Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 629 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Autor Wiadomość
#621 PostWysłany: 21 Wrz 2026 10:12 

srebrny
U mnie opcją wymiany starych punktów nadal jest
 Profil Relacje PM off
Tulio uważa post za pomocny.

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#622 PostWysłany: 21 Wrz 2026 11:47 
Moderator forum

Tulio napisał(a):
- jedna dobra - nie naliczyli wreszcie opłaty za nieużywaną kartę World Mastercard, nie trzeba pisać reklamacji,

Nieużywanie raczej nie ma nic do rzeczy. Do kiedy masz wynegocjowane zwolnienie z opłaty?
 Profil Relacje PM off  

#623 PostWysłany: 21 Wrz 2026 11:54 

srebrny
Raczej ma, bo nie ma obrotu ... A warunki w Velo mają, że ileś tam obrotu ma być. Karta "dożywotnio" darmowa, ale biorę to w cudzysłów, bo nie raz coś było dożywotnio zagwarantowane, by jakimś bankowym trikiem później jednak nie było ...
 Profil Relacje PM off  

#624 PostWysłany: 21 Wrz 2026 13:16 

srebrny
Tulio napisał(a):
- druga zła - zniknął kafelek wymiany punktów dla karty Premiermiles, teraz jest inny: Korzystaj wygodnie ze swojej karty kredytowej. Jak może ktoś potwierdzić, że u niego opcja wymiany działa, to prośba o info i będę za jakiś czas to wtedy reklamował (nie od razu, poczekam może się samo naprawi ...).

U mnie też w weekend zniknął ten kafelek, ale już jest z powrotem :roll:
 Profil Relacje PM off
Tulio uważa post za pomocny.

#625 PostWysłany: 21 Wrz 2026 13:40 

srebrny
Mam z powrotem i ja :)
Taka zabawa w kotka i myszkę z nimi ...
 Profil Relacje PM off
poomex lubi ten post.

#626 PostWysłany: 21 Wrz 2026 16:16 
Moderator forum

Tulio napisał(a):
Raczej ma, bo nie ma obrotu ... A warunki w Velo mają, że ileś tam obrotu ma być. Karta "dożywotnio" darmowa, ale biorę to w cudzysłów, bo nie raz coś było dożywotnio zagwarantowane, by jakimś bankowym trikiem później jednak nie było ...

Zaciekawiło mnie to, ponieważ World nie była wydawana z dożywotnią darmowością (wyjątek to karty dodatkowe), ani takowej nie dało się wynegocjować z działem retencji. Zapewne wskutek nagród za punkty, które coś ich tam kosztowały. Chyba, że trafiłeś na jakąś krótką promocję, o której nie słyszałem.
 Profil Relacje PM off  

#627 PostWysłany: 21 Wrz 2026 16:53 

srebrny
Zatem zaspokoję Twoją ciekawość: Promocja za wyrobienie karty World Mastercard (300 zł ogółem za spełnienie warunków, w każdym miesiącu promocji wydanie kartą bodajże 100 zł przez 3 miesiące) w ramach zmniejszenia limitu karty Premiermiles (limit zmniejszyłem o 1,5k zł i taki limit mam na World Mastercard, chyba taki był minimalny), bez konieczności sprawdzania zdolności kredytowej i zapytań do BIKu, z zachowaniem dla nowej karty warunków tej starej, czyli dożywotniej bezwarunkowej bezpłatności.
 Profil Relacje PM off
ume uważa post za pomocny.

#628 PostWysłany: 21 Wrz 2026 17:44 

niebieski
ume napisał(a):
...World nie była wydawana z dożywotnią darmowością (wyjątek to karty dodatkowe), ani takowej nie dało się wynegocjować z działem retencji...

Raz na rok dzwoniłem do Citi i dla mnie była darmowa.
 Profil Relacje PM off  

#629 PostWysłany: 21 Wrz 2026 18:47 
Moderator forum

@piwili
Ja też, pisałem o dożywotnim zwolnieniu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 629 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości