Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Lip 2012 20:26 

Wylot:

1 Lot:
Modlin - Skavsta: 25.08 19:25 - 21:00
Cena: 4 zł ( Eksluzive Club, ja znalazłem na forum i wyszło mnie 5 zł (4 osoby) )

Przesiadka na lotnisku około 10 godzin.

2 Lot:
Skavsta - Pafos 26:08 6:45 - 12:10
Cena: 205 SEK - około 104 zł (kurs BZWBK)

Powrót

1 Lot:
Pafos - Rygge : 04.09 14:10 - 17:50
Cena: 23 EUR - około 99 zł (kurs BZWBK)

Przesiadka na lotnisku około 20 godzin.
(Spałem już raz na lotnisku, dobrze wziąść trochę jedzenia, do sklepu są 3 km piechotą, pieczywo( ok. 1 zł za bułkę) w miarę tanio, woda mineralna jest z kranu na lotnisku (jest kran z zimną wodą), a w norwegi tylko wodę z kranu się pije więc nie ma strachu, ciężko znaleźć wodę w sklepie )

2 Lot:
Rygge - Modlin 05.09 16:45 - 18:35
Cena: 26 NOK - około 15 zł (kurs BZWBK)

Całkowita: około 220-230 zł

Wcześniej była oferta ale już nie było tych lotów :) tutaj też inne terminy może akurat komuś podpasuje mi podpasowało.
Do zobaczenia w samolocie :)

Dodatkowa informacja!!

W dniach 27 sierpnia – 5 września w Limassol(Cypr), odbędzie się Festiwal Wina. Festiwal odbywa się od 1961 roku, a jego popularność wciąż rośnie. Wielu turystów przybywa na Cypr każdego roku, właśnie na początku września, aby stać się uczestnikiem tej wyśmienitej uczty ducha i ciała, podczas której można poznać tajniki produkcji królewskiego trunku. „Pij wino aby żyć pełnią życia” to myśl przewodnia festiwalu, którego główną atrakcją jest bezpłatna degustacja wina przeróżnych gatunków.
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości