Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 455 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 06 Paź 2020 14:49 

srebrny
Tak, wiemy. Wystąpił u niego już dwukrotnie.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#262 PostWysłany: 07 Paź 2020 07:57 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
Nie wiem po co obudziłem się o 04.00, ale włączyłem "trójkę". Nocne i wczesnoporanne pasmo było OK, ale ta radosna para siedząca za mikrofonem od 07.00 jest nie do strawienia.
Przełaczam się na kulturalne radio dla intelektualistów* VOX.FM

*w porównaniu do trójki od 07.00.

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.

Ostatnio edytowany przez Washington, 11 Paź 2020 10:59, edytowano w sumie 1 raz
ciach epitet
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#263 PostWysłany: 07 Paź 2020 18:24 
Moderator forum

Loty: 183
Kilometry: 527 317
Krajów: 69 / 32.2%
"Radosna para" przejmuje mikrofon już o 6:00. Niestety.
<Wuchta problemów - Hong Kong, Filipiny>

Ostatnio edytowany przez Washington, 11 Paź 2020 10:59, edytowano w sumie 1 raz
ciach epitet
 Profil Relacje PM off
ewaolivka lubi ten post.

#264 PostWysłany: 07 Paź 2020 18:48 
Awatar użytkownika

niebieski
no patrz jak ten czas leci....

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off  

#265 PostWysłany: 10 Paź 2020 13:53 
Awatar użytkownika

platynowy
@Zeus: słucham właśnie u Rosiaka o Zlotym Świcie - chyba interesuje Cię ta sprawa? Choć mając dostęp do źródeł greckich wiesz i tak sporo :)
 Profil Relacje PM off  

#266 PostWysłany: 10 Paź 2020 14:02 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
@tropikey dziś niestety nie miałem czasu na nic :) jak dobrze pójdzie od pn wracam na świat żywych
 Profil Relacje PM off  

#267 PostWysłany: 10 Paź 2020 14:30 
Awatar użytkownika

platynowy
Gorąco zachęcam. Nie tylko z powodu Złotego Świtu. Wykład Grzegorza Dobieckiego o nazwach partii politycznych jest doskonały :D
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#268 PostWysłany: 13 Paź 2020 09:41 

Raport o stanie świata rozszerzył się o Raport o książkach. Na razie raz w miesiącu.

Cieszy, że się rozwijają.
 PM off  

#269 PostWysłany: 13 Paź 2020 09:59 

srebrny
ibartek napisał(a):
odnosnie Metza, to w soboty o 22 (o ile nie zdjeli) leci audycja, ktorej zadne radio komercyjne nigdy nie zrobi..;-) polecam

No i niestety zdjęli... https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/p ... a-osobista
 Profil Relacje PM off  

#270 PostWysłany: 13 Paź 2020 15:56 

srebrny
potwierdzam, zamiast The Beatles, Janis i R Havensa, byl Kodym i muzyka taneczna. historia swiata zakonczyla sie po Woodstocku, w 72.

cos sie w tym radiu dalej sypie, bo ramowka jest ukladana z dnia na dzien. na kolejne dni pusto. az trudno uwierzyc jak mozna tak latwo wszystko sp...
 Profil Relacje PM off
ewaolivka lubi ten post.

#271 PostWysłany: 15 Paź 2020 08:12 
Awatar użytkownika

niebieski
ibartek napisał(a):
jak mozna tak latwo wszystko sp...

Można, jak się gremialnie ucieka zamiast walczyć

Profil Relacje PM off  

#272 PostWysłany: 16 Paź 2020 10:34 
Awatar użytkownika

srebrny
Walczyli parę lat, no ale ileż można? Ja sam uciekłem z Trójki do Dwójki. Jeszcze zimą.
W całym Polskim Radio czystki od kilku lat, osoby decyzyjne totalnie niekompetentne, za to bierne, mierne, wierne.
Jak Kuba S. próbował ratować co się da, to na forach jeszcze psy na nim wieszali, że kolaboruje z psujami. Ja bym nie winił redaktorów, bo oni i tak długo próbowali utrzymywać w pionie ten tonący okręt.
...a Kodym to dla mnie ewenement. Nie wiem, jak to teraz u niego wygląda, ale słuchałem parę razy jego zlepków słowno - muzycznych i czułem, że mi cebulki pod skórą wodą podchodzą. Żadnego w tym ładu, żadnej myśli przewodniej, po prostu playlista, nawet i fajna, ale jakby tak konferansjera wyciąć... Kiedyś miał gościa w Nocnej Aptece, to go w ogóle nie słuchał, tylko własne tezy cisnął, gęsto przyprawiając je tak radiowymi słowami jak yyyy i eeee. No ale może jeszcze wyrośnie z niego radiowe zwierzę :D
2 ludzi lubi ten post.

#273 PostWysłany: 16 Paź 2020 11:48 

srebrny
Kodym gra koncerty z kabaretem Pietrzaka, wiec to troche rozjasnia sytuacje...

ostatecznie moglby robic audycje o muzyce z lat 70-80, republika, jarociny itd, bo pewnie sie na tym zna bardziej, zamiast puszczac plejliste z Dżenis Edykszyn
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 16 Paź 2020 22:20 
Moderator forum

No wreszcie wiadomo, czyja wina.
wirtualnemedia napisał(a):
Nie będzie odwołania prezes Polskiego Radia

...Glos przeciw przedstawiła pani poseł Joanna Lichocka, która wyraziła oburzenie z powodu mojego wniosku, który - jej zdaniem - ma na celu niszczenie mediów publicznych. Jak stwierdziła, spadek słuchalności Trójki - nawet jeśli jest faktem, co wcale nie musi być prawdą - stanowi efekt działania grupy dziennikarzy którzy postanowili zniszczyć "Trójkę" – tłumaczy nam Juliusz Braun...

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/n ... go-radia_1

Nie skomentuję, bo zrobiłem automoderację przed napisaniem i nic nie zostało.
Zazdroszczę mieszkańcom większych miast, gdzie jest jakiś wybór w eterze. U mnie nic nie ma. Muszę pokombinować, jak internetowe radio odpalić w aucie...
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#275 PostWysłany: 16 Paź 2020 22:29 
Awatar użytkownika

platynowy
marcinsss napisał(a):
Muszę pokombinować, jak internetowe radio odpalić w aucie...

Podpowiem - jeśli tylko masz bluetooth w odbiorniku w aucie, włączasz go w komórce, odpalasz aplikację wybranego radia internetowego, a po połączeniu odbiornika z telefonem przy użyciu bluetootha wskazujesz ów telefon/bluetooth, jako źródło dźwięku w odbiorniku. Brzmi skomplikowanie, ale prosta sprawa :)
 Profil Relacje PM off
marcinsss uważa post za pomocny.

#276 PostWysłany: 16 Paź 2020 23:50 

niebieski
A jak nie ma bluetooth w samochodzie, a masz wejście aux, to kupujesz odbiornik BT i dalej już chyba oczywiste :)
Jak nie masz wejścia aux, to często da się dorobić
 Profil Relacje PM off
marcinsss uważa post za pomocny.

#277 PostWysłany: 17 Paź 2020 18:02 
Moderator forum

Telefon jako telefon bardzo ładnie współpracuje z radiem, niestety, jako źródło muzyki nie chce działać. Córka próbowała też swojego iPhone dodać, efekt taki sam.
 Profil Relacje PM off  

#278 PostWysłany: 17 Paź 2020 18:22 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
https://patronite.pl/post/16359/audycja ... -stelmacha
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

#279 PostWysłany: 22 Paź 2020 07:42 
Awatar użytkownika

platynowy
Dla stęsknionych porannego głosu M. Łukawskiego:

https://open.fm/stacja/radio-357-przedpremierowo
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#280 PostWysłany: 13 Lis 2020 18:53 

srebrny
i juz nie ma trojki (z przodu ;-)) sluchalnosc na poziomie zlotych przebojow.

Najgorszy w historii wynik Trójki. Słuchalność spadła poniżej 3 proc.

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/n ... 020-rmf-fm

w 357 leci obecnie K Strzyczkowski
 Profil Relacje PM off
Wintermute lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 455 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości