Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Sie 2018 13:30 

Loty: 74
Kilometry: 183 270
Krajów: 21 / 9.8%
  • Warszawa ewentualnie reszta PL / Berlin

Dokąd
  • Filipiny - dowolne lotnisko

Data wylotu
  • 28.12.2018

Data powrotu
  • 24.01.2019

Długość pobytu
  • jak najdłużej, minimum 14 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 2400 Air China przez Pekin z długimi przesiadkami

Dodatkowe informacje
  • Uszanowanko,

Szukam lotów na Filipiny na styczeń 2019. Wylot możliwy już po Świętach. Najpóźniej 24/01 musimy być w Warszawie.
    Chętnie znajdziemy coś w postaci multi city z opcją 1-2 dni np. w Kuala Lumpur / Singapurze / Hanoi / Bangkoku / Pekinie (taką opcję znalazłem i jest na ten moment najsensowniejsza), czy innych ciekawych azjatyckich miastach,

Idealna byłaby opcja np. Warszawa - Singapur - Manila - Pekin - Warszawa, gdzie na Filipiny byłboby np 10 dni, a na Pekin / Singapur dzień / dwa.

Ilość przesiadek i czas na lotniskach dowolny - możemy być zmęczeni :) To samo tyczy się komfortu w czasie lotu - nie jest dla nas kluczowy. Ukrainian, Scoot, Air China itp. wchodzą w grę.

Miejsce wylotu - im bliżej Warszawy tym lepiej.

Znalazlem też np Paryż-Manila-Paryż + oddzielnie Warszawa-Paryż-Warszawa LOTem. za jakies 2300 (w sumie), z tym, że godziny mało bezpieczne.

Gdyby ktoś trafił na jakiegoś ciekawego składaka i chciałby się podzielić to będę wdzięczny.
    Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 26 Sie 2018 13:16 
Awatar użytkownika

Pojawila sie niedawno taka informacja:
wro-mnl-01-2019-2200pln,232,132412
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Sie 2018 22:18 

Normalna cena.
Ja mam wylot do Manila z Warszawy 12.12.18 powrót 08.01.19.
AirChina płaciłem podobnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Sie 2018 09:08 

Po linku od @johnywawa poszperałem po stronie KLM i kupiłem bezpośrednio u przewoźnika za 2180 PLN w interesującym mnie terminie i z sensownymi przesiadkami :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Sie 2018 09:41 
Awatar użytkownika

złoty
Skoro nie macie problemu z przesiadkami i ''sportowo'' podchodzicie do tematu to mozesz przyjrzec sie takiej skladance:
Praga-Dubaj prg-dxb-616-pln-rt,1609,132544 za ok 145€ i bagaze rejestrowane w cenie (15kg nadawany i 8kg podreczny), lub sprawdzic z WAW przez Kijow UIA.
Dubaj - Manila - Patrz na Cebu Pacifik, nie bylo jeszcze roku zeby nie wrzucili promocji np. za 150€ os. RT. ( ja w zeszlym roku trafilem DXB-MNL-DXB za 51€ os.+ dokupowalismy bagaz rejestrowany za cos ok 28€ )

Jesli sie zdecydujesz na ta opcje to proponowalbym Ci juz kupic do Dubaju a pozniej kombinowac (lata tez PAL w nie tak calkiem najgorszych cenach

#6 PostWysłany: 29 Sie 2018 09:49 

HON fly4free
Flyguy napisał(a):
Jesli sie zdecydujesz na ta opcje to proponowalbym Ci juz kupic do Dubaju a pozniej kombinowac
składanka fajna, ale trochę musztarda po obiedzie - czytałeś jeden post wyżej?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 29 Sie 2018 10:28 
Awatar użytkownika

złoty
Ajjj te poranki u mnie ;) Dzieki, moj blad.

#8 PostWysłany: 26 Wrz 2018 00:14 

@abmys Zdradzisz jakie połączenie konkretnie znalazłeś w takiej cenie? Szukam identycznego połączenia - BER/WAW-MNL przez Singapur najlepiej. Patrzę na KLM i nie widzę nic atrakcyjnego...
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 30 Paź 2018 16:19 

@asia_podrozniczka wybacz, że po takim czasie...

9 styczeń 2019
WAW-AMS lot KL 1366
AMS-MNL lot KL 0807 (tutaj po fakcie zorientowałęm się, że jest międzylądowanie na Tajwanie - ale nie ma tej informacji na bilecie. Wyczytałem, że chodzi o tankowanie. Ma trwać 1,5h).

27 styczeń 2019
MNL-SIN lot SQ 0921
SIN-AMS lot KL 0836
AMS-WAW lot KL 1363

Dokładny koszt 2191 zł.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość