Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Sardynia - tanie loty
#1 PostWysłany: 29 Lip 2013 10:36 

Cześć, chciałabym dostac się na Sardynię w dniach pomiędzy 14.09 - 30.09.2013r. Jeszcze nie ustaliłam do końca gdzie będe mieszkać, ale raczej na północy więc lotnisko do Olbii byłoby najlepsze ale jeżeli różnica cenowa znacznie przemawiałaby za Cagliari to też będzie ok, poradze sobie juz na miejscu z przemieszczeniem do punktu docelowego;-) W zasadzie wylot możeby z każdego miejsca (poza wybrzeżem), nawet z berlina...chodzi o to aby cena była jak najniższa dla 2 osób. Aha , raczej normalny bagaż wchodzi w grę (czas pobytu 7 - 10 dni). Mam nadzieje że o nizym niezapomniałam....Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu jakiejś fajnej oferty;-)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 29 Lip 2013 11:30 

niebieski
Jeśli ma być tanio to określ z której części Polski bo inaczej wydasz dużo kasy na dojazd.
Po za tym zrezygnuj z bagażu rejestrowego - tez sporo zaoszczędzisz. Ja na tygodniowe wczasy z żoną i dzieckiem (właśnie na Sardynii) spakowałem się w 3 x bagaż podręczny (3 osoby w tym dziecko!). To jest spokojnie do zrobienia. W drodze powrotnej zmieściły się nam jeszcze drobne pamiątki, pyszne pomidorki, 3 wielkie pomarańcze i trochę oliwek do walizki :-)

#3 PostWysłany: 29 Lip 2013 11:36 

może się mylę, ale wydaję mi się że jak do Olbii to tylko z Berlina.
cena biletów w obie strony we wrześniu to ok 800-900zł i to bez bagażu
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Lip 2013 15:45 

Bagaż podręczny w takim razie jest do rozważenia, skoro wraz z dzieckiem udało sie spakowac najważniejsze rzeczy to i mnie powinno;-) Jestem z Łodzi, więc miasta w poblizu, ale mam samochód na gaz, stąd moje rozważania co do dojazu - bo aż tak dużo mnie nie wyniesienie lub opcjonalnie myślałam o Polskim busie;-)
Jeżeli chodzi o miejsce przylotu nie musi być koniecznie Olbii, może byc również Alghero lub Cagliary, bo jak tak wcześniej pisałam chodzi o jak najkorzystniejsza ofertę;-) Ale dziękuje za pierwsze odpowiedzi;-)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Lip 2013 15:56 

Ja szukałam z berlina, ale najtaniej wyszło mi ok 672, 00 zł. do Alghero...przez Mediolan w jedna stronę a w drugą przez Pisę;-(
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości