Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Gru 2017 16:51 

Dokąd
  • Brisbane/ powrót z Melbourne do SIN

Data wylotu
  • 01.03.2018

Data powrotu
  • 22.03.2018

Długość pobytu
  • 2 tyg.

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 1460 PLN Emirates

Dodatkowe informacje
  • Pytanie do zorientowanych w cenach z tamtego rejonu. Czy taka cena za loty bezpośrednie liniami "tradycyjnymi" jest przyzwoita? Można liczyć na coś niżej?
    Interesują mnie linie tradycyjne. Wielkie dzięki za ewentualne sugestie
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 02 Sty 2018 01:38 
Awatar użytkownika

niebieski
Opcji wiele bezpośrednio nie masz: Qantas i Emirates. Wejdź na skyscanner/momondo i zakup co tańsze. Taniej raczej nie będzie, jeśli nie masz czym zbić ceny (punkty etc.).

Nie chcesz - Scootem - Twoja sprawa, chociaż dziwię się, że zamieszczasz mimo tego post na takim forum i w tym dziale. IMO to bardzo dobry produkt. W zależności od planu podróży możesz lecieć do SYD, a wracać z MEL. Ewentualnie EK/QF do BNE, a powrót TR z MEL. Qantas to zwykła linia, a Emitates to prestiż ( :) ) chyba już w oczach bardzo nie "wypodróżowanych" ludzi. Nie warto (jeśli chce się oszczędzać).
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Sty 2018 10:42 

HON fly4free
Scoot wychodzi najtaniej 502 SGD (~1310 zł), czyli raptem 150 zł taniej niż znalezisko @zzeke
zważywszy, że to oferta:
- z przesiadką w Sydney w locie do Brisbane, co wydłuża podróż o min. 5 godzin
- bez posiłków
to cena raczej d.. nie urywa, więc dziwię ci się @manyaky, że post kolegi/koleżanki wywołał u ciebie takie zdziwienie...

e: loty OW EK/QF do BNE, i powrót TR z MEL, nie wyjdą taniej
 Profil Relacje PM off
zzeke lubi ten post.

#4 PostWysłany: 02 Sty 2018 11:28 

@manyaky
Dzięki za odpowiedź. Nie wiem tylko skąd zdziwienie,że pytam o lot w temacie który brzmi "szukam lotu"...
Wiem,że jest Scoot, Jetstar, Tiger,AirAsia. Pytałem o tradycyjne linie, bo tu nie miałem pełnej orientacji czym i za ile da się dolecieć.
Rozważam teraz Emirates/Qantas nie żeby być lepiej "wypodróżowanym", bo nie narzekam ale dlatego,że w okresie który mnie interesuje i wg. stanu na dziś Qantas/Emirates kosztuje w zasadzie tyle samo,a w niektórych terminach jest tańszy na "mojej" trasie niż Scoot i są to loty bezpośrednie, których Scoot do BNE nie ma.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości