Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 25 Sty 2012 00:57 
Awatar użytkownika

Loty: 183
Kilometry: 340 201
Krajów: 52 / 24.3%
niebieski
o 3 w nocy zapłaciłem z dworca w poznaniu na ławicę 28 zł, ale nie pamiętam jaka sieć.
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#22 PostWysłany: 29 Mar 2012 13:30 
Awatar użytkownika

niebieski
Może mi ktoś podpowiedzieć jaka będzie cena taksówki która zabierze mnie z Targów Katowickich na dworzec PKP?
Czy Echo taxi faktycznie jest najtańsze? Na ich stronie ceny to 5zł na początek i 2zł za km.
Ewentualnie może ktoś z aktywnych forumowiczów z Katowic ma ochotę za taksówkarza jutro po południu ?

#23 PostWysłany: 29 Mar 2012 13:47 

najtanszze taxi w wawie http://numberone.com.pl/oferta
roblem moze byc tylko jesli potrzebna jest wieksza ilosc taxi w tym samym czasie czyli jak jedzie sie wieksza grupa od 3taxi w gore. Bardzo tanio z centrum w nocy 18km za 27zl. Mokotow-okecie o godz 5 rano 18,50zl
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 08 Kwi 2012 13:59 
Awatar użytkownika

Najtańsze taksówki z jakimi się spotkałem w życiu to Ostrów Wielkopolski. Spokojnie w 10zł można pojeżdzić po mieście.

W Poznaniu jak wszędzie, szukać kogutów korporacji. Ja korzystam z Taxi Rmi. 7 zł za start w nocy, tylko wtedy jeżdzę.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 08 Kwi 2012 14:12 

niebieski
Ja w Poznaniu korzystam z usług Radio Taxi - Zrzeszenie Transportu Prywatnego i mogę polecić.
Taryfa nocna początkowa: 6,10 zł lub 5,49 zł jak zamawia się telefonicznie.
http://www.taxi.com.pl/cennik.php?lang=pl
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 08 Kwi 2012 14:13 

niebieski
wa793 napisał(a):
Może mi ktoś podpowiedzieć jaka będzie cena taksówki która zabierze mnie z Targów Katowickich na dworzec PKP?
Czy Echo taxi faktycznie jest najtańsze? Na ich stronie ceny to 5zł na początek i 2zł za km.
Ewentualnie może ktoś z aktywnych forumowiczów z Katowic ma ochotę za taksówkarza jutro po południu ?

Sprawdź ile kilometrów i sobie policz.

Echo jest najtańsze i ma właśnie stawki takie jakie podałeś.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 10 Maj 2012 13:40 

Loty: 88
Kilometry: 110 542
Krajów: 17 / 7.9%
Witam,
Czy ktoś może polecić jakieś tanie taxi w Lublinie?

#28 PostWysłany: 10 Maj 2012 13:54 

Loty: 207
Kilometry: 763 882
Krajów: 35 / 16.4%
Najtańsze zeby dojechac z punktu A do B, a nie takie ze ma napisane na drzwiach ze np 1,80PLN/km ale licznik jak stoisz na swiatłach kręci sie 3 razy szybciej, to 19626.

#29 PostWysłany: 24 Maj 2013 18:36 

Zainstalujecie sobie aplikacje itaxi na komórkę to będziecie wiedzieć w jakim mieście jakie taksówki są i po ile za km. Do pobrania na http://www.itaxi.pl/ Bardzo przydatne bo w obcym nam mieście zazwyczaj nie znamy nawet numeru na taksę
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości