Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Mar 2015 09:54 

Mialem okazje nocowac w tym hostelu i moge z cala pewnoscia polecic.
Nie zdziwcie sie jednak jesli po przybyciu do niego bedziecie musieli czekac kilka godzin na kogokolwiek kto was do niego wpusci. Ludzie w Brunei zdaje sie dosc luzno podchodza do pojecia czasu. Na szczescie w oczekiwaniu na portierni mozna przeszukujac otaczajace nas sciany pod krzeslami podpiac sie do pradu i korzystac do woli z darmowego WI-FI. Hostel jest umiejscowiony w samym centrum BSB i z tego co pamietam oferuje najnizsze ceny. Warunki nie najgorsze ale czulem sie troche jak w bursie dla studentow i tak to wlasnie wygladalo zwlaszcza w pokojach. Przy hostelu znajduje sie calkiem sympatyczny basen. Jesli wejscie jest zamkniete mozna zeslizgnac sie po daszku niemal wprost do wody lub dookola budynku i przeskoczyc przez bramke. Wieczorne plywanie na takim nielegalu naprawde przynosi ulge w tym skwarze :)

http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Revi ... trict.html

Ostatnio edytowany przez puhacz, 26 Mar 2024 06:58, edytowano w sumie 1 raz
Zmiana nazwy tematu
 Profil Relacje PM off  

Tydzień z all inclusive na Korfu 🏖️🍹 4* hotel w Benitses za 2491 PLN Tydzień z all inclusive na Korfu 🏖️🍹 4* hotel w Benitses za 2491 PLN
Co za wyspa 😮😎 Tydzień na La Palmie za 1976 PLN ⛱️🌴🌲🌳🌋 Loty Lufthansą i noclegi Co za wyspa 😮😎 Tydzień na La Palmie za 1976 PLN ⛱️🌴🌲🌳🌋 Loty Lufthansą i noclegi
#2 PostWysłany: 26 Mar 2016 18:31 

niebieski
Pusat Belia aktualnie (III 2016) w remoncie. Nie mieliśmy rezerwacji, brak odezwu przy próbie kontaktu.
Na miejscu jest kawiarnia, jedna z kelnerek miała ulotki z innego hostelu, 10 minut spacerem od Pusat Belia.
Sprawdziłem, ale nie korzystałem ze względu na mikroskopijną wielkość zaproponowanego pokoju.
W Joy`u spora część wspólna, wifi, czysto. Hostel jest vis a vis przystanku autobusów dalekobieżnych do Miri i Kota Kinabalu.

Załączniki:
joy.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
joy.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg [ 49.56 KiB | Obejrzany 3503 razy ]

#3 PostWysłany: 09 Gru 2019 01:17 

Ja spałem w Gadong Qing yun resthouse- polecam. Bez problemu można znaleźć na b**kingu .
Od ścisłego centrum około 10-15 min jazdy autem. Do tego kursuje autobus nr 1 do centrum- przystanek obok budynku. Bliziutko night market z dobrym i bardzo tanim jedzeniem, kawalek dalej knajpy typu Pizza Hut, supermarket, centrum handlowe i jakieś sklepy.
Sam pokój z łazienką na dobrym poziomie, przestronny, czysty, ze świetnym netem, tv, czajnikiem, żelazkiem i deską do prasowania , ręczniki, pościel. I paradoksalnie jak jak szukałem noclegu, to była to jedna z tańszych opcji na b**kingu, a rating bardzo przyzwoity.

#4 PostWysłany: 25 Mar 2024 22:01 
Awatar użytkownika

Loty: 899
Kilometry: 1 753 397
Krajów: 81 / 39.1%
niebieski
Z czystym sumieniem polecam https://www.capitalresidencebn.com/ Odbiór z lotniska oraz dowóz . Również możliwe inne lokalizacje w mieście . Z Hotelu na spokojnie można centrum zwiedzić na piechotę.
Zeus uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 03 Maj 2024 01:31 
Awatar użytkownika

Loty: 377
Kilometry: 634 505
Krajów: 68 / 32.9%
niebieski
Potwierdzam lokalizacja hotelu dobra. Do tego transport z i na lotnisko to świetna opcja. Same pokoje mocno zmęczone życiem. Za duży apartament dałem ok 165 dolarów singapurskich ze śniadaniem. Trochę sporo jak na Azję.
Do tego prysznic z zimną wodą, a śniadanie pominę milczeniem bo szkoda było za nie płacić.
Ogólnie miejsce ok bo karaluchy nie chodzą po łóżku, ale pewnie da się znaleźć coś ciekawszego.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości