Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lis 2017 00:01 

Loty: 130
Kilometry: 185 027
Krajów: 26 / 12.2%

Dokąd
  • LPA - Gran Canaria

Data wylotu
  • 27.01.2018

Data powrotu
  • 18.02.2018

Długość pobytu
  • +/- tydzień

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 6

Sam znalazłem
  • najtańsze opcje dolotu to +/- 600zł za osobę (KTW - CGN, CGN -LPA; powrót - najczęściej z przesiadką w Barcelonie)

Dodatkowe informacje
  • Witam, z góry dziękuję za sugestie dot. przelotu. Potrzebuję bilety dla 6osób na okolice stycznia/lutego na przelot z Katowic na Gran Canarię (odwiedziny znajomych, dlatego inne wyspy nie wchodzą w grę).
    Sam znalazłem bilety na około tygodniowy pobyt za +/- 600zł. Czasem jednak czas na przesiadkę jest dosyć krótki (np. nieco ponad godzina w Barcelonie na ElPrat) - wydaje mi się, że to trochę za mało i boję się o taką podróż.
    Bezpośrednio z KTW na Gran Canarię nie dolecę. Nie najgorsze są ceny biletów W6 z KTW na inne wyspy kanaryjskie, tyle, że nie bardzo wiem, jak mógłbym dostać się potem np. z Teneryfy na Gran Canarię...
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 26 Lis 2017 00:04 
Awatar użytkownika

Loty: 380
Kilometry: 808 097
Krajów: 39 / 18.2%
srebrny
są promy/ samoloty pomiędzy wyspami
adrian.kato lubi ten post.

#3 PostWysłany: 26 Lis 2017 00:24 

@adrian.kato Bezpośrednio z KTW na Gran Canarię nie dolecę. Nie najgorsze są ceny biletów W6 z KTW na inne wyspy kanaryjskie, tyle, że nie bardzo wiem, jak mógłbym dostać się potem np. z Teneryfy na Gran Canarię...

Jakieś nietypowe rozumowanie,zamiast w Polsce dojechać na inne lotnisko skąd można bezpośrednio polecieć do LPA /najbliżej Kraków/ to szuka promów i lotów z Teneryfy które i tak bedą 10 razy droższe od dojazdu z Katowic do Krakowa czy Warszwy
http://www.azair.eu/azfin.php?searchtyp ... mit=Szukaj
 PM off
adrian.kato lubi ten post.

#4 PostWysłany: 26 Lis 2017 00:34 

Loty: 130
Kilometry: 185 027
Krajów: 26 / 12.2%
Anonymous napisał(a):
@adrian.kato Bezpośrednio z KTW na Gran Canarię nie dolecę. Nie najgorsze są ceny biletów W6 z KTW na inne wyspy kanaryjskie, tyle, że nie bardzo wiem, jak mógłbym dostać się potem np. z Teneryfy na Gran Canarię...

Jakieś nietypowe rozumowanie,zamiast w Polsce dojechać na inne lotnisko skąd można bezpośrednio polecieć do LPA /najbliżej Kraków/ to szuka promów i lotów z Teneryfy które i tak bedą 10 razy droższe od dojazdu z Katowic do Krakowa czy Warszwy
http://www.azair.eu/azfin.php?searchtyp ... mit=Szukaj

Dzięki za odpowiedź. Chęć lecenia z okolic miejsca zamieszkania wynika z tego, że podróżować będą osoby po 70 roku życia i dojazd ze Śląska do np. Poznania na 7 rano delikatnie mówiąc jest problemem.
Nie ma natomiast co ukrywać-jak pokazałeś - jest wyraźnie taniej.

Z kolei z KRK pokazuje niezłe loty z przesiadką w Berlinie. Problem polega na tym, że wchodząc na stronę Ryanaira nie mogę kupić tych biletów, bo nie pokazuje mi połączenie KRK-SFX w terminie wskazanym przez azair.com...

Akna napisał(a):
są promy/ samoloty pomiędzy wyspami

Najtańsze połączenie jakie znalazłem to około 21euro za osobę w 1 stronę, więc w 2 strony jakieś 180zł / osoba. Liczyłem/liczę, że może uda się coś taniej...

Dzięki za wszystkie podpowiedzi :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości