Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 23 Cze 2016 09:13 
Awatar użytkownika

niebieski
@jacakatowice
Decyzję moderatorów nawet rozumiem, bo gość trochę zaczął rozwalać forum więc prewencyjnie, go wywalili. Napisałem bardziej do innych, którzy oskarżyli go o kłamstwo.
Co do jego mentorskiego tonu, to na początku było OK. Jazda zaczęła się po oskarżeniach z filmikiem, których nie za zabrdzo rozumiem. Gość wstawił filmik, który otrzymał od organizatorów wycieczki do dowolnej dyspoozycji. Wstawił go na forum ale nie napisał, że nie jest autorem - to jest jedyne formalne przewinienie. Nie rozumiem dlaczego dla niektórych to taki wielki problem, a od tego w sumie wszystko się zaczęło.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
miriam uważa post za pomocny.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#62 PostWysłany: 23 Cze 2016 09:20 

maczala1 napisał(a):
Wstawił go na forum ale nie napisał, że nie jest autorem - to jest jedyne formalne przewinienie. Nie rozumiem dlaczego dla niektórych to taki wielki problem, a od tego w sumie wszystko się zaczęło.

A akurat powinien napisać. Funkcjonuje tutaj coś takiego, jak domniemanie, że to co zamieszczamy nie tylko należy do nas ale też jesteśmy tego autorami.
 PM off  

#63 PostWysłany: 23 Cze 2016 09:24 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Zeus już prosił, poproszę i ja, trzymamy się tematu.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#64 PostWysłany: 23 Cze 2016 09:27 
Awatar użytkownika

niebieski
@Don_Bartoss
Dlatego napisałem, ze to jest jego przewinienie ale dla mnie nie jest to grzech śmiertleny. Może faktycznie zrobił to celowo, żeby inni pomyśleli, że on jest autorem, tego nie wiem.
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

#65 PostWysłany: 23 Cze 2016 09:29 

mashacra napisał(a):
Zeus już prosił, poproszę i ja, trzymamy się tematu.

Właśnie miałem pisać, że temat ten wygląda tak, a nie inaczej ze względu na waszą zlewkę czy też brak czasu (trzymać się tematu, bez czyszczenia i odpowiedzi na już zadane pytania jest brakiem czy udawaniem moderacji)

Taki wpis po 24 godzinach posuchy z waszej strony to STRASZNA SKUCHA!!!
 PM off
Kara lubi ten post.
Kara uważa post za pomocny.

#66 PostWysłany: 23 Cze 2016 09:42 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
@gorny77 jak tematy były mocno strzyżone i zamykane częściej, też było źle :P

Wydaje mi się, że i tak jesteśmy bliżej "złotego środka" niż kiedyś :twisted: ale widać każdemu nie dogodzisz.
STRASZNA SKUCHA.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 66 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości