Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: wszystko jedno gdzie
#1 PostWysłany: 04 Cze 2012 02:20 
Awatar użytkownika

Witam!

Szukam jakiegos taniego lotu za granicę. Nie mam nawet sprecyzowanego docelowego miejsca. W zasadzie to wszystko mi jedno. Jedyny warunek to wylot we wtorek/srode i powrot czwartek/piatek. Jak najtaniej. Chodzi mi o oferty w stylu lipcowej Wenecji czy Mediolanu w Ryanair po 100-120 zl w obie strony czy Budapesztu za 39zł :P.
Miejsce wylotu nie ma znaczenia, byle w Polsce.
No i fajnie jakby bylo dostepnych kilka biletow. Nie potrzebuje zadnego zakwaterowania, jedynie lot w dwie strony.

Jest szansa ze uda sie znalezc cos takiego?

Z gory dzieki za pomoc i kazda odpowiedz.

Pozdrawiam

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 04 Cze 2012 02:31 
Moderator forum

SZansa jest, sledz wpisy w dziale. Promocje+...
Ktoras bedxie z twojego lotnisa.

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Cze 2012 15:38 
Awatar użytkownika

tylko w tym dziale `Szukam` czy znacie moze jeszcze jakies serwisy, strony, linie w ktorych bedzie mozliwosc dorwania takiej wycieczki?

#4 PostWysłany: 04 Cze 2012 19:04 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 402
Kilometry: 577 747
Krajów: 59 / 27.6%
Znamy:

ryanair.com
wizzair.com
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Cze 2012 01:59 
Awatar użytkownika

Kurczę, nie radzę sobie z ogarnieciem tego wszystkiego. Nadal szukam czegokolwiek - byle tani lot w obie strony i ciepło na miejscu.
Nie bylby w stanie ktos zaproponować czegoś?

Wylot najlepiej w pierwszej połowie lipca, powrot w zasadzie wszystko jedno kiedy. Najlepiej 3-4 dni pozniej.

Np. mam to http://www.fly4free.pl/tanie-przeloty-n ... ln-lipiec/ Tylko czy faktycznie ta cena wynosi 168 zł? Sprobowalem ruszy dalej z ta rezerwacja i mimo ze nie zaznaczam zadnych opcjonalnych, platnych wyborow to doliczaja mi jakies oplaty tak ze bilet wychodzi duzo drozej. Czy ja sie zle za to zabieram?

#6 PostWysłany: 24 Cze 2012 10:09 

Ściągnij sobie program Azuon, a następnie poświęć trochę czasu na wpisywanie destynacji i dopasowywanie do swoich potrzeb.
W wersji demo [darmowej] wyświetli Ci się lista uszeregowana od najniższej ceny, ale nie będziesz widział szczegółów - w konkretnej sprawie łatwiej będzie Ci skierować pytanie tutaj na forum.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości