Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem FIFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Uwaga! do Rosji podróżujemy z paszportem (! Nie dow.os.) (wymagana ważność w dniu opuszczania F.R. - 6 mcy)
-----------------
Transfer lądowy przez Białoruś nie jest na ten moment możliwy bez posiadania wizy .
Porozumienie jest opracowywane - http://eng.belta.by/society/view/belaru ... 2111-2018/
-----------------
"You can transfer the Tickets from your original Guests to other Guests nominated by you by logging into your FIFA Ticketing Account on http://www.FIFA.com/tickets. Please note that any transfer requires FIFA’s consent. The functionality for the transfer of tickets will be made available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on18 April."
Czyli - od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi,
aby zapobiec nielegalnej sprzedaży biletów.
Co do zmiany danych samej osoby zamawiającej - nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
"No, you (being the main Ticket Applicant and contracting party of the Ticket Sales Agreement) are not entitled to transfer those Tickets allocated to yourself. If you are unable to attend the Match for which you have purchased Tickets, then you may submit all of your Tickets for possible resale on FIFA’s official Ticket Transfer and Resale platform available on http://www.FIFA.com/tickets during the Last Minute Sales Phase starting on 18 April." by Bartekjg, str 54
-------------------
-》Plany stadionów
Mecze Polaków:
[+] Pokaż
19 czerwca, Moskwa
Polska ?? - Senegal ??
ms-2018-polska-senegal-19-06-18-moskwa,1497,120985

24 czerwca, Kazań
Polska ?? - Kolumbia ??
ms-2018-polska-kolumbia-24-06-18-kazan,1497,120986

28 czerwca, Wołgograd
Japonia ?? - Polska ??
ms-2018-polska-japonia-28-06-18-wolgograd,1497,120987
-------------------
dojazd-do-kaliningradu-z-elblaga-olsztyna-gdanska,1418,82970
Podróż samochodem do Kaliningradu:
[+] Pokaż
* Prawo Jazdy
* Paszport
* Zielona Karta pojazdu
* Dowód rejestracyjny pojazdu - dane właściciela muszą się zgadzać z danymi kierowcy
* Jeśli pojazd jest w leasingu to upoważnienie od leasingu tłumaczone na język rosyjski
* Wiza rosyjska lub FAN ID od 4. czerwca zamiast wizy
* Ubezpieczenie zdrowotne

Internet mobilny (itp) w dziale Rosja internet-karta-pre-paid-sim-w-rosji,1463,78916

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MŚ 2018 w Rosji
#1401 PostWysłany: 18 Mar 2018 09:50 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Krzysztof Kobus napisał(a):
Zwolniło mi się miejsce na wszystkie mecze grupowe Polski. Mam rozumieć że można zmienić jeszcze nazwisko przed wysłaniem biletów. Ktoś chętny? Mam już też zarezerwowane hotele w Moskwie i Kazaniu. Mam też warunkowe bilety na 1/8 i 1/4 jeśli awansujemy.

Było dwie strony temu poczytaj.

Co do meldunku. Swego czasu czytałem jakąś książkę - reportaże z Rosji, to coś mi świta, że tam przy głównych ulicach nawet są pośrednicy co wystawiają lewe kwity na meldunek i wielu turystów tak robi bo to wystarcza, ja tylko wspominam, ze czytałem o takim czymś, nie namawiam, ale może kogoś zainteresuje taka forma i doczyta gdzieś ;)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#1402 PostWysłany: 18 Mar 2018 14:02 

Hej! Rozumiem, że w fazach "first come first, first served" - tej i następnej - nie będzie już można zakupić biletów typu "conditional" na ewentualne dalsze fazy Polaków? Tzn. takich, gdzie w wypadku braku awansu naszej reprezentacji do danej fazy FIFA zwracałaby pieniądze na konto? Muszę polować po prostu na dwa mecze 1/8 hipotetyczne dla Polski (Moskwa i Rostów) i ewentualnie(kiedy uda mi się trafić jeden i drugi) "bujać się" ze sprzedażą tego niepotrzebnego?
 Profil Relacje PM off  

#1403 PostWysłany: 18 Mar 2018 14:34 

Nie inaczej, tak to działa
Będzie też na bieżąco opcja last minute z biletami nie zakupionymi przez kibiców reprezntacji, która awansowała
 PM off  

#1404 PostWysłany: 18 Mar 2018 18:05 

DonCorrado napisał(a):
Skontaktuj się z nimi po prostu to Ci napiszą co da się zrobić. Podają jakiś tam adres z support w nazwie. Sprawdz na stronie Fan ID

nie skontaktowali się ze mną w tej sprawie
na drugi dzień doszły 3 emaile w których potwierdzono status fan id i został zatwierdzony
1 email z danymi mojego kolegi został zatwierdzony i na podany adres zostanie wysłane
2 email z danymi moimi też został zatwierdzony i tu informacja ze fan id będzie można odebrać w centrum Fan Id na miejscu.
3 email dokładnie to samo co w 2

zatem podwójnie wysłali dla mnie a powinni wysłać potwierdzenie z danymi 2 kolegi

sprawdziłem po kilku dniach status na https://www.fan-id.ru/status.html
wszystkie 3 aplikacje miały status potwierdzone
ale 2 moich kolegów Application Status: Approved Delivery state: not processed
moje bylo Status Approved Delivery

dziś ponownie wypełniłem aplikację od nowa i na końcu po zaakceptowaniu wszystkich danych uzyskałem informację że na te dane już została aplikacja wypełniona i mogę zmiany dokonać po tym jak otrzymam smsa z numerem i tak się stało otrzymałem smsa z numerem który to wpisałem w tej końcowej części po czym wyświetlił się komunikat że zmiany zostaną zaakceptowane.
Sprawdziłem po tym znowu status i tu zmieniło się na Application Status: Approved Delivery state: not processed.
Czyli należy sądzić że chyba adres odbioru zostanie zmieniony na przesyłkę pocztą
 Profil Relacje PM off  

#1405 PostWysłany: 18 Mar 2018 18:14 

Hey. Kupiłem już bilety (mam oplacone) ,maila nie dostałem zadnego od FIFA ale moze nie potrzeba nie wiem tego. Narazie wyrabiam sobie paszport wiec nie składam o ID FAN bo tma trzeba numer paszportu. Na stronie mojego konta FIFA mam dowód osobisty wpisany . Jak bede mial paszport to zmienie nr dowodu na numer paszportu . Pytanie moje do Was ,kiedy przyjda do mnie bilety i ID FAN jesli zloze? Czy nie ma problemu jak narazie nie mam wpisanego numeru paszportu tylko numer dowodu osobistego (wyrabiam paszport) na moim koncie fifa? Na biletach takich danych chyba nie bedzie i cos moze byc nie tak jakby mi juz wyslali teraz bilety :)? Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#1406 PostWysłany: 18 Mar 2018 22:51 
Awatar użytkownika

niebieski
wszystko było, poczytaj
 Profil Relacje PM off  

#1407 PostWysłany: 18 Mar 2018 23:55 

:o
 Profil Relacje PM off  

#1408 PostWysłany: 19 Mar 2018 12:46 
Awatar użytkownika

niebieski
oj tam straszenie, Guma jasno powiedział, Włamdir nie pozwoli na zadymy bo srogie kary czekają. Rusek też wie ze idioci są wszedzie zarówno u nas i u nich a oni nie chcą robić problemów
 Profil Relacje PM off  

#1409 PostWysłany: 19 Mar 2018 12:54 
Awatar użytkownika

Krzysztof Kobus napisał(a):
Zwolniło mi się miejsce na wszystkie mecze grupowe Polski. Mam rozumieć że można zmienić jeszcze nazwisko przed wysłaniem biletów. Ktoś chętny? Mam już też zarezerwowane hotele w Moskwie i Kazaniu. Mam też warunkowe bilety na 1/8 i 1/4 jeśli awansujemy.

Niestety nie mogę odpisywać na wiadomości prywatne
 Profil Relacje PM off  

#1410 PostWysłany: 19 Mar 2018 13:51 

Cześć.
Masz wolne miejsce hotelowe w Kazaniu z 24/06 na 25/06 czyli po meczu?
 Profil Relacje PM off  

#1411 PostWysłany: 19 Mar 2018 14:17 

Witam, pewnie już był ten temat poruszany, ale mam pewien problem i będe prosił o pomoc.
Kupiłem 3 bilety na Polska Japonia a okazało się że dwie osoby (goście) nie będą mogły jechać. Co mogę zrobić w tej sytuacji?
Doczytałem, że zmiana danych na biletach gości będzie możliwa dla jednej osoby, lecz nie mam pojęcia jak w praktyce będzie można to zrobić.
Doczytałem również, że od 18 kwietnia będzie możliwa odsprzedaż biletów na indywidualne mecze. Rozumiem że dwa bilety na jeden grupowy mecz Polaków podchodzi pod mecz indywidualny, czy te bilety TSTS?
Trzecia sprawa, dla osób którym potencjalnie bilety gości odstąpie, muszą teraz wyrobić sobie FAN ID czy odczekać do zakupu biletu?

:D Z góry dzięki za każdą podpowiedz.

Ostatnio edytowany przez Abcn 20 Mar 2018 19:22, edytowano w sumie 2 razy
P ...
 Profil Relacje PM off  

#1412 PostWysłany: 19 Mar 2018 17:56 

poleci ktoś fajne stronki z noclegami w Rosji?
 Profil Relacje PM off  

#1413 PostWysłany: 19 Mar 2018 21:01 
Awatar użytkownika

niebieski
Owen poczytaj ostatnie 5 stron i sie duzo dowiesz
 Profil Relacje PM off
madej lubi ten post.

#1414 PostWysłany: 19 Mar 2018 22:50 

Loty: 67
Kilometry: 149 708
Krajów: 25 / 11.7%
grzybu napisał(a):
Cześć.
Masz wolne miejsce hotelowe w Kazaniu z 24/06 na 25/06 czyli po meczu?

Grzybu, ja mam- plany mi się zmieniły i chętnie odstąpię komuś z forum (bez opłat oczywiście)- skontaktuj się ze mną.

#1415 PostWysłany: 19 Mar 2018 22:57 
Awatar użytkownika

niebieski
andriusza12 napisał(a):
Czekam na cytaty w takim razie.. jeśli nie masz nic ciekawego, wnoszącego coś do dyskusji, to proszę odpuść i nie ośmieszaj się

Po co Ci cytaty jak chyba nie umiesz czytac sadzac po Twoim wpisie.

JAK Ci sie nie chce pieciu stron przewertowac, skorzystac z szukajki w tym temacie to jedynie moge Ci napisac zadzwon do fify, zadaj im te pytania i zapewniam Cie ze uzyskasz odpowiedzi bo nie jeden z tego tematu dzwonil i byl zadowolony
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: problem FAN ID
#1416 PostWysłany: 19 Mar 2018 23:01 

Witam. Życzę Wam Samych zwycięskich emocji MŚ Rosja 2018......ale mam do was pytanie otrzymałem ID ale nie Jarosław Sylwester Mis tylko Jarosław Sylwester Sylwester Mis co wy na to czy ktoś może ma podobnie Pozdrawiam,,,,,, kwestia telefonu do Ambasady Rosyjskiej Warszawa wiem ale może nie potrzeba?????
 Profil Relacje PM off  

#1417 PostWysłany: 20 Mar 2018 15:19 

Loty: 41
Kilometry: 53 490
Krajów: 12 / 5.6%
Krzysztof Kobus a kiedy jedziesz może zabrałbym sięz wami podaje maila krk2@gazeta.pl
 Profil Relacje PM off  

#1418 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:12 

niebieski
Ktoś tutaj kiedyś wspominał o meldunku. Właśnie za pośrednictwem booking.com dostałem maila z kwatery, że jest to obowiązkowe i będzie kosztowac 500 RUB za osobę za pobyt w danym hotelu. Podobno jak robiłem rezerwację (w grudniu)
to ta opłata nie była jeszcze znana, a teraz została określona przez rząd. Ciekawe, że robią darmowe pociagi, a kasują na
takiej bzdurze.
 Profil Relacje PM off  

#1419 PostWysłany: 20 Mar 2018 16:33 
Awatar użytkownika

niebieski
no własnie jak to się ma do tego? @mkobyszewski ?
DonCorrado napisał(a):
Co do meldunku. Swego czasu czytałem jakąś książkę - reportaże z Rosji, to coś mi świta, że tam przy głównych ulicach nawet są pośrednicy co wystawiają lewe kwity na meldunek i wielu turystów tak robi bo to wystarcza, ja tylko wspominam, ze czytałem o takim czymś, nie namawiam, ale może kogoś zainteresuje taka forma i doczyta gdzieś ;)

I druga sprawa czy o prawda, że bilety w ostatniej fazie nie bedą już wysyłane tylko możliwy będzie odbiór w punktach pod stadionem?
 Profil Relacje PM off  

#1420 PostWysłany: 20 Mar 2018 17:27 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
dyneck napisał(a):
Ktoś tutaj kiedyś wspominał o meldunku. Właśnie za pośrednictwem booking.com dostałem maila z kwatery, że jest to obowiązkowe i będzie kosztowac 500 RUB za osobę za pobyt w danym hotelu. Podobno jak robiłem rezerwację (w grudniu)
to ta opłata nie była jeszcze znana, a teraz została określona przez rząd. Ciekawe, że robią darmowe pociagi, a kasują na
takiej bzdurze.

To jest standardowa opłata pobierana przez hotele za rejestrację w OVIRze, ale szczerze wątpię, żeby zostało to odgórnie ustalone przepisami. Raczej ściema hotelu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3087 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 155  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość