Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 463 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Następna
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 17 Mar 2018 15:25 

A ja lęcę Warszawa Chopina - Moskwa Szeremetiewo 17.06-21.06 Aeroflot -
1170 zł :) :) :)

.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#202 PostWysłany: 17 Mar 2018 15:57 

Jakbym leciał sam to pewnie też bym nie kombinował, jednak przy 4ch osobach różnica 400/500zł na bilecie w sumie daje koło 2tys oszczędności. Nocleg udało się ogarnąć w centrum w miarę rozsądnej cenie, więc teraz został transport.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 17 Mar 2018 16:00, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#203 PostWysłany: 17 Mar 2018 16:33 

Mam bilet na Polska Senegal, jadę do Moskwy samochodem, nocleg ogarnięty. Moje pytanie- jak wygląda kwestia pociągu do Kazania lub Wołgogradu? Czy mając bilet tylko na Senegal, mogę pojechać bezpłatnym pociągiem na kolejny mecz- tylko pod stadion? Czy bepłatny pociąg jest tylko dla posiadacza biletu z miasta w którym gra reprezentacja?
 Profil Relacje PM off  

#204 PostWysłany: 17 Mar 2018 16:49 
Moderator forum

@Flynn, żółta kartka
Jesteś na forum nie od dzisiaj, pażałsta
pociagi-na-ms-w-rosji-2018,1497,124411

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off
cool_aka_romeo lubi ten post.

#205 PostWysłany: 17 Mar 2018 18:50 

Jak wygląda sprawa z lotami z Mińska? Wiem, że przy lotach tranzytowych dawniej bywały jakieś problemy, ale ma ktoś info jak to wygląda obecnie? Są dosyć ciekawe loty z Lwowa, do którego mam stosunkowo najbliżej, przesiadka w Mińsku- cena około 800/900zł.
 Profil Relacje PM off  

#206 PostWysłany: 17 Mar 2018 19:30 
Awatar użytkownika

HON fly4free
@Aryan
Temat był już poruszany w związku z pociągami z Kaliningradu do Moskwy, które mają wyznaczoną trasę przez Białoruś:
pociagi-na-ms-w-rosji-2018,1497,124411&p=1060290&hilit=poci%C4%85gi#p1060290
Na tę chwilę musimy poczekać na oficjalne stanowisko strony białoruskiej.
Pisałem do wydziału konsularnego ambasady w Warszawie - jeszcze nie odpowiedzieli.
 Profil Relacje PM off  

#207 PostWysłany: 17 Mar 2018 20:14 
Awatar użytkownika

Na lotnisku w Mińsku obowiązuje ruch bezwizowy na 5 dni. Musimy jednakże tam przylecieć i stamtąd odlecieć.
 Profil Relacje PM off  

#208 PostWysłany: 17 Mar 2018 20:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Aryan napisał(a):
Ja mam jeszcze jedno pytanie do Was, skoro są takie dobre ceny z Kaliningradu zaczynam się zastanawiać również nad tą opcją. Jak wygląda sprawa w przypadku dojazdu z Polski na lotnisko w Kaliningradzie? Ktoś się orientuje? Czy np. z Gdańska kursuje coś na tamtejsze lotnisko, lub ewentualnie co trzeba posiadać żeby wjechać tam swoim samochodem- zielona karta, jakieś pozwolenia? Rozumiem, że mając FanID bez najmniejszego problemu przekroczę granicę?

nie jesteś na forum od wczoraj, szukanie a tym bardziej czytanie tematu który mnie interesuje powinno być obowiązkowe bo kilka dni temu temat był poruszany, dokładnie 8 strona tematu:

doborex napisał(a):
cool_aka_romeo napisał(a):
Czy jest ktoś w stanie w jednym poście napisać co potrzebne do wjazdu samochodem do Kaliningradu?
- Wiza / FANID
- Zielona karta - ubezpieczenie samochodu
- ….
-…

Plus przydatne informacje dla osób, które jadą pierwszy raz samochodem do "Związku Radzieckiego" ☺

Też lecę 19.06 o 8:35 a wracam 20.06 o 16:35.

- ubezpieczenie na życie na czas pobytu
-potwierdzenie meldunku/( może rezerwacja wystarczy)

nie mniej jednak sam chciałem odswiezyc temat bo nie dokońca wiemy co jest potrzebne. Ja rozwazam wyjazd dzien wczesniej i nocleg w Kaliningradzie bo jesli lot ma byc o 8, na lotnisku trzeba byc grubo przed siódma, dojazd z gdanska 3h, a na granicy na bank będą korki.

Parking przed lotniskiem- 300 rubli za dzien, tez było poruszane w temacie
 Profil Relacje PM off

#209 PostWysłany: 17 Mar 2018 21:55 

W temacie ubezpieczenia to doprecyzowując wymagane jest ubezpieczenie zdrowotne z pokryciem €30 000 ważne na terenie Federacji Rosyjskiej na okres pobytu w Rosji.

http://warsaw.kdmid.ru/pl.aspx?lst=pl&i ... yczna.aspx

Kupowałem bilety lotnicze za pośrednictwem esky i przy zakupie biletów była możliwość dokupienia ubezpieczenia-koszt dla 2 osób na 3 dni to -33 zł ( Polisa jest imienna -suma ubezpieczenia kosztów leczenia €150 000,polisa jest też na dodatkowe ryzyka.
 Profil Relacje PM off

#210 PostWysłany: 18 Mar 2018 18:43 
Awatar użytkownika

niebieski
marysiaki napisał(a):
W temacie ubezpieczenia to doprecyzowując wymagane jest ubezpieczenie zdrowotne z pokryciem €30 000 ważne na terenie Federacji Rosyjskiej na okres pobytu w Rosji.

Kupowałem bilety lotnicze za pośrednictwem esky i przy zakupie biletów była możliwość dokupienia ubezpieczenia-koszt dla 2 osób na 3 dni to -33 zł ( Polisa jest imienna -suma ubezpieczenia kosztów leczenia €150 000,polisa jest też na dodatkowe ryzyka.

tylko ze to są warunki o wydanie wizy a my juz wize mamy (z biletów) czy dobrze myślę?
 Profil Relacje PM off  

#211 PostWysłany: 18 Mar 2018 19:02 
Awatar użytkownika

No właśnie nie wiadomo. Ta sama sytuacja co przy wniosku o białoruską wizę tranzytową gdzie trzeba się wylegitymować z rosyjskiej wizy której w jej normalnej wersji nie będziemy mieć, tylko fanid.
 Profil Relacje PM off  

#212 PostWysłany: 18 Mar 2018 19:19 

madej napisał(a):
marysiaki napisał(a):

tylko ze to są warunki o wydanie wizy a my juz wize mamy (z biletów) czy dobrze myślę?

Dokładnie to są warunki dla ubiegających się o wizę a my wizę mamy mając bilet.
Może i racja, że w tym przypadku ubezpieczenie nie jest obowiązkowe-ale myślę, że dla spokojniejszego pobytu i żeby nie odchudzić portfela w przypadku ew. korzystania w Rosji ze służby zdrowia warto rozważyć zakup bo koszt nie jest duży.
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 18 Mar 2018 21:16 

Wrócę do pierwotnego tematu posta.
Ja wybieram się na mecz do Moskwy autokarem Ecolines, 18.06 o 6:15 z Warszawy Zachodniej. Dojazd do Moskwa Tushinskaya dn. 19.06 o 8:45. Podczas tego odcinka jest 1 przesiadka w Rydze. Powrót zaraz po meczu, gdzie autokar odjeżdża o 20:45 z Moskwa Tushinskaya. Tutaj podobnie jest przesiadka w Rydze. W Warszawie planowo będę 20.06 o 23:20. Na obecną chwilę myślę, że jest to jedna z najlepszych i najtańszych opcji dotarcia na mecz i powrotu z niego. Dla zainteresowanych za takie rozwiązanie zapłaciłem 600zl. Dworzec Moskwa Tushinskaya znajduje się w bezpośrednim sąsiedztwie Stadionu Spartaka, więc od razu po meczu jeśli ktoś zainteresowany można wracać do Polski. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#214 PostWysłany: 18 Mar 2018 21:28 

Szczerze powiedziawszy jakbym miał się cisnąć busem 24h to nie wiem czy bym wytrzymał. Za 500zł masz z Kaliningradu loty, za 400zł z Mińska. Ja właśnie zarezerwowałem loty 18-21 z Budapesztu. Koszt- niewiele ponad 900zł. Godziny bardzo fajne, 18.06 w Moskwie jesteśmy koło 13, a powrót o 18.
 Profil Relacje PM off  

#215 PostWysłany: 19 Mar 2018 00:50 
Awatar użytkownika

Loty: 115
Kilometry: 138 119
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Ja mam lot z Kaliningradu o 8 rano powrot na drugi dzien o 20. Jade z Grudziadza? Moze ktos ma miejsce i jedzie obok to zabiore sie z nim ewentualnie pojechac chce moim autem na takie połączenie? Za lot płaciłem w lutym 400 zł wiec cena mega :)
 Profil Relacje PM off  

#216 PostWysłany: 19 Mar 2018 09:00 

Loty: 65
Kilometry: 94 104
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Damian93 napisał(a):
Wrócę do pierwotnego tematu posta.
Ja wybieram się na mecz do Moskwy autokarem Ecolines, 18.06 o 6:15 z Warszawy Zachodniej. Dojazd do Moskwa Tushinskaya dn. 19.06 o 8:45. Podczas tego odcinka jest 1 przesiadka w Rydze. Powrót zaraz po meczu, gdzie autokar odjeżdża o 20:45 z Moskwa Tushinskaya. Tutaj podobnie jest przesiadka w Rydze. W Warszawie planowo będę 20.06 o 23:20. Na obecną chwilę myślę, że jest to jedna z najlepszych i najtańszych opcji dotarcia na mecz i powrotu z niego. Dla zainteresowanych za takie rozwiązanie zapłaciłem 600zl. Dworzec Moskwa Tushinskaya znajduje się w bezpośrednim sąsiedztwie Stadionu Spartaka, więc od razu po meczu jeśli ktoś zainteresowany można wracać do Polski. Pozdrawiam

współczuję ;)
 Profil Relacje PM off  

#217 PostWysłany: 19 Mar 2018 13:10 

Dzień Dobry,

W sprawie wyjazdu na mecz do Moskwy, czy może ktoś wybiera się kamperem, samochodem, busem???

Czy ktoś się orientuje, jak wygląda sytuacja w Moskwie w okolicach stadionu, czy będą kempingi dla kibiców, którzy przyjadą kamperami do podłączenia, prysznice itp.?

Szukałem informacji w necie, wcześniej pisali o wiosce dla kibiców na 15000 osób, w okolicach stadionu Spartaka, ale teraz żadnych konkretów nie mogę znaleźć.

Wstępny plan mój i moich trzech towarzyszy wyjazd busem i się przekimać gdzieś przy stadionie, ale nie chce się na dziko :)

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#218 PostWysłany: 20 Mar 2018 00:44 

Czesc,

potrzebuje porady. Mam 3 bilety na mecz w Wolgrogradzie jednakze, logistycznie (jak pewnie wiekszosci tu obecnych) pasuje mecz z Senegalem.
Zastanawiam sie czy czekac z biletami na samolot do kwietnia gdy bedzie wiadomo czy cos wpadnie z fazy resale (sam w sumie bede odsprzedawal pare innych biletow, czy moze byc juz wtedy za pozno (o nocleg sie nie martwie).
Pozdrawiam

P.S. Chetnie odwdziecze sie paroma radami co do Rosji (mieszkalem w St Petersburgu 6 miesiecy).
 Profil Relacje PM off  

#219 PostWysłany: 20 Mar 2018 08:25 

Witam wszystkich, ja wybieram się camperem do Moskwy, możemy się spotkać i razem ruszyć, mam zarezerwowany camping w Moskwie za 4 osoby 3 doby 102€.

Pozdro.
 Profil Relacje PM off  

#220 PostWysłany: 20 Mar 2018 09:19 
Awatar użytkownika

Z Kaliningradu są bezpośrednie loty na DME i SVO, z którego moskiewskiego lotniska jest dogodniejszy dojazd do szeroko pojętego centrum miasta?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 463 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości