Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Gru 2018 17:43 

Dokąd
  • Azja południowo-wschodnia

Data wylotu
  • 23.01.2019

Data powrotu
  • 25.04.2019

Długość pobytu
  • 3 miesiące

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • Warszawa -> Pekin Bangkok -> Warszawa 1998zł

Dodatkowe informacje
  • Cześć
    Chce się wybrać do Azji na około 3 miesiące. Chciałbym wystartować z Warszawy (jednak inne lotniska w Polsce i Europie wchodzą w grę) i dotrzeć do szeroko rozumianej Azji południowo-wschodniej.
    Mając tyle czasu, chciałbym zwiedzić jak największy obszar, dlatego szukam lotu, którego miejsce docelowe i powrotne są od siebie dosyć odległe, np. Chiny - Indonezja i gdzieś po środku znajdzie się Wietnam, który jest moim głównym celem. Niestety znalezienie tanich lotów z dwóch różnych miejsc jest dużo trudniejsze.
    Jestem wolny od 23.01 i chciałbym wystartować do końca stycznia. Powrót mniej więcej 10-25 kwiecień - jestem dosyć elastyczny i dlatego również przesiadki z długim czasem oczekiwania gdzie można zobaczyć inne kraje są mile widziane.
    Kraje które najbardziej interesują:
    Chiny, Wietnam, Laos, Birma, Kambodża, Wietnam, Tajlandia, Malezja, Kambodża, Filipiny

Najlepsze co udało mi się znaleźć do tej pory to:
    Warszawa -> Kijów -> Pekin
    Bangkok -> Kijów -> Warszawa za
    za 1998zł
    Czy uda się znaleźć coś tańszego?
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 13 Gru 2018 13:33 

1758 zł 24.01-16.04:
https://www.skyscanner.pl/transport/fli ... 1904162030

Nie zastanawiał bym się za długo, bo budgetair często zmienia ceny.
 Profil Relacje PM off
piasek1990 lubi ten post.
piasek1990 uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 17 Gru 2018 11:53 

@piasek1990 nie chciałbym być złośliwy, ale w tym momencie traktujesz użytkoników forum jak kombajn - ten dział jest aby pomóc w znalezieniu lotu w sprecyzowanym kierunku stanowiącego alternatywę dla już znalezionego. Ty natomiast wrzucasz hasła - Azja Poł-Wsch, wylot możliwy z Europy, zakres wylotu/powrotu to odpowiednio +/- 7 dni i +/- 15 dni.
Nikomu nie będzie się chciało szukać - zrób to inaczej znajdź 3-4 opcje, które są dla Ciebie okej i poproś nas o zbicie ceny ;-)
2 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 17 Gru 2018 13:07 

Jarek1233 - dziękuję za pomoc. Kupione ;)

LLAP - w pewnym sensie rozumiem Twoje zarzuty, ale jeżeli bym bardziej to sprecyzował to bym musiał się w pewien sposób ograniczyć, a tutaj własnie chodzi o to, że jestem elastyczny. Dzięki pomocy Jarek1233 kupiłem już.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Gru 2018 13:44 

@piasek1990 cieszę się, że udało Ci się kupić bilety ;-) To nie są zarzuty - jedynie sugestie jak w pełni wykorzystać moc forum ;-) Dzięki f4f zbiłem cenę np. WAW-XXX-BOM-XXX-WAW z 3400 na 2500 w tych samych dniach ;-)
Enjoy your flight, bro of the sky!

#6 PostWysłany: 09 Sty 2019 20:28 

Ciekawy wypad się szykuję:)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Sty 2019 11:16 
Awatar użytkownika

srebrny
Żeby nie tworzyć kolejnego tematu. To poszukuję czegoś podobnego z identyczną datą wylotu (ferie warszawskie 25.01-08.02). W grę wchodzi cała Polska. jednak z pobytem dwutygodniowym mniej więcej.
Jedyne co udało mi się znaleźć to 2300-2400 za BKK. A zależy mi na zejściu poniżej 2000pln podróż 2 osoby dorosłe i dwoje dzieci.

Image
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Sty 2019 12:31 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
dus-bkk-170-eur-ow,1609,133145#p1171959
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości