Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Seszele!
#1 PostWysłany: 15 Lut 2019 00:50 

Dokąd
  • Mahe, Praslin

Data wylotu
  • 03.06.2019

Data powrotu
  • 22.06.2019

Długość pobytu
  • 12

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Warszawa - Mahe, wylot 04.06 do 16.06 za 2600zl

Dodatkowe informacje
  • Szukam lotu na podróż poślubną, zależy mi żeby wylot odbył się możliwie jak najszybciej po weselu, tj między 4.06 a 9.06.
    Anajchetniej z Warszawy,ale w grę wchodzą też inne, dobrze skomunikowane miasta europejskie. Cena, która znalazłam wydaje się być stabilną. Zastanawiam się czy można znaleźć coś tańszego?
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
 Temat postu: Re: Seszele!
#2 PostWysłany: 15 Lut 2019 13:24 
Awatar użytkownika

Loty: 110
Kilometry: 226 798
Krajów: 29 / 13.6%
niebieski
Za ok. 2250-2300zł możesz polecieć z Pragi w podanych datach do Mahe. Z Warszawy widziałem za 2385zł do Mage wylot 4 jednak na 15 dni linią Turkish Airlines.

#3 PostWysłany: 25 Lut 2019 16:38 

W tym samym czasie +/- również będziemy na Seszelach z naszą córka :-) Szukałem i patrzyłem ale zbyt wielkich promocji nie ma .... Z tych co patrzyłem to Qatar oraz Emirates.
My w walentynkowej trafilismy i zakupilismy Qatar z Wawy.
Patrzac na Prage to widziałem nawet a 2100 ale pewnie doliczając koszty do Pragi (+ewentualne tam noclegi) to już łącznie cena nie bedzie taka super. My zakupliśmy własnie za 2600.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Lut 2019 11:35 

Dziękuję za opowiedzi!
Rzeczywiście jadąc z północy Polski do Pragi koszty się wyrównują.
My biletów wciąż nie mamy- poczekamy jeszcze chwilę na promocję ;)
Hiciol, a może masz w takim razie do polecenia jakiś korzystny nocleg? :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Lut 2019 13:58 
Awatar użytkownika

Loty: 151
Kilometry: 254 156
Krajów: 46 / 21.5%
niebieski
4-17.06 WAW-SEZ Turkish Airlines - 2340 zł (2450 zł Etihad, 2541 zł Emirates)

@g0sia , opcje noclegu znajdziesz w innym dziale (noclegi,forum,500), no i warto sprecyzować też czego od noclegu oczekujesz - np. korzystny z minimalnym standardem albo jakiś relatywnie tani, ale dość luksusowy hotel ;)

Ostatnio edytowany przez ghostwriter, 26 Lut 2019 14:06, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#6 PostWysłany: 26 Lut 2019 14:05 

Wiesz nocleg to w zależności od kieszeni i miejsca :)
Można tanie pobyty mieć, ale jadąc z dzieckiem to też się inne rzeczy bierze pod uwagę ;-)
Na samym Mahe z opinii i cen wybralismy StephNa. Bez śniadania za to bardo fajne warunki i na dodatek basen (w tej cenie z basenem - małym bo małym ale jednak) cieżko wyszukać. Tez bardzo dobre opinie robią swoje. Tylko róznie tam z terminami i miejscem bo mają tylko 3 "mieszkania" ...

Co do Praslin to w rejonie Cote D'or polecane miejsca bo duzo sklepików, restauracji itp + długa plaża
La Digue to już raczej w rejonie portu bo i tak wszedzie blisko :)

Ogólnie moja rada co do noclegów to róbcie to już teraz i najwyżej patrzcie gdzie są darmowe anulacje. Wg booking czy agody (z tych dwóch rezerwacje robiłem bo mają sporo i ceny się różnią) to już wiele noclegów jest wykupionych na czerwiec. Zawsze jak sie cos pojawi (bo ktoś np anuluje rezerwację) to można tez anulowac i zmenic a poźnej może być już dużo mniejszy wybór.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Mar 2019 01:35 
Moderator forum

Loty: 176
Kilometry: 511 163
Krajów: 69 / 32.2%
@g0sia finansowo to się nie opłaca w stosunku do np lotów z Warszawy, ale gdybyś chciała sobie po drodze buty kupić czy coś, to dobre ceny są też z Włoch. Z Rzymu czy Mediolanu masz po ok. 2.100.
<Wuchta problemów - Hong Kong, Filipiny>
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Mar 2019 15:03 
Awatar użytkownika

Loty: 191
Kilometry: 627 645
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
zanim kupisz loty sprawdz ceny-moga zaskoczyc-woda,lody,piwo.....tanio nie jest.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 02 Mar 2019 21:01 
Awatar użytkownika

złoty
najlepiej kupić hotel a wyżywieniem, jedna wyspa jeden kurort, zapisują tylko napoje do posiłków i drinki, na koniec opłata z karty i nawet nie wiem jak ich pieniądze wyglądają, jeszcze dodatkowo kasę wydaje się tylko na wycieczki,
jak ktoś lubi nurkować to polecam południowe atole np. Ari (wielkie mobule), ale i na północnych jest tyle do obejrzenia, że więcej nigdzie nie widziałem
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości