Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 04 Sie 2014 13:08 

Zbanowany
Uważam także, że loty za 300 do Grecji to bardzo dobra cena, nie ma co zastanawiać sie ani chwili dłużej. Z przesiadkami czy dojazdem do jednego z europejskich miast wyjdzie tak samo, a nawet czasem drożej. Ja dawno skończyłam studia, a mimo to nie wydziwiam się na ceny. Każdy ma to, na co sobie zasłużył. Jeśli mogę zasugerować, to może poczekaj na promocję lotu czarterem,
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#22 PostWysłany: 04 Sie 2014 17:45 

Loty: 295
Kilometry: 586 681
Krajów: 70 / 32.7%
niebieski
Rany, jacy niektórzy są tu mało wyrozumiali i ultra-pragmatyczni.
Może obiektywnie patrząc, 300 zł to jest niska cena za przejazdy w lecie do Grecji, ale zrozumcie, że pojęcia drogi/tani są względne, a koleżanka na wstępie zaznaczyła, że dla niej akurat to jest dużo pieniędzy.

Ja Ciebie doskonale rozumiem i podziwiam za upór w podróżowaniu przy ograniczonych środkach finansowych. Robię zawsze dokładnie tak samo, bo i na brak czasu nie narzekam, i uwielbiam "opcje kombinowane". Mam zatem nadzieję, iż uda Ci się znaleźć coś poniżej ustalonej granicy, a na start podsuwam Ci trop na BlaBlaCar, gdzie jedna z ofert na trasie Gdańsk-Grecja na 18 sierpnia wynosi... 2 zł! Być może jest to pomyłka, bo osoba dopiero wczoraj się zarejestrowała w serwisie, ale warto "obczaić" i dopytać o szczegóły. Inni użytkownicy oferują przejazd w jedną stronę od 150 zł, ale znalazłem też za 105 zł przejazd do Wlory w południowej Albanii na 15 sierpnia.

Powodzenia!!!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości