Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Mar 2018 03:21 

Dokąd
  • Sofia

Data wylotu
  • 09.10.2018

Data powrotu
  • 16.10.2018

Długość pobytu
  • min.5 dni ,max.7 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Lot z Krakowa do Burgas za ok.730zł w dwie strony za dwie osoby

Dodatkowe informacje
  • Kiedy najlepiej dokonać zakupu biletów?? Do października jeszcze sporo czasu to czy ceny nie mogą się zmienić??

Ostatnio edytowany przez Abcn, 22 Mar 2018 18:34, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 21 Mar 2018 06:43 

10-15.10. bezpośrednie loty Wizzair Bratysława Sofia Bratysława dla 2 osob na teraz łącznie 39,96 euro, bo loty po 9,99 euro + 139 zł wdc standard
Z Polski dojazd samochodem, Flixbusem, pociągiem
 PM off  

#3 PostWysłany: 21 Mar 2018 08:01 

niebieski
Michał. F. napisał(a):
Kiedy najlepiej dokonać zakupu biletów?? Do października jeszcze sporo czasu to czy ceny nie mogą się zmienić??

Teraz jest zdecydowanie za wcześnie.
Po pierwsze, ceny będą lepsze, można znaleźć wygodne połączenia (np. Wizzair, Ryanair).
Po drugie, w najbliższych miesiącach są prawdopodobne kasowania niektórych lotów
co może doprowadzić do problemów z polączonymi lotami.
Po trzecie, październik jest poza sezonem, więc nie ma dużego oblożenia i ceny będą dobre.

Najlepiej znalećź dobre połączenia i śledzić ceny do około 1-2 mies. przed terminem.
Przy czym śledzić nie tylko na październik, ale ot teraz, żeby zobaczyć kiedy i w jakich cenach są
najtańsze bilety i jak się "porusza" ten okres tanich biletów, żeby doczekać póki dojdzie do października.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Mar 2018 12:14 
Moderator forum

Loty: 177
Kilometry: 512 305
Krajów: 69 / 32.2%
1. Za wcześnie. :)
2. Jak kiedyś obserwowałem ten kierunek, to były bardzo tanie połączenia z Berlina (po ok 10 Euro). Nie wiem, w której części Polski mieszkasz, ale może do Berlina masz bliżej niż do np. Krakowa.
3. Standardowo - jak będzie bardzo dobra cena w jedną stronę, a w drugą kiepska, to kupuj... bilet w jedną stronę. W drugą stronę dokupisz, jak będzie dobra. Oczywiście mówimy o Wizz, Ryan itp. gdzie one way nie ma znaczenia.
<Wuchta problemów - Hong Kong, Filipiny>
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Mar 2018 16:49 

Jestem z Torunia więc najbliżej mi jest do Gdańska ale tam o ile dobrze patrzyłem nie ma lotów do Sofii. Ustawiłem sobie lot Rainerem za ok.610zl. w dwie strony dla dwóch osób i będziemy obserwować ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 21 Mar 2018 17:04 

ta sama cena dla 2 osób 8-15.10

Załączniki:
burgas.PNG
burgas.PNG [ 44.32 KiB | Obejrzany 1481 razy ]
 PM off  

#7 PostWysłany: 22 Mar 2018 16:54 

niebieski
Trasę Warszawa Modlin - Burgas będę testował w kwietniu, na kiedy kupiłem bilety w marcu po 39 PLN OW.
Podobna cena jest dostępna też na maj.
Ale do Sofii trzeba jeszcze dojecać autobusem/pociągiem,
koszt okolo 60 PLN OW.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Mar 2018 16:49 

Dopiero teraz doczytałem dokładnie że z lotniska Burgas trzeba jeszcze dojechać do Sofii i dość spory kawałek.
A więc moje poszukiwania ograniczam tylko do lotniska w Sofii ?.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 23 Mar 2018 17:24 

To w ramach przygotowań się przebiegniesz, jak na mapę nie chce się spojrzeć :D

Klikasz na
http://www.azair.cz/?lang=pl

warunki ustawiasz jak w 1 poście i znajdziesz np. 10-16.10 z/do Modlina tam przez Brukselę CRL wracacie z Sofii przez Rzym CIA
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości