Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Maj 2012 21:00 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
Krajów: 9 / 4.2%
niebieski
Alohha,

Podejrzewam, że może być niezwykle ciężko aby coś takiego było ale co tam, zapytam: znacie może jakąś stronę na której zbiorczo można znaleźć setki różnych imprez sportowych rangi międzynarodowej?

Precyzując co mam na myśli, a konkretniej jaki mam problem:
czasami by człowiek wyskoczył gdzieś na jakieś ciekawe wydarzenie sportowe ale nie wie co i gdzie się odbywa. Może jakiś zagorzały kibic danej dyscypliny zna daty i miejsca z wyprzedzeniem na pamięć ale taki "piknik" jak ja wie tylko, że chętnie by sobie obejrzał jakiś mecz siatkówki/ręcznej naszej reprezentacji (jakieś turnieje?), zobaczył wyścig F1 czy też obejrzał piękne tenisistki w akcji ;)
Szukanie tego wszystkiego "ręcznie" jest trudne i czasochłonne, a mając przynajmniej wykaz dyscyplin / dat / miejsc można by to połączyć z siatką FR/W6, urlopem i finansami i może by coś się z tego urodziło :)

----

ew. może wykorzystamy ten wątek i jak ktoś gdzieś będzie chciał na coś sportowego lecieć to się wpisze? Choć tu też przeszukałem forum i pewnie będzie z tym równie ciężko. Latacie tylko do Bergamo i na zwiedzanie ;D (lekki żarcik, bez obrazy).

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 04 Maj 2012 21:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki, o to chodziło.

ticketmaster - słabo, większość USA, dużo pierdół, z tenisa zero ;) ale pomysł dobry, sprawdzę inne biletownie.

#3 PostWysłany: 06 Maj 2012 17:06 

Witam, może to nie dla każdego ale w przyszłym roku zawitają do europy X-Games, może być naprawdę świetne widowisko na dole podsyłam filmik mówiący o tym wydarzeniu ;)

Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Maj 2012 21:26 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 41 / 19.2%
Ja osobiście czekam na nowe terminarze takich lig jak:
-Włoska
-Niemiecka
-Hiszpańska

I planuje uderzyć gdzieś na mecz :)

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Maj 2012 21:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Jakby co to daj znać, wprawdzie nie jestem jakimś mega fanem kopaczy ale na jakąs Barcelone to bym mógł wyskoczyć ;)

#6 PostWysłany: 17 Cze 2012 15:02 
Awatar użytkownika

srebrny
GintarasI napisał(a):
No to ja polecam wszelakie strony gdzie sprzedaja bilety np. ticketmaster.

Poza tym fani Basketu wiedza, ze w pazdzierniku ich kierunki to Berlin i Mediolan. NBA LIVE EUROPE 2012 TOUR :)

http://www.usabasketball.com/mens/natio ... sults.html

WHOAAAAA !!!!!!
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 17 Cze 2012 18:12 
Awatar użytkownika

srebrny
to moze taki interesik, odnosnie linka ktory wczesniej wrzucilem

mam oferte dla kogos

mianowicie nie ma mnie w Barcelonie 22 07 i nie moge pojsc na mecz

a niestety bilety mozna kupowac tylko na oba mecze lacznie

pytanie czy chcialby ktos na pol ze mna kupic, ja ide na Hiszpania USA we wtoreczek a Ty, mily uzytkowniku, i ktos jeszcze [ bede kupowal bilety dla dwoch osob] pojdzie sobie na meczyk Argentyna USA w niedziele

ten system sprzedazy biletow, jak klikniecie na link, jest troche dziwny , ale po paru minutach mozna dojsc co i jak --- nie nalezy klikac na trybuny ogolnie rzecz biorac, tylko na trybunach sprawdzic ktory sektor jest gdzie,a potem klikac na wybrane sektory w ich wykazie na dole strony i tam wybierac sobie bileciki [przycisk 'comprar']

ja bym bral chyba sektor 304, czyli 80 euro za osobe za 2 mecze, czyli 40 euro za mecz za osobe
czyli za dwa bilety USA Argentyna by to bylo 80 euro

aha, dojda jeszcze jakies drobniaki, bo jak sie kupuje bilet to sa tu jakies koszty manipulacyjne ---wychodza 8 euro za calosc, czyli do podzialu na 2 to 4 euro, czyli razem 84 euro

jakby ktos byl POWAZNIE zainteresowany, to prosze pisac, najlepiej tutaj w watku, ew jak juz bedziemy cos powazniej ustalac to pisac PM

Ostatnio edytowany przez Roku 24 Paź 2016 09:00, edytowano w sumie 2 razy
Wypowiedź niekulturalna/obrażająca innych/używanie słów wulgarnych, obraźliwych.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości