Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Relacja roku 2018:
Ankieta zakończyła się 25 Lut 2019 01:00
1) I like trains, czyli transsybirem do Chin
2) Za dużo, za szybko...
3) [LIVE] RTW w 8 dni: ZEA-BAH-BOM-SIN-PVG-Island Hopper-USA
4) RTW: 72 tys. km przez Hawaje, Mikronezję i Nową Kaledonię
5) Zimno, zimniej, YELLOWSTONE (czyli USA poza sezonem)
6) Za zgodą żony do Kanady. Prawie live z Calgary ;)
7) Nikaragua - Odkryłem nowy RAJ?!
8) AMERICAN DREAM – roadtrip po zachodzie USA czerwiec 2018
9) Ze wschodu na zachód północnej Norwegii
10) Niesztampowa Warszawa
11) Do serca Australii
12) Minus 42? Kwestia przyzwyczajenia. Północna Syberia zimą
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 26 Lut 2019 15:40 
Site Admin

Loty: 543
Kilometry: 1 005 099
Krajów: 82 / 38.3%
Wyniki!

Z małym opóźnieniem, spowodowanym nietypową sytuacją na podium, mam przyjemność ogłosić zwycięzców konkursu na relację roku 2018 :)

Takich trzech jak ich dwóch nie ma ani jednego :) Pierwsze miejsce w tegorocznym konkursie zajmują ex aequo @BooBooZB oraz @OradeaOrbea
za ich wspaniałe relacje
Ze wschodu na zachód północnej Norwegii oraz Minus 42? Kwestia przyzwyczajenia. Północna Syberia zimą
Autorzy w duchu F4F zdecydowali się nie współzawodniczyć w dogrywce o pierwsze miejsce i podzielić się nagrodą :)
A jest nią voucher dla każdego z nich na przelot czarterowy w dwie strony na dowolnej trasie z oferty lidera przelotów czarterowych do egzotycznych krajów - @Rainbow Tours :) Autorzy będą mieli do wyboru przeloty m.in do Dominikany, Wietnamu, Tajlandii, Sri Lanki, Kuby, Meksyku, Gambii czy Kenii :)

Miejsce drugie zajęła świetna relacja I like trains, czyli transsybirem do Chin autorstwa @Pietrucha
zaś trzecie niezwykła opowieść AMERICAN DREAM – roadtrip po zachodzie USA czerwiec 2018 autorstwa @Bubu69
Dla autorów drugiego i trzeciego miejsca przygotowaliśmy podróżniczo-lotnicze upominki :)

Wszystkim zwycięzcom i laureatom serdecznie gratulujemy :) Jesteście rewelacyjni!

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#22 PostWysłany: 26 Lut 2019 15:50 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
Krajów: 1 / 0.5%
HON fly4free
Za karę ich w tropiki wywieźć ! :D

Grats !!

#23 PostWysłany: 26 Lut 2019 16:14 

niebieski
Brawo,świetnie się dogadują więc
miriam napisał(a):
lecą razem jako para na tym co jest ;)

Oby tylko ciepłe klimaty nie rozpuściły ;) naszych fanów krain śniegu i lodu.Gratuluję zwycięstwa i zgodnego podziału trofeum. :P
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 26 Lut 2019 17:39 
Awatar użytkownika

Loty: 30
Kilometry: 88 684
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
Gratuluję Zwycięzcom :) @BooBooZB i @OradeaOrbea i życzę wspaniałej wycieczki, wspólnej lub nie ;) !

Dzięki temu zdobyłam trzecie miejsce :), za co serdecznie dziękuję, jest to dla mnie zaszczyt być w tak zacnym gronie na podium, jak i w całym konkursie :)

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów :)!!!
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 26 Lut 2019 17:41 

Loty: 138
Kilometry: 236 261
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
Ukłony chłopaki I dziewczyny :D

#26 PostWysłany: 26 Lut 2019 22:53 
Awatar użytkownika

Loty: 252
Kilometry: 299 685
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
Ponoć pewne rzeczy nie zdarzają się dwa razy, a jednak... ;)

Wielu scenariuszy można było przewidzieć, ale z pewnością nie takiego :shock: .Gratuluję współzwycięzcy @OradeaOrbea, a wszystkim głosującym dziękuję za docenienie mojej relacji z północy Norwegii.

Nie mam pojęcia,jak się sprawa rozwinie, i nawet specjalnie o tym nie myślę póki co, mogę jednak obiecać jedno - podobnie jak w przypadku Grenlandii z 2016. roku, każdy kto głosował i poda mi swój adres na pw, otrzyma kartkę z mniej lub bardziej ciepłych krajów. ;)

Gratuluję też bez wyjątku wszystkim, których relacje wygrały dane miesiące i niezmienne zachęcam do pisania ich w jeszcze większej liczbie.Przy mnogości wyjazdów, jakich doświadczają użytkownicy F4F, taka relacja pozostaje w pamięci na długo, i łatwiej / przystępniej się nią podzielić niż przykładowo pokazem 500 / 1000 zdjęć.

Ale to tylko takie moje przemyślenia. ;) jeszcze raz dziękuję :oops:

#27 PostWysłany: 26 Lut 2019 23:15 
Awatar użytkownika

niebieski
...ten dziwny moment, gdy budzisz się – i praktycznie jednocześnie dostajesz wyniki jakiegoś marnego konkursu w USA (Oscary 2019) i najważniejszego głosowania na forum Fly4free ;)
Różne rzeczy widziałem na świecie, ale ktoś, kto widziałby moją minę po zorientowaniu się, JAK wygląda pierwsze miejsce, miałby niezły ubaw :twisted:

* * *

Dziękuję za to, że chociaż przez chwilę mogliście być ze mną na północy Syberii zimą, w Jamalsko-Nienieckim Okręgu Autonomicznym. Co do innych podziękowań: gratuluję wszystkim „flajopisarzom”. Nie tylko finałowej 12-tce, ale każdemu, kto poznał przyjemność/trud/znój (niepotrzebne skreślić) pisania relacji na forum. To coś, co pozwala jeszcze raz odbyć daną podróż. Tym cenniejszą, że bezkosztową: swoje już zapłaciliśmy, wspomnień nikt i nic nam nie odbierze.

Piszcie! Dzielcie się. Emocjami, dobrym słowem, poradami, zdjęciami. Pozwólcie, aby inni także przeżywali Waszą podróż. Z Wami. Wspólnie. A miejsce, które opisujecie, często jest mniej istotne od Waszych impresji. Las Vegas, Las Palmas, Las Kabacki - to schodzi na dalszy plan.

Kiedyś już to gdzieś napisałem: najlepszy prezent dla osoby, która jest (albo ma zamiar) być podróżnikiem, to sekwencja: wejdź na relacje miesiąca F4F -> zapisz do PDF -> wydrukuj wszystkie -> opraw w twardą okładkę -> wręcz ze słowami: „Życzę inspiracji!”.

Wielka piona i ukłony dla współzwycięzcy, @BooBooZB. Dobry los sprawił, że ostatnio przewrotny Wielki Turysta dość mocno splata nasze ścieżki. A wygląda na to, że to nie koniec. Przypadek? 8-) Jeżeli polecimy do Bangkoku, to... well... co się dzieje w Bangkoku, zostaje w Bangkoku ;) Poważniejąc: jest moc!

Co do samej nagrody - nie wiem, jak się sprawa potoczy dalej. Czy zrealizujemy ją wspólnie, czy osobno... a chodził mi (nam) po głowie też pomysł, aby być może ten bilet/bilety przekazać na jakąś fajną akcję, typu WOŚP? Czas pokaże. Na pewno nie będzie nudno.

Raz jeszcze : dziękuję 8-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość