Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Maj 2012 14:22 
Awatar użytkownika

Loty: 308
Kilometry: 482 191
Krajów: 51 / 23.8%
Podziele sie z Wami moim nocnym znaleziskiem.

Zachwycony marcowo-kwietniowym pobytem w Brazylii zdecydowalem sie spedzic tam spora czesc tegorocznego naszego lata. Tak wiec:

AlItalia GVE - GIG - LHR - duza dostepnosc 374£ (najtaniej na lastminute.com)
AlItalia GVE - GIG & GRU - AMS - spora dostepnosc 406£

Promocja/Oferta bardzo podobna do tej znalezionej przez Blasto tydzien temu - z tym ze tutaj dostepne terminy letnie.

Przykladowa (moja rezerwacja) :

ITINERARY:

FROM GENEVA
DEPARTURE TERMINAL: MAIN TERMINAL

TO ROME FIUMICINO
ARRIVAL TERMINAL

DEPT DATE 19-06-2012
ARRV DATE 19-06-2012

CLASS S

CARRIER
ALITALIA

DEPT TIME 1840
ARRV TIME 2005

FROM ROME FIUMICINO
DEPARTURE TERMINAL: TERMINAL 3

TO GALEAO INTERNATIONAL
ARRIVAL TERMINAL

DEPT DATE 19-06-2012
ARRV DATE 20-06-2012

CLASS S

CARRIER
ALITALIA

DEPT TIME 2230
ARRV TIME 0530

FROM

GALEAO INTERNATIONAL
DEPARTURE TERMINAL
TERMINAL 1

TO
ROME FIUMICINO

DEPT DATE 18-08-2012

ARRV DATE 19-08-2012

CLASS N

CARRIER
ALITALIA

DEPT TIME 1445
ARRV TIME 0710

FROM

ROME FIUMICINO
DEPARTURE TERMINAL
TERMINAL 3

TO
LONDON HEATHROW INTL

DEPT DATE 19-08-2012
ARRV DATE 19-08-2012

CLASS N
CARRIER
ALITALIA

DEPT TIME 0930
ARRV TIME 1125

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 06 Maj 2012 14:32 

Hej, w jaki sposob wyszukujesz te połączenie? na lastminute? Pomógłbyś mi znaleźć coś podobnego na lipiec/sierpień na około 2 tygodnie? najlepiej może z Nimiec, choć to tak naprawde dowolne

byłbym wdzięczny za pomoc, pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Maj 2012 15:27 
Awatar użytkownika

Wyszukalem ponownie tamten kierunek i niestety dostepnosc w lipcu chyba juz sie wyczerpala... W tym momencie taka cene mozna uzyskac tylko wylatujac w czerwcu. (wrocic mozna w doslownie dowolnym terminie w lipcu badz sierpniu).

Taki krotszy (2tygodniowy wypad) najtaniej mozna uzyskac wylatujac 19.06 i wracajac 3.07 - wychodzi cena jak w temacie.

Przeloty wyszukiwalem na momondo.com, samemu dobierajac najrozniejsze warianty - znalezienie tej ceny zajelo mi okolo 6 godzin. 2 tygodniowe wypady w lipcu badz sierpniu ksztaltuja sie na poziomie 650£ (stosunkowo rowna cena przy wylotach z calej europy) lub za 730£ mozna leciec z Warszawy. Prawdopodobnie mozna by te ceny jeszcze zbic stosujac wlasnie rozne warianty - z racji ograniczonego czasu przeszukiwalem termin 17-31.07.

Pozdrawiam i zycze powodzenia

#4 PostWysłany: 06 Maj 2012 16:56 

nie wiem dlaczego, ale nie wyświetla mnie się Twój ostatni post...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Maj 2012 20:53 
Awatar użytkownika

Witaj, faktycznie post byl i zniknal...
pisalem ze niestety promocja juz sie wykrusza i w tej chwili w tej cenie na 2 tygodnie dostaniesz np wylot 19.06 i powrot 03.07.
Na lipiec ani sierpien na taka dlugosc pobytu niestety takiej ceny juz nie znalazlem. Ogolnie przy wylocie w czerwcu, wrocic mozna wlasciwie w dowolnym terminie i cena to dalej 374£, ale dostepnosc czerwcowych lotow tez sie wykrusza.

Co do szukania - wyszukanie idealnego dla mnie polaczenia zajelo mi 6 godzin... szukalem na momondo.com, co chwila zmieniajac parametry szukania (rozne daty, przeloty multidestinations i tak mnostwo wariantow).

Przeszukalem tez najtansze polaczenia dla Twoich parametrow, na 2 wybranych przeze mnie terminach lipcowych i sierpniowych - niestety nic ponizej 650£ nie znalazlem. 730£ z Warszawy. Oczywiscie nie moglem poswiecic na to 6 godzin, ale jesli masz chwilke mysle ze warto poprobowac. Z poczatkowej ceny zbilem ponad 300£ wiec mysle ze bylo warto.

Pozdrawiam i zycze powodzenia!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: krzywiec, Laczek Feluś oraz 9 gości