Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Lut 2018 16:50 

srebrny
Być może kogoś zainteresuje oferta francuskiego oddziału włoskiego operatora statków wycieczkowych Costa Crociere.

Rejs transatlantycki na statku Costa Magica z Martyniki do Marsylii- w sumie 14 nocy (15 dni) na statku.
Wycieczka zaczyna się na Martynice, po drodze jest Gwadelupa, Antigua, Barbados, Teneryfa, Gibraltar oraz sporo dni na morzu.

Cena to 195 EUR/osobę w przypadku kabiny wewnętrznej.

Szczegóły są tutaj: https://www.costacroisieres.fr/B2C/F/Bo ... MG15180405

Załącznik:
costafr1.jpg
costafr1.jpg [ 80.45 KiB | Obejrzany 8382 razy ]

Strona (przynajmniej u mnie) chodzi koszmarnie wolno ale można dość do etapu płatności. Niestety informacje o samym rejsie sprawdzałem na innych portalach bo na serwerze Costy nie było szans.

Cena nie obejmuje obowiązkowych napiwków (10 EUR/dzień/osobę).

Ostatnio edytowany przez greg2014, 19 Lut 2018 17:20, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
namteH lubi ten post.

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 19 Lut 2018 16:57 

Obowiązkowe napiwki :mrgreen: zawsze śmieszy. Na Węgrzech to nawet doliczają sobie automatycznie do ceny obiadu 10-20%.
 Profil Relacje PM off
greg2014 lubi ten post.

#3 PostWysłany: 19 Lut 2018 17:01 

srebrny
@Kardasz - zgadzam się, brzmi to absurdalnie ale większość operatorów statków wycieczkowych niestety tak ma. Choroba się rozprzestrzenia skoro dotarła już do węgierskich restauratorów - jak widać nie przeszkodziło w tym to, że Węgry nie mają dostępu do morza:-) Może za nich też weźmie się kiedyś KE i będą wliczać je do ceny - tak jak dzisiaj robi to Wizz czy Ryanair.

A na marginesie: przy tej ofercie napiwki robią się dość istotne bo ich wartość jest niewiele mniejsza od ceny samego rejsu:-) Dlatego je wyośliłem:-)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Lut 2018 17:08 

Loty: 40
Kilometry: 97 863
Krajów: 11 / 5.1%
srebrny
Wykombinuj jeszcze dolot ;)

Wysłane z taptaka.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Lut 2018 17:18 

srebrny
@brzemia - dolot bez względu na metodę kombinowania na pewno będzie droższy od ceny tego rejsu:-) Nie wysilałem się specjalnie ale z ciekawości popatrzyłem jak to wygląda: XL Airways z Paryża CDG 3.04 kosztuje 1330 zł (z bagażem). Do tego doszedłby dolot do Paryża. Nie sądzę, aby były tu jeszcze jakieś wielkie możliwości ugrania czegoś - chyba, że ktoś znajdzie jakiś błąd cenowy:-)
 Profil Relacje PM off
brzemia uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości