Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Maj 2012 13:51 

Witajcie,

Szukam lotu dla dwóch osób na Kretę (Heraklion), najlepiej z Krakowa, na termin: 30czerwiec/1 lipiec - 28-31lipiec. Udało mi się znaleźć jedynie loty w cenie ok 1500zł. Będę wdzięczna za pomoc w znalezieniu korzystnej oferty :)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 15 Maj 2012 14:01 

niebieski
sectumsempra napisał(a):
Witajcie,

Szukam lotu dla dwóch osób na Kretę (Heraklion), najlepiej z Krakowa, na termin: 30czerwiec/1 lipiec - 28-31lipiec. Udało mi się znaleźć jedynie loty w cenie ok 1500zł. Będę wdzięczna za pomoc w znalezieniu korzystnej oferty :)

Na Kretę w dobrej cenie i bezpośrednio ale na lotnisko w zachodniej części wyspy (Chania) bilety znajdziesz z Wrocławia (Ryanair).
Kupując w tej chwili przykładowo bilety na 29.06./27.07. zapłacisz 379,40zł od osoby (na ten powrót są akurat jeszcze 2 miejsca w tej cenie)

#3 PostWysłany: 15 Maj 2012 16:00 

Dziękuję za odpowiedź. Faktycznie cena jest bardzo atrakcyjna, jednak niestety nie mogę wziąć pod uwagę tych terminów. Czy jakieś inne tanie linie latają na kretę?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Maj 2012 19:19 

niebieski
Ryanair na Kretę (do Chani) lata z wielu miejsc - z takich najtańszych (gdzie dolot na miejsce przesiadki będzie stosunkowo tani z Krakowa czy Katowic) np. Bolonia, Bruksela Charleroi, Frankfurt Hahn, Sztokholm Skavsta.
Do Heraklionu dolecisz przez Berlin AirBerlinem ale to już większy koszt (raczej poniżej 1000zł w 2 strony nie zejdziesz, szczególnie kupując 1-2 miesiące przed)

Możesz też poszukać samych biletów na loty czarterowe ale tutaj najczęściej trzeba kupić powrotny na tydzień albo dwa po locie w pierwszą stronę.
A czy nocleg na miejscu masz już wykupiony? Podróż "wypoczynkowa" na cały miesiąc czy do pracy...?

#5 PostWysłany: 16 Maj 2012 16:19 

Noclegi mam na miejscu zapewnione na cały lipiec. Docelowo nie jadę wypoczywać, ale myślę, że znajdę również czas na niego :) Dziękuję za pomoc, poszukam wyloty z sugerowanych miejsc.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości