Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
W lotach wewnątrz UE-Schengen nie jest wymagane podanie numeru dowodu osobistego/paszportu, nie będzie on podany na karcie pokładowej.

Wykaz lotnisk, na których odprawa online jest niedostępna (odprawa na lotnisku jest bezpłatna):

Dubaj (tylko do Budapesztu)
Korfu
Moskwa
Marrakesz-Menara
Palma de Mallorca
Saragossa
Tirana (tylko do Budapesztu)
Bilbao

https://wizzair.com/pl-PL/useful_inform ... b_check-in

Tańsza infolinia: (22)1284905

Odprawa 48h przed odlotem.
https://www.fly4free.pl/wizz-air-zmieni ... d-wylotem/

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4629 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 232  Następna
Autor Wiadomość
#1741 PostWysłany: 29 Lis 2017 14:53 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Dwa okna, ja to byłbym zadowolony.

Ale przecież odprawa jest dostępna na 48 godzin, to jak Ci się udało bez zakupu miejsca?
 Profil Relacje PM off  

#1742 PostWysłany: 29 Lis 2017 14:54 
Awatar użytkownika

Loty: 577
Kilometry: 1 105 495
Krajów: 93 / 43.3%
srebrny
A skąd wiesz, że nie 21 ABC lub DEF?

#1743 PostWysłany: 29 Lis 2017 15:00 
Awatar użytkownika

srebrny
panprofesor82 napisał(a):
W6 chyba własnie przejął od FR strategię rozrzucania pasażerów bo przed chwilą zrobiłem rezerwację na odległy termin i takie oto miejsca nam przydzieliło z automatu.

@panprofesor82 `rze :)
Z moich obserwacji wynika, że te miejsca są zawsze na początku zajęte.
To nie są Twoje miejsca.
Zobacz na innej fejkowej rezerwacji.

#1744 PostWysłany: 29 Lis 2017 15:13 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 641
Kilometry: 981 829
Krajów: 63 / 29.3%
ambush napisał(a):
Czy mając Wizz Discount Club można zakupić za jednym razem dwie różne taryfy na ten sam lot? Przykład: lecą dwie osoby: dla jednej chcę kupić taryfę Basic, a dla drugiej taryfę Wizz Go. Jak ustawiam dla 1 biletu Wizz Go to drugi automatycznie też ma tę taryfę, a chcę dla 2 osoby mieć Basic. Działając odwrotnie oba mają Basic i musze dodatki kupować ręcznie co powoduje cenę wyższą niż miałbym w pakiecie Wizz Go. Szukałem tu info na ten temat, ale nic nie znalazłem :/

Czyli szukasz czegoś w postaci "koszyka" jak w sklepach internetowych - obawiam się, że chyba nie da rady. Musiałbyś kupić bilety na 2 rezerwacjach, ale wtedy dla drugiej osoby nie będziesz mógł skorzystać ze zniżek WDC. Może ktoś jeszcze się wypowie, ale sugeruję kontakt z Wizzairem, bo może jest jakieś inne rozwiązanie.

Ostatnio edytowany przez krasnal, 29 Lis 2017 15:35, edytowano w sumie 1 raz
Dodano cytowanie
 Profil Relacje PM off  

#1745 PostWysłany: 29 Lis 2017 15:15 

ambush napisał(a):
Czy mając Wizz Discount Club można zakupić za jednym razem dwie różne taryfy na ten sam lot? Przykład: lecą dwie osoby: dla jednej chcę kupić taryfę Basic, a dla drugiej taryfę Wizz Go. Jak ustawiam dla 1 biletu Wizz Go to drugi automatycznie też ma tę taryfę, a chcę dla 2 osoby mieć Basic. Działając odwrotnie oba mają Basic i musze dodatki kupować ręcznie co powoduje cenę wyższą niż miałbym w pakiecie Wizz Go. Szukałem tu info na ten temat, ale nic nie znalazłem :/

Sam sobie odpowiedziałeś, bo sprawdzając wiesz jak jest (podobnie z wykupieniem pierwszeństwa)
 PM off  

#1746 PostWysłany: 29 Lis 2017 15:18 

srebrny
le_szek napisał(a):
To drugie - znaczenie ma kolejność przy bramce.

Nie do końca. Na Okęciu kobieta z obsługi wcześniej obchodziła ławki w okolicach bramki przyklejając zawieszki uprawniające do wniesienia na pokład. Więc liczyła się raczej kolejność podejścia w okolice bramki, a nie późniejsza kolejka do wejścia na pokład.
 Profil Relacje PM off  

#1747 PostWysłany: 29 Lis 2017 15:22 
Awatar użytkownika

srebrny
Rząd 21 przy lotach A320 zawsze wygląda jakby był zarezerwowany, a wczoraj jak rezerwowałem inną trasę to wszystkie miejsca w rzędzie 29 były wolne więc nasunął mi się wniosek taki jak opisałem wyżej ale miejmy nadzieję, że zostało po staremu.
 Profil Relacje PM off  

#1748 PostWysłany: 29 Lis 2017 15:29 

A321 ma 30 rzędów siedzeń?

Mi też na trasy/loty w czerwcu zarezerwowało miejsca w rzędzie 21, wszędzie rzędów 30 i wydawało mi się, że lecę A320
 PM off  

#1749 PostWysłany: 01 Gru 2017 11:57 

Ja z taka sprawą:
Zakupiłem przy rezerwacji miejsca dla siebie i znajomych. Chciałbym jednak je zmienić - czy jest to możliwe bezpłatnie, skoro już zapłaciłem za miejsca? Chodzi o to, by zamiast siedzieć w rzędzie 31, miejsca ABCDEF, zmienić je na 31 ABC oraz 32 ABC. Czy w Wizzair za taką zmianę jest opłata? Jak to zrobić?
 Profil Relacje PM off  

#1750 PostWysłany: 01 Gru 2017 12:44 
Awatar użytkownika

Loty: 62
Kilometry: 78 218
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
Sprawdź po prostu - wejdź w rezerwację i spróbuj zmienić...
 Profil Relacje PM off  

#1751 PostWysłany: 01 Gru 2017 15:09 

Próbowałem, ale tam jest to niejasno określone. Najpierw masz zresetować miejsce, a jak to zrobisz wybierzesz sobie nowe, ale czy będzie za to opłata do końca nie wiadomo. Zresetuję i będę musiał jeszcze raz płacić za to samo... Stąd pytam, czy ktoś przeszedł taką drogę lub zna kogoś, kto zna kogoś...
 Profil Relacje PM off  

#1752 PostWysłany: 01 Gru 2017 15:16 

dzisiaj dla kogoś rezerwowałem lot z wykupieniem miejsca

Po zalogowaniu na myWizz - Moje rezerwacje - Szczegóły rezerwacji mamy opcje ZMIEŃ MIEJSCA, zmieniamy i ewentualnie DOPŁACAMY różnicę w cenie, ponieważ potem cena wykupu miejsca jest droższa o bodajże w tego co widzę o 20% (bez opłacenia w każdym momencie można przerwać sprawdzanie bez zmian w rezerwacji)
 PM off
Paulos uważa post za pomocny.

#1753 PostWysłany: 04 Gru 2017 15:35 

Dzięki za pomoc gorny!
 Profil Relacje PM off  

#1754 PostWysłany: 05 Gru 2017 02:22 

Hej,

Pptrzebuje porady, moze ktos z Was była w takiej sytuacji. Kupiłam bilety na lot Wizzair z London Luton do Wroclawia 7 grudnia z partnerem, ja jestem glownym bookojacym i na mnie zapisany jest bagaz rejestrowany. Z przyczyn rodzinnych partner musial leciec do Wroclawia szybciej,a nie oplacalo sie zmieniac rezerwacji wiec po prostu kupil nowy bilet i polecial. Wracac bedziemy jednak z Wroclawia razem tak jak pierwotnie zakladalismy. Pytania w zwiazku z tym:
A) skoro tylko ja lece do Wroclawia to czy powinnam odprawiac partnera mimo, ze nie leci czy lepiej nie
B) czy jego nieobecnosc nie anuluje waznosci lotu powrotnego kiedy bedziemy wracac razem? W sumie sa dwoe karty pokladowe na tam i z powrotem i to tzw. tanie linie..
C) czy nie grozi mi zadna kara pieniezna jesli nie leci? W koncu oplacilam bilet i nie chce zadnych zwrotow.

Prosze doradzcie asap.

Zauwazylam ze aby odprawic go na lot powrotny musze najpierw odprawic go na lot ,,tam" , ale pytania pozostaja te same. Głównie potrzebuje porady czy jego nieobecnosc nie anuluje ważności biletu powrotnego.
 Profil Relacje PM off  

#1755 PostWysłany: 05 Gru 2017 03:01 
Awatar użytkownika

a) nie musisz, ale jak odprawisz będziesz pewna że te miejsce będzie wolne i wybierzesz które lepiej Ci pasuje :lol:
b) nie anuluje
c) nie
 Profil Relacje PM off  

#1756 PostWysłany: 05 Gru 2017 08:46 

niebieski
Potwierdzam wersję Mika 3x nie! Robilem tak wiele razy
 Profil Relacje PM off  

#1757 PostWysłany: 05 Gru 2017 10:49 

Czy komuś działa ta nieszczęsna aplikacja? Mi się zawiesiła o 8.15 i od tamtej pory się muli. Nawet odinstalowałem, zainstalowałem ponownie i nic. Co za żenada. Gdyby nie tanie bilety nikt z tymi ćwokami by nie latał przy takim podejściu.
 Profil Relacje PM off  

#1758 PostWysłany: 05 Gru 2017 11:06 

Mi nie działa też strona z kompa....
 Profil Relacje PM off  

#1759 PostWysłany: 05 Gru 2017 11:11 

Sama apka działa tj. wybiera trasę i dni, długo wczytuje ceny co niestety świadczy o przeciążeniu strony/apki

Trzeba cierpliwie czekać, po północy i w nocy "hulało aż miłó" ;)
 PM off  

#1760 PostWysłany: 05 Gru 2017 11:29 

Ja juz czekam ponad dwie godziny. Pewnie w międzyczasie ceny biletów się zmieniły i cała zabawa bez sensu...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4629 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 232  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość