Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Lut 2012 15:19 

Witam
poszukuję biletu w jedną stronę do Kolumbii, miejsce docelowe to Cartagena de Indias (lotnisko Rafael Nunez -CTG) lub ewentualnie Bogota bądź inne Kolumbijskie miasta
nie posiadam wizy do usa więc połączenie przez stany odpada..
data wylotu: po 11 marca ( najchętniej jakoś w okrese 11- 17 marzec, najpóźniej do 24 marca)
wylot najchętniej z Berlina lub jakiegoś europejskiego miasta z tanim dolotem
cena .. oby jak najmniejsza.. ja nie znajduje nic poniżej 1100 dolarów(z berlina) co jest chore jak dla mnie bo bilet w dwie strony kosztuje 1250 dolców.. natomiast wylot z madrytu to 770$ co przy doliczeniu kosztów dolotu też nie jest małą sumą..
Jest to dosyć pilna sprawa dla mnie bo muszę się zdecydować na wyjazd najpóźniej do najbliższego poniedziałku/wtorku a cena biletu jest dość ważnym kryterium..
jeśli komuś uda się coś ciekawego wykombinować i wylot dojdzie do skutku to po moim powrocie (jeśli taki kiedykolwiek nastąpi;) ) obiecuję butelkę tradycyjnej kolumbijskiej Agua Ardiente bądź jakiegoś rumu ;)
pozdrawiam serdecznie i liczę na pomoc!
Piotrek

#2 PostWysłany: 11 Lut 2012 16:44 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Krajów: 9 / 4.2%
Wylot z Madrytu może być najtańszym rozwiązaniem, z tego co widzę...

Natomiast myślę, że warto poszukać biletów w dwie strony, tym bardziej, że nie zależy ci na dacie powrotu.
Np. BER - BOG (RT) 11-22.03 można kupić już za 658 euro na lastminute.com. Na tripsta.pl cena na te same daty to 2690,12.
Wrzuciłam dwie pierwsze lepsze daty, być może ktoś inny znajdzie coś dużo lepszego.
I nie piszę tego dla butelki :lol:

Załączniki:
bog.jpg
bog.jpg [ 92.43 KiB | Obejrzany 510 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Lut 2012 17:02 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Krajów: 9 / 4.2%
Właśnie widzę, że można zarezerwować również bezpośrednio na stronie Airfrance w tej samej cenie, co więcej - unika się opłaty serwisowej 18 euro.
Mam też mały prezent - wpisując kod LOVE625, cena obniży ci się do 615 euro (30 euro zniżki) :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Lut 2012 17:33 

dzięki, wygląda to całkiem ciekawie:)
chociaż myśląc o opcji round trip wolałbym np z powrotem w święta (grudniowe) a wtedy cena już znowu leci w górę do 4 tysięcy..
natomiast w moim przypadku jest jeszcze jeden problem..nie mogę kupić biletu dopóki nie otrzymam wizy (tzn mogę to zrobić ale na własne ryzyko bo jeśli nie dostanę wizy to kasa za bilet mi przepada, co najwyżej mogę pojechać sobie wtedy jako turysta a nie do końca o to mi chodzi..:) ).. ową wizę otrzymam w marcu..czyli bilet będzie kupiony na parę dni przed wyjazdem.. a przykładowo patrząc na miesiąc luty z airfrance to data wylotu jeszcze byłaby w przystępnej cenie ale powrót po tygodniu dwóch cenowo wygląda już około 5 tys. (chodzi mi o sprawdzenie ile może kosztować bilet w przypadku zakupu na chwilę przed wyjazdem..) natomiast w opcji z Aviancą z madrytu bezpośrednio do Cartageny widzę że cena na przykładowo 13 lutego jest taka sama jak na 13 marzec więc możliwe że już raczej nie wzrośnie..:)
ehh.. szukam dalej ale wiekie dzięki za pomoc kredka :)

#5 PostWysłany: 21 Lip 2012 14:54 

Jeśli ktoś znalazł tanie loty z Europy do Bogoty na najbliższe 2 tygodnie, proszę o kontakt (:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości