Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#1121 PostWysłany: 01 Mar 2018 19:22 

We wtorek pobrano mi pieniądze za bilety(dwa), wczoraj dostałem maila ze przydzielono mi bilety. Wszedłem My Requests i mogłem zmienić dane klienta i gościa. Gdy zalogowałem się ponownie to już nie mogę zmienić danych klienta a chciałem wpisać numer paszportu. Gdy zalogowałem się pierwszy raz byłem poza domem i nie maiłem paszportu. Czy będzie jeszcze możliwość zapisania numeru paszportu. Edycja danych gościa oznacza,że już teraz można przepisać bilet na kogoś innego?
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#1122 PostWysłany: 01 Mar 2018 19:46 

Wystarczyłoby żebyś przeczytał poprzednią stronę w wątku to byś widział. W sumie to nawet ostatni post z poprzedniej strony...
 Profil Relacje PM off  

#1123 PostWysłany: 01 Mar 2018 19:48 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Za pytania które odpowiedzi są na wikiposcie, będą kasowane...
 Profil Relacje PM off  

#1124 PostWysłany: 01 Mar 2018 19:51 
Awatar użytkownika

niebieski
Stadiony MŚ, ten w Jekaterinburgu jest genialny z punktu widzenia ekonomii!
http://www.sport.pl/mundial/56,154361,2 ... oxSportImg

#1125 PostWysłany: 01 Mar 2018 20:24 

grzechu2 napisał(a):
Wystarczyłoby żebyś przeczytał poprzednią stronę w wątku to byś widział. W sumie to nawet ostatni post z poprzedniej strony...

Czytałem posty wcześniej. Dlatego zdziwiłem się, że po zalogowaniu jest możliwość edycji danych "gościa" ale zapewne chodzi o wpisanie numeru paszportu. Zastanawia mnie tylko dlaczego u mnie(klient) zniknęła możliwość edycji danych i wpisaniu numeru paszportu. Jak się zalogowałem pierwszy raz od chwili otrzymania maila od fifa to by la taka opcja.
 Profil Relacje PM off
Jancia uważa post za pomocny.

#1126 PostWysłany: 02 Mar 2018 10:43 

Wybiera się ktoś na wszystkie mecze grupowe Polaków? Loty są drogie ale wygodne (z WAW taniej o ok. 300 PLN). Jednak z hotelami jest problem.

Załączniki:
loty.PNG
loty.PNG [ 43.17 KiB | Obejrzany 2001 razy ]

Ostatnio edytowany przez Abcn, 02 Mar 2018 12:12, edytowano w sumie 1 raz
P ...
 Profil Relacje PM off  

#1127 PostWysłany: 02 Mar 2018 14:12 

Ja jak widzę ceny hoteli to coraz bardziej skłaniam się do opcji kupienia namiotu i na dzikusa :D
 Profil Relacje PM off  

#1128 PostWysłany: 02 Mar 2018 14:33 

Wybieram się na mecz Polska Japonia wylot 27 czerwca powrót 30 czerwca.
Paszport mam ważny do maja 2019.
Czy mogę mieć z tego powodu problem czy musi mieć ważność minimum 12 miesięcy.
Na stronie msz.gov.pl jest napisane
Wjazd do Federacji Rosyjskiej odbywa się na podstawie ważnej wizy. Warunki otrzymania wiz zostały określone w Umowie między Wspólnotą Europejską a Federacją Rosyjską o ułatwieniach w wydawaniu wiz obywatelom Unii Europejskiej i Federacji Rosyjskiej. Paszport powinien być ważny minimum 6 miesięcy po planowanej dacie opuszczenia Federacji Rosyjskiej

Ostatnio edytowany przez Abcn 02 Mar 2018 14:42, edytowano w sumie 2 razy
Polska . + dodałem info do wiki postu.
 Profil Relacje PM off
hudyts lubi ten post.

#1129 PostWysłany: 02 Mar 2018 14:37 

Paszport, ważny co najmniej 180 dni, licząc od daty zakończenia terminu ważności wizy na wjazd do Rosji;

Ale pamiętaj o wizie w formie FAN ID bezpłatna lub o zwykłej płatnej wizie
 PM off  

Temat postu: Fan Id
#1130 PostWysłany: 02 Mar 2018 19:23 

Witam mam pytanie odnośnie biletów i karty fani Id , jeżeli np nabyje bilet na stronie viagogo.pl to jest możliwość żebym na ten bilet zarejestrował fan Id ?
 Profil Relacje PM off  

#1131 PostWysłany: 02 Mar 2018 19:25 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Co chcesz zrobić z tym biednym biletem, bo nie zrozumiałem?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Temat postu: Re: Fan Id
#1132 PostWysłany: 02 Mar 2018 20:18 

Pkwasny1993 napisał(a):
Witam mam pytanie odnośnie biletów i karty fani Id , jeżeli np nabyje bilet na stronie viagogo.pl to jest możliwość żebym na ten bilet zarejestrował fan Id ?

Fan-Id rejestruje się na podstawie numeru Request ID z portalu fifa.com. Jeżeli sprzedający poda Ci ten nr, możesz zawnioskować o fan-id. Jest to możliwe kilkukrotnie na ten sam numer (np na wypadek, gdyby ktoś zgubił fan-id i potrzebował drugi). Niestety idzie a tym możliwość nieuczciwego działania, czyli podawania Request ID i prób sprzedaży tego samego biletu kilku osobom.
Viagogo jest pośrednikiem między osobami i nie jest oficjalnym dystrybutorem biletów na mistrzostwa. Fifa już wytoczyła im proces w hamburskim sądzie, o czym można przeczytać na fifa.com.
Zakup przez viagogo jest także ryzykowny, ponieważ oryginalne bilety będą wysyłanie na przełomie kwietnia i maja na adresy osób zarejestrowanych. Taki bilet będzie musiał trafić najpierw do tej osoby, i stamtąd dopiero do Ciebie. Czasu między początkiem maja a czerwcem (kiedy są mecze) jest niewiele, więc jest możliwe , że bilet nie dotrze na czas.
Raczej spróbowałbym dostać bilet w fazie "kto pierwszy ten lepszy" od 13 marca. Jest szansa, że będą bilety np nieopłacone w terminie - choć zapewne szybko znajdą nabywców. Pod koniec kwietnia lub w maju uruchomiony będzie także portal umożliwiający odsprzedaż biletów, które już ktoś zakupił. Wówczas będzie kolejna szansa na zakup.
Podsumowując z viagogo korzystałbym dopiero po wyczerpaniu oficjalnych szans na bilety. Fan-id szedł do mnie 4 tygodnie, więc nie musisz się jeszcze decydować i spieszyć.
 Profil Relacje PM off  

#1133 PostWysłany: 02 Mar 2018 21:48 

Witam wszystkich,
przed chwilą zarejestrowałem się na FAN ID (teraz czekam na wysyłkę pocztą), jak przyjdzie dam znać jaki czas czekałem.
Ale teraz do konkretów
Zaznaczam< że przeczytałem temat od 1 do ostatniej strony i nigdzie nie znalazłem nic na temat ubiegania się osób niepełnosprawnych o bilety. Sam poruszam się na wózku, ciekaw jestem czy są tutaj osoby które tak jak ja starały się o bilety ze specjalnej puli dla niepełnosprawnych? Moje przeszły, bo kasa z konta pobrana i świeci się na zielono "Successful, All Tickets that you applied for were successfully allocated to you." A starałem się o 3 bilety 1 dla mnie, 2 dla opiekuna i 3 z normalnej puli cat.3.
Czy ktoś się orientuje czy do biletów będą dosyłane karty parkingowe? Jak to jest z FIFA ? Na Euro 2012 i 2016 miałem razem z biletami karty parkingowe(co znacznie ułatwiło mi dostanie się pod sam stadion bo zawsze jeżdżę swoim samochodem, tak samo wybieram się do Moskwy) czy Fifa też takie dosyła?
 Profil Relacje PM off  

#1134 PostWysłany: 04 Mar 2018 09:20 

Hej
Mam kłopot, na który nie udało mi się jednoznacznie znaleźć odpowiedzi na stronie Fifa.
Mianowicie mam po 2 bilety na każdy mecz, miałem jechać z żoną jednak okazało się, że nie wybierzemy się razem, a kumpel który był w rezerwie też odpuścił imprezę.
Czy po 18 kwietnia kiedy ruszy platforma Fify do oficjalnej odsprzedaży biletów będę mógł oddać po jednym bilecie z meczu i jeden zostawić dla siebie?
Na mecz do Wołgogradu w ogóle się nie wybieram, więc tu będę zwracał od razu 2 bilety, które wylosowałem, ale na mecz pierwszy i drugi wybieram się sam.
Czy jednak zwroty są możliwe tylko w całości na dany mecz?
 Profil Relacje PM off
placior lubi ten post.

#1135 PostWysłany: 04 Mar 2018 10:19 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
grzybu napisał(a):
Hej
Mam kłopot, na który nie udało mi się jednoznacznie znaleźć odpowiedzi na stronie Fifa.

To przeczytaj jeszcze ten wątek +wiki.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#1136 PostWysłany: 04 Mar 2018 19:31 

Witam, jak myślicie będzie problem z dostawą biletu jak w nazwie miejscowości użyłem "Ł"( w info o dostawie jest napisane żeby używać tylko łacińskich liter)?
 Profil Relacje PM off  

#1137 PostWysłany: 04 Mar 2018 19:36 

Nie sądzę: dostarcza kurier i jest konieczność podania kodu pocztowego oraz telefonu kontaktowego
 PM off
Dokto lubi ten post.
Dokto uważa post za pomocny.

#1138 PostWysłany: 04 Mar 2018 22:38 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Krótka informacja dla potomnych na temat procedury FAN ID:

26.02. złożenie wniosku na podstawie numeru zamówienia z tego ostatniego losowania, natychmiastowe potwierdzenie przyjęcia wniosku (accept)
26.02. kilka godzin później informacja o zaakceptowaniu wniosku (approve)
04.03. informacja o wysyłce FAN ID wraz z odpowiednimi danymi do śledzenia przesyłki (tak tak, 04.03. czyli dzisiaj czyli przy niedzieli)

Każda z tych informacji wylądowała zarówno na mailu jak i w formie SMSa. Nie powinno się chwalić dnia przed zachodem słońca a ja wszak swojego FAN ID w ręku jeszcze nie trzymam, ale wszystko wygląda zaskakująco sprawnie.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#1139 PostWysłany: 05 Mar 2018 11:20 

FAN-ID wysłany jest poczta nie kurierem
można ja śledzić na stronie rosyjskiej poczty www.pochta.ru
i później na stronie poczty polskiej www.poczta-polska.pl
nr listu R0_________RU
ogólnie powiem ze transport tych listów to masakra
z granicy do warszawy 7 dni
teraz z warszawy do mojego miasta 7 dni
nie denerwujcie się jak dość długo nie będzie aktualizacji statusu listu
tak działają widać:P
 Profil Relacje PM off  

#1140 PostWysłany: 05 Mar 2018 12:40 

Witajcie. Wylosowałem bilety na 4 mecze
3xfaza grupowa Supporter Tickets (ST) + warunkowe bilety na 1/8 finału Conditional Supporter Tickets (CST) na mecze Polaków
Jadziemy ze znajomymi na dwa pierwsze do Moskwy oraz Kazania.

Czy będe mógł odsprzedać na platformie FIFA TYLKO bilety na mecz w Wołwogradzie oraz na mecz 1/8 finału (wszystkie bilety na te 2 mecze które posiadam)?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości