Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Cze 2012 16:55 

Cześć:-)

Szukam taniego lotu do Barcelony w końcówce sierpnia (ok. 20-27. sierpnia) dla 3 osób (najlepiej El-Prat). Jak sądzicie czy cena 89 złotych z Katowic jeżeli wykupiłbym Wizz Xclusive Club jest zachęcająca, czy można spodziewać się jeszcze jakiś super promocji na te terminy?

P.S. Każda z osób musi zabrać ze sobą bagaż (dopłata 113 złotych).

Z góry dzięki za każdy komentarz i pomoc :-)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 13 Cze 2012 19:31 

Witam
Przemyśl czy warto Ci kupować kartę. Ja na allegro znalazłem gościa, który miał kartę i kupiłem mu bilet(a on jako lecący dał zniżkę nam) oprócz tego miał kartę kredytową citi więc opłata za bilety 0 zł - kolejne 18 zł na bilecie taniej. Niestety z barcelony już tak tanio nie jest. Dużo taniej jest wracać do krakowa rayanerem.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Cze 2012 20:56 
Awatar użytkownika

niebieski
balagor napisał(a):
Witam
Przemyśl czy warto Ci kupować kartę. Ja na allegro znalazłem gościa, który miał kartę i kupiłem mu bilet(a on jako lecący dał zniżkę nam) oprócz tego miał kartę kredytową citi więc opłata za bilety 0 zł - kolejne 18 zł na bilecie taniej. Niestety z barcelony już tak tanio nie jest. Dużo taniej jest wracać do krakowa rayanerem.

A od czego są użytkownicy forum :)?
kontakty-w-sprawie-zakupow-bez-haraczu,181,4813
kontakty-w-sprawie-zakupow-bez-haraczu,181,4814
mam-i-pomoge-w-zakupie,181,7249
Rzucając oczywiście napiwek, nadal wychodzi taniej niż to na allegro.

Co do pytania autora:
Tak, cena 89zł/XC jak na sierpień jest ładna ;)
Problem taki, że ja tutaj takowej nie widzę. Co do pomocy innego użytkownika, to przy większej liczbie osób opłaca się, dla <2 już niezbyt. Chodzi o to, że posiadacz karty XC zawsze musi lecieć z Wami (wymóg wizza), a więc jak potrzebujesz 3 biletów to kupujesz dla 4 osób i dzielicie to na 3. Zazwyczaj XC opłaca się kupić dopiero jeżeli planujesz, że polecisz jeszcze raz w danym roku ;) Ale nie zawsze tak jest, bo jak cena 1 biletu/zestawu biletów jest większa niż te 130zł to nie ma sensu fundować biletu, z którego nikt nie skorzysta tylko najlepiej kupić to XC.

#4 PostWysłany: 14 Cze 2012 22:53 

Dokładnie - musisz sam ocenić opłacalność. Zamów sobie tez neswletter - średnio raz na miesiąc dają ogłoszenie o obniżce wszystkich lotów o 20 % i z doświadczenia wiem, że nie podwyższają dzień wcześniej cen.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości