Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Sie 2013 10:52 

Pomóżcie proszę :-)

Potrzebuję dostać sie we wrześniu z lotniska w Marsylii do miejscowości Grimaud niedaleko Saint Tropez. Autobusy tylko w sierpniu, pociągów nie widzę...

Oczywiście jak najtaniej... Jechać ma 6 osób 4 dorosłe i 2 dzieci więc myślałam nawet o wynajmie samochodu - ale najtaniej znalazłam za 280zł za dzien...

Dziękuję z góry za pomoc.

Ostatnio edytowany przez mashacra, 09 Sty 2015 22:25, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Gran Canaria first minute za 1986 PLN ☀️ Loty i hotel z basenem 🌊 Gran Canaria first minute za 1986 PLN ☀️ Loty i hotel z basenem 🌊
Warto 🔥Zamień chłodne dni na słoneczny relaks na Cyprze ☀️🤩 Loty i noclegi za jedyne 447 PLN 😎 Warto 🔥Zamień chłodne dni na słoneczny relaks na Cyprze ☀️🤩 Loty i noclegi za jedyne 447 PLN 😎
#2 PostWysłany: 29 Sie 2013 11:27 

Loty: 119
Kilometry: 167 104
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
Auto mozesz wynająć już od 180 zł za dzień (auto na 6os)

Razem z tą rezerwacją otrzymasz bezpłatnie opcję dodatkowego kierowcy
Odbiór na lotnisku
Paliwo: Odbiór „z pełnym bakiem”, powrót „z pełnym bakiem”
DARMOWE anulowanie rezerwacji
DARMOWA zmiana rezerwacji
Nieograniczony przebieg
Warunki wynajmu
180,80 zł
za dzień
Suma 1 265,58 zł
Wybierz
Citroen C4 Picasso 7 seater lub podobnyVan / minivan

Szukałem na cars.dohop.com
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Sie 2013 15:44 

Dzięki Boryzo, bo naprowadzileś mnie na dobry trop ;-)

Ja chciałam wypozyczyć samochód, aby dostać się na miejsce na jeden dzień, a po tygodniu wypozyczyć jeszcze raz na jeden dzień.

Gdy sprawdzam w Hertzu przez Ryiana to wynajem na jeden dzień 18 wrzesnia najtańszy samochód kosztuje 355zł
Czyli za dwa wynajmy zapłacę 710zł

Gdy natomiast wybrałam wynajem na tydzień 18-25 wrzesnia cena jest 497zł za cały tydzień !!!
Trochę to dziwne dla mnie ;-)

Ale może jakaś komunikacja publiczna bedzie jeszcze tańsza?

Pozdrawiam!!

#4 PostWysłany: 29 Sie 2013 16:15 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
http://www.rome2rio.com/s/Marseille-Air ... ce/Grimaud

w ogóle to szukaj czegoś na saint tropez (na pewno jakiś bus będzie; poszukaj np na stronie lotniska)czy do tego obok sainte-maxime a stamtąd, w tyle osób, to taksówką wyjdzie najwygodniej i w miarę tanio. tam jest jakieś 15km w jedna stronę. liczą ok 1.6 euro/km.

#5 PostWysłany: 29 Sie 2013 16:26 

Loty: 119
Kilometry: 167 104
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
namteH napisał(a):
http://www.rome2rio.com/s/Marseille-Airport-MRS-France/Grimaud

w ogóle to szukaj czegoś na saint tropez (na pewno jakiś bus będzie; poszukaj np na stronie lotniska)czy do tego obok sainte-maxime a stamtąd, w tyle osób, to taksówką wyjdzie najwygodniej i w miarę tanio. tam jest jakieś 15km w jedna stronę. liczą ok 1.6 euro/km.

No ale tu masz: 19EUR w jedną stroną za os. Czyli 4x dorosly + 2x dziecko = 95 EUR + oczywiscie taksa, czyli rachunek jest ok. 135 EUR. Taniej auto wypozyczyc. Byłem w Marsylii 5 dni temu. Wypozyczalem auto z Herza ze zniżką: 2006140 cdp code. Może wam się też przyda.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 29 Sie 2013 16:35 

niebieski
Pociągiem Vitrolles Aeroport Marseille do Saint Raphael z przesiadką na Marseille Saint Charles za od 28,40 do 32,80 euro; jedzie ok. 2h15'-2h30'

http://www.voyages-sncf.com/

Potem autobus nr 7601 z Saint Raphael do Grimaud za 3 euro; jedzie ok. jednej godziny

http://www.varlib.fr//ftp/FR_lignes/7601BD.pdf

Nie byłem; to tak tylko w ramach ćwiczenia internetowego ;-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość