świata w kwestiach PR. Czy to były wzmianki o miejscach stojących, czy o płatnych toaletach, biletach za 1 zł czy sprytny napis na samolocie. Jest to historia, która zaczyna mieć swoich naśladowców. Poczytaj choćby o firmie Paddypower i Niclasie Bendtnerze czy sprawie Pepsi w kontekście Olimpiady - żeby nie sięgać pamięcią daleko wstecz. Jesteś zbyt ograniczony (nie piszę tego złośliwie) w tych dziedzinach by docenić, iż finalny efekt jest po 1000 razy skuteczniejszy niż - po Twojemu - normalna kampania.
Poza tym hipokrytą jesteś Ty, gdyż oceniasz ich kontrolę, jakość usług i podejście do klienta przez pryzmat... No właśnie, czego? Przecież Ty nie korzystasz z ich usług. Czerpiesz swoją wiedzę jedynie z internetu, co pewnie sam przyznasz ma się nijak do rzeczywistości. No i na koniec - jakie masz oczekiwania płacąc - dajmy na to - 50 zł za bilet samolotowy z Polski do Włoch?

A żeby było śmieszniej - ja jeszcze nigdy nie leciałem Ryanem, ale jestem pełen podziwu dla ich polityki marketingowej.
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 26 Lip 2012 15:54 
Awatar użytkownika

Maciek78 napisał(a):
Poza tym hipokrytą jesteś Ty, gdyż oceniasz ich kontrolę, jakość usług i podejście do klienta przez pryzmat... No właśnie, czego? Przecież Ty nie korzystasz z ich usług. Czerpiesz swoją wiedzę jedynie z internetu, co pewnie sam przyznasz ma się nijak do rzeczywistości.

Oczywista bzdura, wszystko co konradzik napisał na temat Ryanaira (mimo niedopuszczalnej wśród kulturalnych ludzi formy) to prawda. Hello, mamy 2012 rok! Autorskie badania empiryczne nie są już od wieków jedynym słusznym i godnym naśladowania źródłem wiedzy. Aż dziw bierze, że są jeszcze jednostki które tego nie pojmują.

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 26 Lip 2012 16:00 

sory ale jezeli ktos nie traktuje mnie powaznie i z szacunkiem jako klienta (ryan) nawet takimi glupotami jak plotki na swoj temat typu jak wspomnial ktos stojace miejsca to ja im poprostu nie ufam i nimi nie latam. Ojceic raz lecial juz od tamtej pory nie lata zadnym lowcostem. takze nie oceniaj wiedzy czyjejs nie majac o niej pojecia
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 26 Lip 2012 16:14 

niebieski
Awerik napisał(a):
Maciek78 napisał(a):
Poza tym hipokrytą jesteś Ty, gdyż oceniasz ich kontrolę, jakość usług i podejście do klienta przez pryzmat... No właśnie, czego? Przecież Ty nie korzystasz z ich usług. Czerpiesz swoją wiedzę jedynie z internetu, co pewnie sam przyznasz ma się nijak do rzeczywistości.

Oczywista bzdura, wszystko co konradzik napisał na temat Ryanaira (mimo niedopuszczalnej wśród kulturalnych ludzi formy) to prawda. Hello, mamy 2012 rok! Autorskie badania empiryczne nie są już od wieków jedynym słusznym i godnym naśladowania źródłem wiedzy. Aż dziw bierze, że są jeszcze jednostki które tego nie pojmują.

Jak można wyrobić sobie opinię na temat czegoś, czego nawet nie widziałeś?? O czym Ty w ogóle piszesz??
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 26 Lip 2012 16:15 

niebieski
konradzik napisał(a):
sory ale jezeli ktos nie traktuje mnie powaznie i z szacunkiem jako klienta (ryan) nawet takimi glupotami jak plotki na swoj temat typu jak wspomnial ktos stojace miejsca to ja im poprostu nie ufam i nimi nie latam. Ojceic raz lecial juz od tamtej pory nie lata zadnym lowcostem. takze nie oceniaj wiedzy czyjejs nie majac o niej pojecia

Ty znów swoje. Albo z nimi nie latałeś albo Cię traktowali. Opamiętaj się trochę i nie wierz tacie w 100% bo będziesz jeszcze nie raz się pogrążał.

Ostatnio edytowany przez Maciek78, 26 Lip 2012 16:16, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 30 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości