Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 868 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 44  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Azuon
#281 PostWysłany: 05 Gru 2011 21:13 

patch dla 64bit już jest do pobrania
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#282 PostWysłany: 05 Gru 2011 21:29 

Loty: 25
Kilometry: 41 965
Krajów: 14 / 6.8%
hah a moja chęć do pomocy autorowi programu z ustaleniem czy to tylko na Win7 x64 występuje problem zakończyła się zablokowaniem konta (odpalenie na rożnych komputerach jednego konta). Napisałem do nich i mam nadzieję, że odblokują konto. Miał ktoś taka sytuacje?
 Profil Relacje PM off  

#283 PostWysłany: 21 Gru 2011 22:23 

Nie macie wrażenia że Azuon traci troche sens ? Wpisałem ręcznie ponad 40 kodów i już mam dość..
 Profil Relacje PM off  

#284 PostWysłany: 21 Gru 2011 22:40 

niestety masz racje. poki (o ile w ogole dadza rade) nie uporaja sie z kodami ryanaira wartosc wyszukiwanych wynikow jest strasznie marna

ps - czy wam tez zawyza ceny wyszukanych polaczen easyjeta?

#285 PostWysłany: 21 Gru 2011 23:14 
Awatar użytkownika

srebrny
gwzd napisał(a):
niestety masz racje. poki (o ile w ogole dadza rade) nie uporaja sie z kodami ryanaira wartosc wyszukiwanych wynikow jest strasznie marna

ps - czy wam tez zawyza ceny wyszukanych polaczen easyjeta?

to jest pol biedy ze trzeba wpisywac recznie i nie sadze zeby sobie z capcha poradzili, bo to zupelnie nie ich dzialka

ja wykupilem licencje decaptchera

ALE

okazuje sie ze i tu azuon sie sypie, i to problem z buforowaniem [a nie z captcha jako taka, bo z ta decaptcher radzi sobie ok] wynikow i w sumie dla lotow ryana na wiekszosci tras azuon jest bezuzyteczny
pisalem o tym w watku tutaj, pisalem na profilu azuona na fejsbuku, na fejsie pisal o tym jeszcze jeden koles ale bez odpowiedzi [czy tez odpisali mu jakas bzdure na maila]

pocieszam sie ze gdzies chyba od dwoch tygodni nie bylo zadnej nowej wersji [wczesniej byly co kilka dni] wiec moze pracuja wlasnie nad tym

fajnie jest sobie wyszukac loty wizza [dla was], easyJeta czy vuelinga[dla mnie] ale nie czarujmy sie, bez ryanaira to nie ma sensu
 Profil Relacje PM off  

#286 PostWysłany: 22 Gru 2011 14:35 

rw30 napisał(a):
okazuje sie ze i tu azuon sie sypie, i to problem z buforowaniem [a nie z captcha jako taka, bo z ta decaptcher radzi sobie ok] wynikow i w sumie dla lotow ryana na wiekszosci tras azuon jest bezuzyteczny
pisalem o tym w watku tutaj, pisalem na profilu azuona na fejsbuku, na fejsie pisal o tym jeszcze jeden koles ale bez odpowiedzi [czy tez odpisali mu jakas bzdure na maila]

sorry, ale swoje myśli wyraziłeś w tak chaotyczny sposób, że ciężko cokolwiek z tego zrozumieć...
fakt, captcha utrudnia użytkowanie azuona, ale i tak lepsze to niż przeszukiwanie ręcznie. ostatnio często sprawdzam loty z Pl do Maroko, bo niedługo się wybieram, w większości podróż wypada właśnie ryan'em i poza koniecznością zostania chwilę przed komputerem w trakcie przeszukiwania, żeby wpisać te śmieszne kody, większych niedogodności nie zauważyłem. ceny zgadzają się z tymi podanymi na ich stronie. od czasu wpadki z aktualizacją do nowej wersji, azuon działa bez zarzutu, więc nie rozumiem skąd Twoje żale.
 Profil Relacje PM off  

#287 PostWysłany: 22 Gru 2011 15:01 

niebieski
wilager napisał(a):
rw30 napisał(a):

sorry, ale swoje myśli wyraziłeś w tak chaotyczny sposób, że ciężko cokolwiek z tego zrozumieć...
fakt, captcha utrudnia użytkowanie azuona, ale i tak lepsze to niż przeszukiwanie ręcznie. ostatnio często sprawdzam loty z Pl do Maroko, bo niedługo się wybieram, w większości podróż wypada właśnie ryan'em i poza koniecznością zostania chwilę przed komputerem w trakcie przeszukiwania, żeby wpisać te śmieszne kody, większych niedogodności nie zauważyłem. ceny zgadzają się z tymi podanymi na ich stronie. od czasu wpadki z aktualizacją do nowej wersji, azuon działa bez zarzutu, więc nie rozumiem skąd Twoje żale.
Proponuję abyś wyszukał azuonem loty bezpośrednie z Krakowa i Wrocławia na Maltę RT w dniach 21.04 - 29.04. Zobaczymy jakie będziesz miał wyniki i porównaj je z tymi na stronie Ryanaira. Bedziesz wiedział o czym pisze @rw30

#288 PostWysłany: 22 Gru 2011 21:36 

@ barrob1

Zrobiłem jak prosiłeś:

Ryanair Krakow (KRK) Malta (MLA) Sun, 22 Apr 10:40 Sun, 22 Apr 13:20 2h 40 55.91 EUR
Ryanair Malta (MLA) Krakow (KRK) Wed, 25 Apr 07:35 Wed, 25 Apr 10:15 2h 40 62.15 EUR
Ryanair Malta (MLA) Wroclaw (WRO) Sat, 28 Apr 14:20 Sat, 28 Apr 17:05 2h 45 57.99 EUR

Sprawdziłem też na stronie ryan'a i było tak samo.
Zatem moje pytanie do Ciebie: w czym problem?
 Profil Relacje PM off  

#289 PostWysłany: 22 Gru 2011 22:34 

niebieski
wilager napisał(a):
@ barrob1

Zrobiłem jak prosiłeś:

Ryanair Krakow (KRK) Malta (MLA) Sun, 22 Apr 10:40 Sun, 22 Apr 13:20 2h 40 55.91 EUR
Ryanair Malta (MLA) Krakow (KRK) Wed, 25 Apr 07:35 Wed, 25 Apr 10:15 2h 40 62.15 EUR
Ryanair Malta (MLA) Wroclaw (WRO) Sat, 28 Apr 14:20 Sat, 28 Apr 17:05 2h 45 57.99 EUR

Sprawdziłem też na stronie ryan'a i było tak samo.
Zatem moje pytanie do Ciebie: w czym problem?

Ponizej wyniki azuaona. Powtórzone loty z Krakowa na Maltę i w drugą stronę też. Brak lotów z Wrocławia we wtorki.
Załącznik:
pol-mal.JPG
pol-mal.JPG [ 40.67 KiB | Obejrzany 1364 razy ]

Załącznik:
mal-pol.JPG
mal-pol.JPG [ 58.58 KiB | Obejrzany 1364 razy ]

Załącznik:
wro-mal.JPG
wro-mal.JPG [ 88.98 KiB | Obejrzany 1364 razy ]

#290 PostWysłany: 23 Gru 2011 17:34 

barrob1, w takim wypadku nie sposób się z Tobą nie zgodzić
sprawdzał ktoś czy na innych trasach pojawia się ten sam problem w azuonie? mam nadzieję, że to jest tylko incydentalne zjawisko
 Profil Relacje PM off  

#291 PostWysłany: 27 Gru 2011 23:12 

niebieski
Niestety problem jest na wielu trasach.

#292 PostWysłany: 27 Gru 2011 23:34 

Może to wina captchy?

Nie wyświetli Ci cen bez wpisania captchy, a być może nikt nigdy jej wcześniej nie rozwiązał na daną trasę...
 Profil Relacje PM off  

#293 PostWysłany: 28 Gru 2011 00:01 

jeśli nikt wcześniej nie wpisał captcha, to chyba wyświetli się wtedy, żeby wpisać? dobrze kombinuje?
 Profil Relacje PM off  

#294 PostWysłany: 28 Gru 2011 00:02 

niebieski
Ustawiłem, żeby za każdym razem pokazywał mi captche. Podobny problem na trasie Kraków - Trapani.

#295 PostWysłany: 28 Gru 2011 00:09 

Faktycznie, sprawdziłem z wpisywaniem captchy na te terminy i rzeczywiście nie wyszukuje.
Oby właśnie nad tym pracowali ;-)
 Profil Relacje PM off  

#296 PostWysłany: 31 Gru 2011 18:53 

Czy da się ustawić Azuon tak aby wyszukiwał dane miasto w najtańszej cenie w danym czasie pobytu?
Mam nadzieję że wiecie o co chodzi :)
 Profil Relacje PM off  

#297 PostWysłany: 02 Sty 2012 18:11 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Krajów: 42 / 20.3%
Tak BTW
śmiga wam azuon? lub ich strona ?

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#298 PostWysłany: 02 Sty 2012 18:18 

Potwierdzam azuon śmiga a ich stronka to coś takiego wyskakuje
Cytuj:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'sql91.your-server.de' (4) in /usr/www/users/azuona/core/texts_init.php on line 10
Fatal error: couldn't connect to mysql

#299 PostWysłany: 02 Sty 2012 21:30 

niebieski
Azuon coraz bardziej mnie dobija jeśli wyszukuję loty Ryanair. Pogodziłem się z tym, że trzeba wpisywać captcha, ale on gubi trasy lub wrzuca nieistniejące. Oprócz wyszukiwania tras Ryanair kłopoty też są pojawiają w przypadku Norwegian.

#300 PostWysłany: 02 Sty 2012 23:10 
Awatar użytkownika

srebrny
barrob1 napisał(a):
Azuon coraz bardziej mnie dobija jeśli wyszukuję loty Ryanair. Pogodziłem się z tym, że trzeba wpisywać captcha, ale on gubi trasy lub wrzuca nieistniejące. Oprócz wyszukiwania tras Ryanair kłopoty też są pojawiają w przypadku Norwegian.

na fejsbuku daja niesmialo do zrozumienia ze w styczniu wyszukiwanie lotow ryanair bedzie poprawione

OBY
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 868 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 44  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości