Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#2101 PostWysłany: 11 Maj 2018 09:57 

Loty: 40
Kilometry: 124 893
Krajów: 15 / 7.0%
Wycinanka napisał(a):
Dużo osób piszę, że przychodzą bilety bez żadnej informacji wcześniej od kuriera DHL, a na stronie fify w MY REQUEST w DELIVERY SERVICE pojawiło wam się "WHERE ARE MY TICKETS"?
Ani biletów, ani where are my tickets.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2102 PostWysłany: 11 Maj 2018 10:27 

Jakie znacie opcje na transport publiczny do Kalingradu z terytorium Polski w dniu meczu ?

Wiecie coś o organizacji czegoś pod Mistrzostwa Świata ?
 Profil Relacje PM off
fidelisu lubi ten post.

#2103 PostWysłany: 11 Maj 2018 11:11 

Panowie zauważyłem że teraz na bookingu co drugi hotel został "niedawno dodany" macie jakieś sugestie/uwagi czym kierować się wybierając te hotele/hostele itp bez żadnej oceny żeby się nie nadziać?
 Profil Relacje PM off  

#2104 PostWysłany: 11 Maj 2018 11:16 
Awatar użytkownika

Ludzie chcą zarobić i nie można ich za to winić że wystawiają na stronach rezerwacyjnych wszystko co ma miejsce do spania i kibel, ale takie oferty zawsze zmagają czujność i człowiek do samego zameldowania nie jest pewien co go czeka.
 Profil Relacje PM off  

#2105 PostWysłany: 11 Maj 2018 12:05 
Awatar użytkownika

niebieski
kurczę, mieliście już tak że przy zakładaniu FAN ID już po kliknięciu wyślij submit w 4 kroku wyskoczył wam błąd "Photo was not validated"?
 Profil Relacje PM off  

#2106 PostWysłany: 11 Maj 2018 12:07 

Wczoraj doszły bilety z 2 tury (do 31 stycznia). Żadnego sms, żadnego maila. Kurier zadzwonił po fakcie, że zostawił przesyłkę u sąsiada.
 Profil Relacje PM off  

#2107 PostWysłany: 11 Maj 2018 12:07 

Tak. Musisz dodać zdjecie dobrej jakości z białym tłem. Tak jak na przykładzie.
Ja dodałem a później i tak mi je odrzucono ' musiałem składać wniosek jeszcze raz.

.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowany przez Abcn, 15 Maj 2018 15:26, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#2108 PostWysłany: 11 Maj 2018 12:44 

@kyrtap1992 Nie tyle chodzi o hotel co kwatery prywatne/apartamenty. Na Airbnb tez wiekszość jest takich. Ja jednak omijałem te oferty, choc pewnie faktycznie jest tak, że ludzie teraz chcą zarobić. niepweność jednak zawsze jest w takich sytuacjach.

Dzięki za odpowiedzi kilka dni temu w sprawie Fan ID. Myślę sobie, że pod tym centrami w Moskwie, gdzie będzie mozna oebrać te laminowane fan id będą masakryczne kolejki. Nastawiam sie na pare godzin stania tam. Może Rosjanie zmienia zasady jeszcze i będą wpuszczać na stadion z wydrukowanym Fan ID.

Jeśli chodzi o moja podróz to przylatuje w poniedziałek o 14:40 Wawa-Ryga-Moskwa, planuje pozwiedzać (o ile skończę stać po Fan ID), wieczorem do hotelu, rano wymeldowanie z hotelu, 3-4h zwiedzania, potem na mecz. Po meczu na lotnisko. odlot o 4:00 lot przez Rygę znowu i lądowanie w Warszawie o 8:15.

Pytanie mam inne. Bagaż. Na blogu tego Rosjanina https://russianblogger.me/world-cup-wha ... e-stadium/ jest info, że na stadion będzie mozna wnieść plecak 20cmx20cmx20cm, ale jak będzie większy i zmieści się pod siedzenie to będą przymykać oko. Tak było na Pucharze Konfederacji. Ja mam właśnie większy plecak 45x35x20. Zgodnie z tym co pisze ten koleś to powinienem z nim wejść. Ale mam obawy, czy rzeczywiście tak będzie. Jeszcze trafię na jakiegoś nadgorliwego ochroniarza. Z czym planujecie wejść na stadion? jakie macie przemyślenia na ten temat? czy jest jakieś oficjalne info, że na stdionie spartaka bedzie depozyt bagazowy?

Ja chyba zrobię tak. We wtorek rano po drodzę na Plac Czerwony zajadę na Dworzec Bialoruski i tam zostawię plecak. Po meczu wrócę na dworzec, odbiorę plecak i Aeroexpressem (to będzie mój drugi darmowy przejazd) pojadę już na Szeremietiewo. Na marginesie, zastanawiam sie, czy duzo Polaków po meczu będzie jechało na dworzec Białoruski.
 Profil Relacje PM off  

#2109 PostWysłany: 11 Maj 2018 12:51 

Ogłoszono wstępną kadrę. Brak Romanczuka :)
 PM off
wojtekf93 lubi ten post.

#2110 PostWysłany: 11 Maj 2018 13:49 

* Fan ID na pierwszą osobę przyszedł po 3 tygodniach , na drugą osobę aplikowałem w innym terminie około 4 tygodnie, obydwa przyszły poleconym, myślę że wysyłają fazami , uzbiera im to wysyłają co jakiś czas, stąd różnice w terminie długości dostawy
* bilety wylosowałem ja i ojciec, na 2 adresy, w tym samym okresie aplikowaliśmy , w tym samym dniu pobrało kasę, ja dostałem 30 kwietnia, on do tej pory nie . Tak samo brak regularności jak z Fan ID

*Foto do Fan ID musi być na jasnym tle i w miarę czytelne , stąd problemy niektórych osób z wyrobieniem Fan ID

Czy ma ktoś jakieś informacje o strefach kibica w Rosji , gdzie , jak to wygląda itp
Czy ma ktoś pomysł jak dojechać tanio z Wnukowo późnym wieczorem na drugi kraniec Moskwy?
 Profil Relacje PM off  

#2111 PostWysłany: 11 Maj 2018 13:54 

kamillos13 napisał(a):
Czy ma ktoś pomysł jak dojechać tanio z Wnukowo późnym wieczorem na drugi kraniec Moskwy?

Wsiąść w darmowy dla posiadaczy biletów (przy zachowaniu warunków) Aeroexpress, dojechać do centrum Moskwy (stacja metra Kievskaya), kupić bilet na metro (55 RUB) i dojechać gdzie się chce.
 PM off  

#2112 PostWysłany: 11 Maj 2018 14:31 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 224 315
Krajów: 31 / 14.5%
Pytanie z innej beczki, ktoś byłby chętny na wynajęcie czegoś przez airbnb? Mieszkania/kwatery są tańsze, gdy koszt się rozłoży na kilka osób. Jesteśmy z ziomkiem na meczach w Kazaniu, Wołgogradzie i pierwszy po wyjściu z grupy (więc nie wiemy czy i gdzie).
Terminy:
24-27 w Kazaniu
28-30 w Wołgogradzie

Btw, biletów nadal nie mam, żadnej zmiany statusu również, kupowane z puli do 31 stycznia :(
Co do statusu printed itp, chodzi Wam o to pole? Gdyż u mnie zero zmian.

Załącznik:
bilety.JPG
bilety.JPG [ 39.07 KiB | Obejrzany 940 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#2113 PostWysłany: 11 Maj 2018 14:49 

Właśnie dostałem sms i mail, że bilety dostarczy DHL w najbliższy wtorek tak że spokojnie, widzę że sukcesywnie spływają do PL.
Na stronie też nie miałem żadnego pola "Where are my tickets".
Przesyłka widzę została dziś nadana w Veronie we Włoszech.
Jedyna zagadka czy zmienili mi dane gości, których podmieniłem po 18 kwietnia. Zakładam, że raczej nie.
 Profil Relacje PM off  

#2114 PostWysłany: 11 Maj 2018 15:02 

Nie zmienili.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#2115 PostWysłany: 11 Maj 2018 15:03 

I co w takiej sytuacji gdy dane nie zmienione na bilecie a fan id jest już na nową osobę??
 Profil Relacje PM off  

#2116 PostWysłany: 11 Maj 2018 15:06 

Skoro FAN ID wydali pod to zamówienie..... czyli bezstresowo proszę

Kaweips85 napisał(a):
I co w takiej sytuacji gdy dane nie zmienione na bilecie a fan id jest już na nową osobę??
 PM off  

#2117 PostWysłany: 11 Maj 2018 15:14 

A można wyrobić fan id n ta samą osobę drugi raz, kolega zgubił awizo nie odebrał fan id, które wróciło do Rosji. Support od tygodnia milczy. Ktoś ? coś?
 Profil Relacje PM off  

#2118 PostWysłany: 11 Maj 2018 15:37 
Awatar użytkownika

Jakby spróbował wyrobić to by już dawno otrzymał na to pytanie odpowiedz. Moim zdaniem powinno sie dać
 Profil Relacje PM off  

#2119 PostWysłany: 11 Maj 2018 17:53 

Loty: 40
Kilometry: 124 893
Krajów: 15 / 7.0%
Uderza ktoś na Belgia Anglia samochodem i ma 2 miejsca? Oczywiście dokładamy się uczciwie.

#2120 PostWysłany: 11 Maj 2018 21:37 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Dane na biletach nie muszą się zgadzać, w komputerze się niby zgadzają więc jest okej, natomiast FAN ID musi być zgodne z biletem chyba/ z numerem zamówienia.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości