Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Cze 2012 11:46 

Witam, szukam wycieczki objazdowej - najchetniej dłuższej niż tydzień, bo dla osoby dla której są to jedyne wakacje w roku:)
Znalazłem dużo opcji, ale wszystkie na 7dni+7dni byczenia się na leżaku w hotelu (bzdura jakaś).

Jakby ktoś mógł pomóc, byłbym bardzo wdzięczny:)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 20 Cze 2012 11:04 

Zawsze można dogadać się w biurze i połączyć dwie wycieczki. Nie wiem, jak w innych firmach, ale z doświadczenia wiem, że w Rainbow Tours jest to możliwe - pierwszy tydzień to Magiczne Południe, drugi to Cesarskie Miasta (albo na odwrót). Takie kombinacje są jak najbardziej możliwe:)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Cze 2012 11:20 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 160 156
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
zipski napisał(a):
ale wszystkie na 7dni+7dni byczenia się na leżaku w hotelu (bzdura jakaś)

Dla mnie takie połączenie byłoby genialne :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Cze 2012 20:34 

hm...no do Kenii też można jechać i leżeć dwa tygodnie na prywatnej plaży hotelowej, tylko po co...

dzięki za info:) nie pomyślałem o takiej opcji, może jeszcze zejdą z ceny a nie podliczą jak za dwie osobno:)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Cze 2012 12:16 

no na pewno nie liczą podwójnie..:)
np. dwie wycieczki w jednej 26.07-09.08 to koszt ok. 6700zł za dwie osoby, ale warto czekać na last minute, tylko że potem jest gorzej z wyborem lotniska.. :/
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Cze 2012 13:17 

a gdzie to sprawdziles?:) w sensie cene i terminy?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 25 Cze 2012 16:26 

sprawdziłam na ich stronie: http://www.rainbowtours.pl/maroko-cesar ... 2012-06-28
wybierasz termin, miejsce wylotu i powrotu, a dodatkowe 7 dni wybierasz "zakwaterowanie MRP" (co znaczy "Magiczne Południe").
voila!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości