Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 212 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:12 

boots napisał(a):
Skoro nie wiesz, czy ubezpieczenie obejmuje takie sytuacje, to po co o tym piszesz??? Poczytaj OWU i dowiesz sie, ze nie obejmuje.

Szczerze?
Jakbym miała taką sytuację jak tutaj i bilety za kilka tysięcy złotych, to wtedy skorzystałabym z ubezpieczenia, a dokładnie z tego zapisu "nagłe zachorowanie Ubezpieczonego, Współuczestnika podróży lub osób im bliskich". W ubezpieczeniu, które biorę, wystarczy zaświadczenie lekarskie.
Jak się lata z dziećmi, to nigdy nie wiesz, czy wylecisz.

boots napisał(a):
jak widac wszystko zalezy ile latasz .

Wszystko chyba jednak zależy, ile wydałeś na bilet. Jeśli kilkaset złotych, trudno, jestem w stanie przeżyć. Ale jeśli to główne wakacje w roku (oprócz mniejszych wyjazdów) dla całej trójki i koszt ok. 6-7 tysięcy - to dla mnie już kwota zaparowa. Nie wyciagnę ot tak drugie tyle z portfela. Ale to ja, może niektórych po prostu stać.
 Profil Relacje PM off  

#202 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:16 

niebieski
„Załatwione” zaświadczenie lekarskie czyli klasyczne oszustwo.
Czy firmę ubezpieczeniowa można?
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#203 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:18 

srebrny
@eowen
Chwalisz sie, ze jestes oszustem?
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#204 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:21 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
Krajów: 48 / 22.3%
niebieski
Ja pi...tolę, teraz zacznie się 5 stron moralizatorstwa. Na forum, na którym kombinuje się jak uciułać każdy grosz, robi fikcyjne obroty dla mil czy punktów, zakłada 8 kont na airbnb czy korzysta z innych ciekawych patentów, teraz będzie ukamienowanie za zaświadczenie lekarskie.

@michzak, masz trochę popcornu, chyba Ty zawsze dealujesz :)
23 ludzi lubi ten post.

#205 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:25 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.5%
pop kornu ni mam, ale mam to

Image
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#206 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:25 

Sama się ostatni rok, a dokładnie 10 miesięcy, bujałam z jedną linią lotniczą, która połamała mi wózek. Pech chciał, że wzięłam akurat na tę podróż ten z wyższej półki.
Miałam oczywiście ubezpieczenie, ale te pokrywało moje koszty, jeśli linia lotnicza odrzuciałby reklamację. W tym przypadku linia się zgodziła, i po wielu moich telefonach i mailach, obiecała wypłacić poniesione koszty naprawy. Tylko jakoś tak "kiedyś", "w najbliższym czasie", "w następnym okresie". ULC nic nie wskórał, bo przecież miałam dostać kiedyś odszkodowanie. A ubezpieczyciel (ale to poprzedni) umył ręce, bo reklamacja została uznana.

Nigdy nie oszukuję, nawe kłamać nie potrafię, różne sytuacje miałam w życiu i zawsze robię kilka planów awaryjnych. W takiej sytuacji jak kolega się nie znalazłam, bo wolę nie ryzykować. Natomiast, gdybym z innego powodu, była w sytuacji,w której mogłabym skorzystać w tym momencie z furtki zapasowej, to pewnie bym tak zrobiła.

PS A teraz przyznać się - który z Was nigdy nie skłamał, nie oszukał, nie oszukiwał (chociażby na egzaminach). No, dalej, czekam na ten las rąk. Ostatnie moje oszustwa były lata świetlne na studiach, kiedy ściągałam podczas egzaminów. A tak jestem do zarzygania poprawnym obywatelem, co płaci wszystko na czas, czasem dopłaca, byle być uczciowym, jestem w pracy, jak dziecko choruje - biorę opiekunkę, w ciąży pracowałam do 8 miesiąca.

Tak że, jeśli potrzebujecie się dowartościować moim wyznanien, to śmiało. Na mnie wrażenia to nie robi, bo (póki co) nie mam sobie nie do zarzucenia.

Ostatnio edytowany przez eowen, 20 Gru 2017 12:32, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#207 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:28 
Awatar użytkownika

srebrny
Tom K napisał(a):
zakłada 8 kont na airbnb

ale jak to 8 kont? robisz tak?
:lol:

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
Trentine lubi ten post.

#208 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:30 

Zamknijcie już ten temat, bo poziom coraz niższy ;)
 PM off  

#209 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:31 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
Krajów: 48 / 22.3%
niebieski
@Zeus Ale to muszą być wegańskie, bezglutenowe i od nieszczepionego kucharza 8-)

@becek Wskazałbym Ci osobę, ale to bardzo płaczliwy osobnik, który zwykle zaczepia, a skontrowany żądał po modach bana dla mnie :lol: Ty jesteś taki uważny legionista, może akurat zdążyłeś zeszłorocznej jesieni dojrzeć te posty, zanim powędrowały tam, gdzie Twoje najciekawsze :twisted:

Poza tym ledwo odbanowałem swoje jedyne konto po akcji z kodami, więc starczy mi już tej zabawy w takie wielkie oszustwa a'la Bernard Madoff :mrgreen:
becek lubi ten post.

#210 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:38 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 720 379
Krajów: 59 / 27.4%
niebieski
Jeszcze co do wykorzystania wciąż ważnych biletów na powrót GVA-SXF to można za 167zł/os przebukować je na inne loty U2 na dowolną trasę (+ oczywiście ewentualna dopłata różnicy w cenie), nie wiem ile te bilety kosztowały ale może to być lepsza opcja niż odzyskanie tylko podatków z tych biletów.
dj3500 lubi ten post.

#211 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:44 
Awatar użytkownika

Loty: 191
Kilometry: 627 645
Krajów: 32 / 14.9%
niebieski
bilety do gva byly po 200zl rt
 Profil Relacje PM off  

#212 PostWysłany: 20 Gru 2017 12:46 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.2%
niebieski
Temat zamknięty, jak autor będzie chciał dodać coś nowego ISTOTNEGO proszę o kontakt przez pw.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 212 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: sherif14 oraz 18 gości