Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Seszele!
#1 PostWysłany: 15 Lut 2019 00:50 

Dokąd
  • Mahe, Praslin

Data wylotu
  • 03.06.2019

Data powrotu
  • 22.06.2019

Długość pobytu
  • 12

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Warszawa - Mahe, wylot 04.06 do 16.06 za 2600zl

Dodatkowe informacje
  • Szukam lotu na podróż poślubną, zależy mi żeby wylot odbył się możliwie jak najszybciej po weselu, tj między 4.06 a 9.06.
    Anajchetniej z Warszawy,ale w grę wchodzą też inne, dobrze skomunikowane miasta europejskie. Cena, która znalazłam wydaje się być stabilną. Zastanawiam się czy można znaleźć coś tańszego?
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
 Temat postu: Re: Seszele!
#2 PostWysłany: 15 Lut 2019 13:24 
Awatar użytkownika

Loty: 112
Kilometry: 227 556
Krajów: 29 / 13.6%
niebieski
Za ok. 2250-2300zł możesz polecieć z Pragi w podanych datach do Mahe. Z Warszawy widziałem za 2385zł do Mage wylot 4 jednak na 15 dni linią Turkish Airlines.

#3 PostWysłany: 25 Lut 2019 16:38 

W tym samym czasie +/- również będziemy na Seszelach z naszą córka :-) Szukałem i patrzyłem ale zbyt wielkich promocji nie ma .... Z tych co patrzyłem to Qatar oraz Emirates.
My w walentynkowej trafilismy i zakupilismy Qatar z Wawy.
Patrzac na Prage to widziałem nawet a 2100 ale pewnie doliczając koszty do Pragi (+ewentualne tam noclegi) to już łącznie cena nie bedzie taka super. My zakupliśmy własnie za 2600.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Lut 2019 11:35 

Dziękuję za opowiedzi!
Rzeczywiście jadąc z północy Polski do Pragi koszty się wyrównują.
My biletów wciąż nie mamy- poczekamy jeszcze chwilę na promocję ;)
Hiciol, a może masz w takim razie do polecenia jakiś korzystny nocleg? :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Lut 2019 13:58 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 264 650
Krajów: 46 / 21.5%
niebieski
4-17.06 WAW-SEZ Turkish Airlines - 2340 zł (2450 zł Etihad, 2541 zł Emirates)

@g0sia , opcje noclegu znajdziesz w innym dziale (noclegi,forum,500), no i warto sprecyzować też czego od noclegu oczekujesz - np. korzystny z minimalnym standardem albo jakiś relatywnie tani, ale dość luksusowy hotel ;)

Ostatnio edytowany przez ghostwriter, 26 Lut 2019 14:06, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#6 PostWysłany: 26 Lut 2019 14:05 

Wiesz nocleg to w zależności od kieszeni i miejsca :)
Można tanie pobyty mieć, ale jadąc z dzieckiem to też się inne rzeczy bierze pod uwagę ;-)
Na samym Mahe z opinii i cen wybralismy StephNa. Bez śniadania za to bardo fajne warunki i na dodatek basen (w tej cenie z basenem - małym bo małym ale jednak) cieżko wyszukać. Tez bardzo dobre opinie robią swoje. Tylko róznie tam z terminami i miejscem bo mają tylko 3 "mieszkania" ...

Co do Praslin to w rejonie Cote D'or polecane miejsca bo duzo sklepików, restauracji itp + długa plaża
La Digue to już raczej w rejonie portu bo i tak wszedzie blisko :)

Ogólnie moja rada co do noclegów to róbcie to już teraz i najwyżej patrzcie gdzie są darmowe anulacje. Wg booking czy agody (z tych dwóch rezerwacje robiłem bo mają sporo i ceny się różnią) to już wiele noclegów jest wykupionych na czerwiec. Zawsze jak sie cos pojawi (bo ktoś np anuluje rezerwację) to można tez anulowac i zmenic a poźnej może być już dużo mniejszy wybór.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Mar 2019 01:35 
Moderator forum

Loty: 186
Kilometry: 539 892
Krajów: 69 / 32.2%
@g0sia finansowo to się nie opłaca w stosunku do np lotów z Warszawy, ale gdybyś chciała sobie po drodze buty kupić czy coś, to dobre ceny są też z Włoch. Z Rzymu czy Mediolanu masz po ok. 2.100.
<Wuchta problemów - Hong Kong, Filipiny>
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Mar 2019 15:03 
Awatar użytkownika

Loty: 191
Kilometry: 627 645
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
zanim kupisz loty sprawdz ceny-moga zaskoczyc-woda,lody,piwo.....tanio nie jest.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 02 Mar 2019 21:01 
Awatar użytkownika

złoty
najlepiej kupić hotel a wyżywieniem, jedna wyspa jeden kurort, zapisują tylko napoje do posiłków i drinki, na koniec opłata z karty i nawet nie wiem jak ich pieniądze wyglądają, jeszcze dodatkowo kasę wydaje się tylko na wycieczki,
jak ktoś lubi nurkować to polecam południowe atole np. Ari (wielkie mobule), ale i na północnych jest tyle do obejrzenia, że więcej nigdzie nie widziałem
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości