Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#1461 PostWysłany: 26 Mar 2018 10:31 

niebieski
@ghostwriter: Ja już mam wykupione loty do Helsinek od razu jak norwegian ogłosił połączenie :) Akurat już w Helsinkach byłem więc traktuję je jako punkt tranzytowy ale jestem z Krakowa więc to było najwygodniejsze połączenie (tylko dwa segmenty w jedną stronę :) )
 Profil Relacje PM off
mirasm lubi ten post.

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#1462 PostWysłany: 26 Mar 2018 18:20 

Podczas rezerwowania darmowego pociągu wywala mi, że aktualnie serwis nie może sprawdzić numeru FAN ID, i żebym spróbował później. Fizycznie FAN ID jeszcze nie mam, podaję numer otrzymany przy rejestracji. Czy ktoś miał podobnie, to jakiś systemowy błąd, czy tylko ja mam ten problem?
 Profil Relacje PM off  

#1463 PostWysłany: 26 Mar 2018 18:44 
Awatar użytkownika

Loty: 598
Kilometry: 996 691
Krajów: 81 / 37.9%
niebieski
@anth wpisz dokładnie wszystkie takie same dane włącznie z drugim imieniem jak na wniosku o ID i daj znać czy poszło.
 Profil Relacje PM off  

#1464 PostWysłany: 26 Mar 2018 19:20 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
FAN ID zostało wyslanie w dniu dzisiejszym 12 dni po zaakceptowaniu. To takie info bo kilka wypowiedzi wyzej tez ktos pisal ze czeka i czeka, a inny ze 29 dni czekal.
 Profil Relacje PM off  

#1465 PostWysłany: 26 Mar 2018 21:21 

Loty: 52
Kilometry: 127 616
Krajów: 22 / 10.3%
Ja czekam już 24 dni na wysyłkę, ciągle status printed. Znajomy składał wniosek kilka dni po mnie i jego ID jest już w drodze do Polski. Więc nie wysyłają w kolejności zgłoszeń,
 Profil Relacje PM off  

#1466 PostWysłany: 26 Mar 2018 21:23 
Awatar użytkownika

Nie ma reguły, wysyłają jak chcą. Mnie się dzisiaj po 14 dniach zmienił status na printed. Teraz zobaczymy kiedy wyślą, a później czy w ogóle dojdzie.
Jakby się zgubiło to wyrobią i wyślą raz jeszcze, widział ktoś jakiś punkt regulaminu na ten temat?
 Profil Relacje PM off  

#1467 PostWysłany: 26 Mar 2018 23:00 

Z tego co widzę to każde zgłoszenie traktują jako całkiem odrębne. Ja 17.03. złożyłem wniosek dla siebie i potem od razu dla żony. Dzisiaj żona dostała smsa, że jej Fan ID już w drodze a na moim ciągle status "not processed" :evil: Szkoda bo myślałem, że przyjdą w jednej przesyłce i sprawę załatwię za jednym zamachem...
 Profil Relacje PM off  

#1468 PostWysłany: 27 Mar 2018 08:54 

Pamietajcie, że po numerze rosyjskiej przesyłki,możecie sprawdzić status na Poczcie Polskiej( http://emonitoring.poczta-polska.pl ). Dzieki temu odebrałem Fan Id,bo listonosz leszcz nie wrzucił awiza.
 Profil Relacje PM off
darom lubi ten post.

#1469 PostWysłany: 27 Mar 2018 12:32 

Cracoviaczek napisał(a):
Z tego co widzę to każde zgłoszenie traktują jako całkiem odrębne. Ja 17.03. złożyłem wniosek dla siebie i potem od razu dla żony. Dzisiaj żona dostała smsa, że jej Fan ID już w drodze a na moim ciągle status "not processed" :evil: Szkoda bo myślałem, że przyjdą w jednej przesyłce i sprawę załatwię za jednym zamachem...

Ja mam podobnie, dwa wnioski złożone jeden po drugim, wcześniej złożony wniosek z smsem w piątek o wysyłce Fan ID, w statusie drugiego cały czas: Delivery state: printed
Wnioski składałem 6 marca.
 Profil Relacje PM off  

#1470 PostWysłany: 27 Mar 2018 12:43 
Awatar użytkownika

Loty: 222
Kilometry: 407 834
Krajów: 45 / 21.0%
Czy teraz ten temat będzie głównie o statusie wysyłki fan id? Do czerwca narobi sie tego...
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#1471 PostWysłany: 27 Mar 2018 12:51 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
@aragonix dawno temat się wyczerpał i bym zamknął ale widać ze nie ma innego forum o tym (typu łączy nas piłka itd...)
 Profil Relacje PM off
pabien lubi ten post.

#1472 PostWysłany: 27 Mar 2018 15:01 

anth napisał(a):
Podczas rezerwowania darmowego pociągu wywala mi, że aktualnie serwis nie może sprawdzić numeru FAN ID, i żebym spróbował później. Fizycznie FAN ID jeszcze nie mam, podaję numer otrzymany przy rejestracji. Czy ktoś miał podobnie, to jakiś systemowy błąd, czy tylko ja mam ten problem?

Nie przejmuj się tym , postaraj się spróbować w innym terminie. Mi za 3 razem się udało
 Profil Relacje PM off  

#1473 PostWysłany: 27 Mar 2018 18:48 

kyle_katarn_mp napisał(a):
Cześć!

Czy można wyrobić FanID przed otrzymaniem od FIFA e-maila potwierdzającego zakup biletów? Od tygodnia czekam na "confirmation e-mail", ale nadal nie dostałem (bilety są opłacone, na stronie aplikowania o bilety jest napisane succesfull). Chodzi głównie o możliwość rejestracji na darmowe pociągi, więc ważny jest czas. Czy request ID to ten sam numer, który przyjdzie z e-mailem potwierdzającym zakup? Z góry dzięki za odpowiedź!

Składaj wniosek o Fan id. Ja też nie otrzymalem maila z potwierdzeniem zakupu, a na stronie jest info że bilety mam. Z karty ściągnięte więc traktuje że mam na 100%. Hitel tez juz zaklepany i oplacony. Co do Fan ID to wniosek zakładałem 2 marca, a info o wysyłce dostałem 24 marca. Także troszkę się czeka
 Profil Relacje PM off  

#1474 PostWysłany: 27 Mar 2018 19:44 

Loty: 13
Kilometry: 12 849
Krajów: 8 / 3.7%
dyneck napisał(a):
@ghostwriter: Ja już mam wykupione loty do Helsinek od razu jak norwegian ogłosił połączenie :) Akurat już w Helsinkach byłem więc traktuję je jako punkt tranzytowy ale jestem z Krakowa więc to było najwygodniejsze połączenie (tylko dwa segmenty w jedną stronę :) )

Ja lecę 11 lipca z Wawy do Petersburga i później po meczu nocnym pociągiem darmowym do Moskwy 15stego o 4.15 na finał. Wylot z Air Baltica przez Rygę, powrót do Wawy z Moskwy 18stego. Ktoś leci tak samo albo podobnie? Mam już fan ID w rękach i czekam na start. W razie co zarezerwowałem dodatkowe kwatery w hotelach w Petersburgu, ale po drugiej stronie mostów i czekam na czarną godzinę. Może komuś się przydadzą.
 Profil Relacje PM off  

#1475 PostWysłany: 27 Mar 2018 22:10 

hudyts napisał(a):
@anth wpisz dokładnie wszystkie takie same dane włącznie z drugim imieniem jak na wniosku o ID i daj znać czy poszło.

Oczywiście że wpisuję te same dane.
Próbowałem już kilka dni, na różnych komputerach, różne miejsca w wagonie wybierałem, samemu i z współpasażerem. Dużymi i małymi literami.
Czyściłem cookies. I ciągle to samo, "FAN ID verification service is temporarily unavailable. Please try again later"
A miejsca już mi się kończą w pociągu...
Co ciekawe, podczas uzupełniania formularza, system już podpowiada dane, czyli zapamiętał mnie już (bez udziału cookies chyba, bo na różnych przeglądarkach nadal pamięta). Początkowo, gdy wpisuję nazwisko, po wybraniu podpowiedzi, pokazuje się ono pisane cyrylicą, ale po chwili zmienia na nasze litery.
Miał ktoś coś takiego?
Co do FAN ID, to u mnie akurat status jest printed, jednocześnie z pochta.ru wiem, że już w trakcie wysyłki.
 Profil Relacje PM off  

#1476 PostWysłany: 27 Mar 2018 23:20 

Co jeżeli chcę odsprzedać bilet na platformie FIFA, ale musiałem zastrzec kartę, z której dokonywałem zakupu? Nie znalazłem opcji zmiany numeru karty płatniczej, a w FAQ nie ma jasnej odpowiedzi :/
 Profil Relacje PM off  

#1477 PostWysłany: 27 Mar 2018 23:28 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Portal od 18 kwietnia. Zadzwon do nich lub napisz
 Profil Relacje PM off  

#1478 PostWysłany: 29 Mar 2018 10:33 

Loty: 192
Kilometry: 231 698
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
@awas
1. A czemu mieli nie przyjąć? Nie mają jak sprawdzić czy numery dowodów są OK. Podczas rejestracji nie da się wybrać nawet dowodu tylko sam paszport, sam FAN-id służy jako wiza więc ja bym się jeszcze zastanowił czy polski numer dowodu przejdzie na granicy. Na moim FAN-id mam numer paszportu jaki podałem więc łatwo to sprawdzić.
2. Tak ten

Ostatnio edytowany przez Abcn, 29 Mar 2018 14:11, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#1479 PostWysłany: 29 Mar 2018 11:16 

hudyts napisał(a):
Co do FAN ID, to u mnie akurat status jest printed, jednocześnie z pochta.ru wiem, że już w trakcie wysyłki.

Skoro status FAN ID masz printed to jakim cudem masz nr przesyłki żeby sprawdzić na pochta.ru?
 Profil Relacje PM off  

#1480 PostWysłany: 29 Mar 2018 12:42 

Ale skąd miałeś nr przesyłki żeby wpisać na pochta.ru?

Ostatnio edytowany przez michzak, 29 Mar 2018 12:44, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości