Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 03 Lis 2019 11:32 
Awatar użytkownika

Loty: 149
Kilometry: 367 160
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
sranda napisał(a):
Dolicz dojazd, jakieś jedzenie po drodze i ew. nocleg, a się okaże, że te 800 to tak naprawdę jest 1000. ;)

Do Pragi mam 190 km, do Warszawy 450 km , więc dodatkowe koszty zawsze się pojawią. Jednak w Pradze jakoś mniej boli :)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#22 PostWysłany: 03 Lis 2019 12:03 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 12.6%
srebrny
Więc proszę nie szydź z kolegi, który tutaj dał tą wrzutkę.
Jakbyś mieszkał w Warszawie albo na północny-wschód od niej, to ciekawe, czy byś tak chętnie jeździł do Pragi na lot nawet tańszy o kilkaset zł? ;)
 Profil Relacje PM off
2catstrooper lubi ten post.

#23 PostWysłany: 03 Lis 2019 12:10 

Bronicie tej oferty jakby było czego

Autorowi wrzucam link do podobnej ceny, gdzie za niewiele więcej miałby ....dodatkowo Singapur
https://www.fly4free.pl/dubaj-i-singapuru-za-1878-pln/

Też EK, całość EK
 PM off  

#24 PostWysłany: 03 Lis 2019 12:12 

niebieski
yaacek napisał(a):
bylem w dubaju za 450 zl, za 600 zl i za 650 zl. pojutrze lece za 800 zł,
wiec dla mnie 1700 zl, to na trzy loty , a nie na jeden.

A ja byłem za 0 PLN bo służbowo, a nawet zarobiłem bo przycebulowałem na dietach. Chcesz dalej się licytować? :)

Widać że osoba która wrzuciła się uczy. Miejcie wyrozumiałość.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 03 Lis 2019 12:14 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 12.6%
srebrny
Anonymous napisał(a):
Bronicie tej oferty jakby było czego

Autorowi wrzucam link do podobnej ceny, gdzie za niewiele więcej miałby ....dodatkowo Singapur
https://www.fly4free.pl/dubaj-i-singapuru-za-1878-pln/

Też EK, całość EK

Ale jak ktoś chce lecieć tylko do Dubaju, to dlaczego sugerujesz mu Singapur? Znajdź cenę mniejszą niż 1,5-1,6k za lot bezpośredni z Polski do Dubaju w sezonie (czyli w zimie) i jeszcze nie linią niskokosztową, to myślę, że wielu Ci tutaj podziękuję.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#26 PostWysłany: 03 Lis 2019 12:18 

Każdą głupotę mozna tu napisać jak leciał za darmo bo służbowo itp itd

OTA żądzą się swoimi prawami, jak ktos chce to znajdzie i nie będzie to zadna okazja

To byłby hit w innej taryfie czyli premium...wtedy warto kruszyć kopie czy dopisywać różnej maści głupoty
 PM off
Trentine lubi ten post.

#27 PostWysłany: 03 Lis 2019 13:01 
Awatar użytkownika

platynowy
Były ceny niższe. Mod powinien zamknąć ten temat.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 03 Lis 2019 14:20 

HON fly4free
I co z tego, że były niższe? Ale w tej chwili nie są. Ludzie z czym Wy macie problem :)
Ktoś wrzucił taryfę promocyjną EK, taką jaka teraz jest, kto będzie chciał skorzysta, a kto nie to nie musi :)

Na tej zasadzie można wszystko krytykować; jak LOT robi promocję do USA za 1799,- też można wyskoczyć, że było przecież taniej przez Barcelonę, z dwoma noclegami po drodze i koczowaniem 10 h w Toronto, 3 dniami urlopu w plecy i bez bagażu :lol: Jednemu pasuje jedno, a drugiemu inne. Tak trudno to zaakceptować?

Ostatnio edytowany przez marek2011, 03 Lis 2019 14:23, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
10 ludzi lubi ten post.

#29 PostWysłany: 03 Lis 2019 14:21 
Awatar użytkownika

Loty: 392
Kilometry: 539 554
Krajów: 41 / 19.2%
srebrny
MTalma napisał(a):
Były ceny niższe. Mod powinien zamknąć ten temat.

Z jakiego powodu? Jakieś konkretne naruszenie regulaminu?
marek2011 lubi ten post.

#30 PostWysłany: 03 Lis 2019 15:13 
Awatar użytkownika

platynowy
@Szyn3k bo to jest tak:
Przeleciałem całego matrixa i pochodne do Dubaju, zresztą szukając wielu lotów innym ludziom w tamte rejony i mam prawo wypowiedzieć się, że to nie jest cena wow, nawet jeżeli jest najniższa w tym momencie. Gdyby ta cena była na poziomie FlyDubai lub Wizza to wtedy byłoby to super, bo -500 PLN z 5* jest ok... Lub tak jak pisze @gorny77 w taryfie wyżej w tej cenie.
Kwota, którą płacimy tutaj to ok. 32 groszy za milę! Super deale są w dalszych rejonach już od 5 gr. Oczywiście odległość nie będzie decydować o cenie.
Temat powinien być zamknięty, bo sprzeczamy czy to jest "great deal" czy nie, ale nie dodajemy wartości merytorycznej do jego rozbudowy. Słowem końca, kto chce ten kupi. :)
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 03 Lis 2019 16:10 
Awatar użytkownika

Loty: 392
Kilometry: 539 554
Krajów: 41 / 19.2%
srebrny
Ale sam fakt, że nie jest to cena fajna dla Ciebie nie oznacza, że temat kwalifikuje się do zamknięcia. To, że można polecieć na Filipiny czy do Meksyku za mniejsze pieniądze jest odrębną kwestią. Z wypowiedzi poprzedników wynika, że trasa w regularnej sprzedaży chodzi po 2200 zł, więc 1700 jest promocją. Sam bym tego nie kupił, ale jeśli komuś pasuje termin i cena to czemu nie...
4 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] oraz 6 gości