Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Cze 2013 23:44 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
Krajów: 48 / 22.4%
niebieski
Na głównej wiszą kombinowane krajówki za 68zł, więc myślę, że i te nie są najgorsze. Co prawda nie są to kwoty tak niskie jak w dzisiejszym ukrywanym hicie z niemowlęciem ale bardziej realne:)

Wyszukiwane na włoskim skyscanner, kupowane przez włoskie bravofly. Wychodzi 13,04 euro. W płatnościach jest wyszczególnione, że tylko VISA DEBIT jest bez prowizji (reszta kart az 12 euro) ale ja wpisałem swoją Elektron z mbanku i przeszło bez problemu. Rezerwacja wisi w systemie LOTu.

Poza tym RT krajówki wychodzą taniej niż na stronie LOTu i u pośredników w języku polskim. Np WAW-RZE RT na włoskim skanerze wychodzi za 25 EURO (Tui) - 36 Euro (bravofly), a na "polskim" 199zł lub 46 Euro (airtickets) i 51 Euro (bravofly).

Jeśli chodzi o daty to mnie interesował sierpień. Na próbę wpisałem losowo wrześniowe i październikowe i ceny były takie same.
Takie same ceny były z Bydgoszczy. Wyższe z Wrocławia i Gdańska ale za każdym razem niższe niż w wersjach "polskich".

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#2 PostWysłany: 30 Cze 2013 00:11 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Krajów: 8 / 3.7%
Tom K napisał(a):
kwoty tak niskie jak w dzisiejszym ukrywanym hicie z niemowlęciem ale bardziej realne:)

Trochę mnie ominęło i nie do końca rozumiem o co chodzi z tym ukrywaniem. Tzn. rozumiem kolegę, który znalazł sobie sposób, kupił trochę biletów i gdy swoje ogarnął rzucił temat na forum. To nie jest ukrywanie wg mnie. Chyba, że chodzi o innego typu ukrywanie. Wyjaśni mi ktoś o co kaman z tym ukrywaniem? Bo mogę się na razie tylko domyślać... :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Cze 2013 00:16 

Loty: 189
Kilometry: 213 328
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Koledze powyżej chodziło o ukrywanie tematów z super dealami przez moderatorów tego forum.

#4 PostWysłany: 30 Cze 2013 00:24 
Awatar użytkownika

marcino86 napisał(a):
Koledze powyżej chodziło o ukrywanie tematów z super dealami przez moderatorów tego forum.

Wiem... dlatego się uśmiechnąłem. :)
Dlaczego oni tak robią?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Cze 2013 00:33 
Awatar użytkownika

srebrny
limaK napisał(a):
marcino86 napisał(a):

Wiem... dlatego się uśmiechnąłem. :)
Dlaczego oni tak robią?

Przecież jest napisane - cytat z innego tematu:
Hubert napisał(a):
Spokojnie.. Czasem pojawiają się tu tricki z mieszaniem przy kodzie strony, a czegoś takiego nie możemy upubliczniac, więc dlatego temat był ukryty (kosz dla moderatorów) przez chwilę.

Koniec offtopa.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Cze 2013 00:35 
Awatar użytkownika

Infant to nie jest mieszanie w kodzie strony, więc nie wiem w czym problem. :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 30 Cze 2013 00:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie wspominając już o tym że coraz mniej osób wierzy w takie tłumaczenia, albo te o filtrze antyspamowym.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 30 Cze 2013 00:39 
Awatar użytkownika

srebrny
limaK napisał(a):

Dlatego po sprawdzeniu, że nie ma dziwnych tricków nie do końca zgodnych z prawem, temat został z powrotem upubliczniony.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 30 Cze 2013 00:41 

Loty: 65
Kilometry: 183 102
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Andi napisał(a):
limaK napisał(a):

Dlatego po sprawdzeniu, że nie ma dziwnych tricków nie do końca zgodnych z prawem, temat został z powrotem upubliczniony.

a jakie tricki sa niezgodne z prawem?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 30 Cze 2013 00:45 
Awatar użytkownika

srebrny
travelIsFUN napisał(a):
Andi napisał(a):
limaK napisał(a):

a jakie tricki sa niezgodne z prawem?

Czytaj kilka postów wyżej ;)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 30 Cze 2013 00:45 
Awatar użytkownika

Ok... ale nadal nie rozumiem co jest do sprawdzania. Chcę kupić bilet z infantem, a że wskakuje mi 0.22 to nic nie poradzę. I nie ma co sprawdzać... Przecież kolega rzucający temat nic o modzeniu w kodzie nie pisał, więc sprawdzanie zbyteczne było uważam. :D
No chyba, że każdy z moderatorów musi sobie po kilka albo naście razy posprawdzać, kolegów, rodzinę też poprosić o sprawdzenie. :D
Gdy już wszystkie ziomki sprawdzą, można odtajnić i zbierać honory.

Dobra, nieważne... :)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 30 Cze 2013 09:22 

Loty: 189
Kilometry: 213 328
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Andi, cytowałem już regulamin tego forum ale mój post został usunięty. Właściciele i Administracja forum nie ponoszą odpowiedzialności za treść zamieszczanych komunikatów ale zgadzam się z tym że wrzucanie takiego tematu do "Promocje, znalazłem tani lot" zabija deal w kilka minut. Może warto byłoby pomyśleć nad ukrytym subforum tylko dla zarejestrowanych ? a dodatkowo uzależnić to od kilku napisanych postów ? Często widzę jak temat przegląda z 10 userów i 50 gości....

#13 PostWysłany: 30 Cze 2013 09:37 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 273 201
Krajów: 35 / 16.4%
Zbanowany
niebieski
marcino86 napisał(a):
Andi, cytowałem już regulamin tego forum ale mój post został usunięty. Właściciele i Administracja forum nie ponoszą odpowiedzialności za treść zamieszczanych komunikatów ale zgadzam się z tym że wrzucanie takiego tematu do "Promocje, znalazłem tani lot" zabija deal w kilka minut. Może warto byłoby pomyśleć nad ukrytym subforum tylko dla zarejestrowanych ? a dodatkowo uzależnić to od kilku napisanych postów ? Często widzę jak temat przegląda z 10 userów i 50 gości....

Kiedyś miałem podobną propozycję ale zostałem zbesztany przez forumowiczów ...

#14 PostWysłany: 30 Cze 2013 09:48 

Czy takie krajówki dają jakieś mile i czy wchodzą do liczby LOTów potrzebnych do FTL ?
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 30 Cze 2013 10:13 

niebieski
Anonymous napisał(a):
Teorie spiskowe będą krążyć. Deal był dostępny od czwartku dla ZAUFANYCH. Niestety prawda jest taka, że popularność strony urosła do tych rozmiarów, że pali każdy tego rodzaju deal. Być może warto jednak by moderatorzy wiedząc o tego typu możliwości za zgodą autora rzeczywiście dawali go na stronę dopiero w weekend w godzinach wieczornych, kiedy ma on szansę być wykorzystany przez większą ilość osób.

Deal został spalony przez moderatorów jeszcze przed upublicznieniem. Co mnie śmieszy gdyż nie oni znaleźli sposób a kolega z forum który wrzucił go dla wszystkich. Moderatorzy jak ktoś wcześniej pisał obdarowali rodziny i znajomych i pozwolili reszcie się pojarać. Nie jest to sprawiedliwe gdyż nie wiem czy wiedzą ale forum tworzą użytkownicy a nie moderatorzy, których w każdej chwili można odstrzelić i na ich miejsce wstawić kogoś innego.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 30 Cze 2013 10:23 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
sebjag napisał(a):
Anonymous napisał(a):
Teorie spiskowe będą krążyć. Deal był dostępny od czwartku dla ZAUFANYCH. Niestety prawda jest taka, że popularność strony urosła do tych rozmiarów, że pali każdy tego rodzaju deal. Być może warto jednak by moderatorzy wiedząc o tego typu możliwości za zgodą autora rzeczywiście dawali go na stronę dopiero w weekend w godzinach wieczornych, kiedy ma on szansę być wykorzystany przez większą ilość osób.

Deal został spalony przez moderatorów jeszcze przed upublicznieniem. Co mnie śmieszy gdyż nie oni znaleźli sposób a kolega z forum który wrzucił go dla wszystkich. Moderatorzy jak ktoś wcześniej pisał obdarowali rodziny i znajomych i pozwolili reszcie się pojarać. Nie jest to sprawiedliwe gdyż nie wiem czy wiedzą ale forum tworzą użytkownicy a nie moderatorzy, których w każdej chwili można odstrzelić i na ich miejsce wstawić kogoś innego.

Teorie, których nie powstydziłby się sam Macierewicz.
Szanowni użytkownicy Forum zastanówcie się chociaż raz nad tym co piszecie.

Proszę pokażcie mi jedną osobę, która kupiła tym sposobem bilety oprócz @max2000 dzięki temu, że przeczytała ten wpis na forum.
Został wrzucony sposób, który w momencie upublicznienia już najprawdopodobniej nie działał!

Ostatnio edytowany przez Gaszpar, 30 Cze 2013 10:25, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 30 Cze 2013 10:25 

HON fly4free
Deal nie został spalony przez moderatorów tylko przez to, że został ujawniony. Niestety owczy pęd ludzi, którzy gdy tylko cokolwiek się pojawi bezkrytycznie rzucają się na to, bez względu na to czy zamierzają jechać, lecieć, spać gdzieś, tylko dlatego że jest to za 2 zł, a potem jeszcze jak idioci wydzwaniają do linii lotniczych, pośredników, banków i hoteli z debilnymi pytaniami wynikającymi z braku jakiegokolwiek doświadczenia w rezerwowaniu takich rzeczy, natychmiast zabija wszelkie okazje. I dlatego coraz częściej najlepsze z nich pozostają i będą pozostawać do wiadomości w małych gronach zaufanych osób.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 30 Cze 2013 10:26 

niebieski
Gaszpar napisał(a):
Teorie, których nie powstydziłby się sam Macierewicz.
Szanowni użytkownicy Forum zastanówcie się chociaż raz nad tym co piszecie.

Proszę pokażcie mi jedną osobę, która kupiła tym sposobem bilety oprócz @max2000 dzięki temu, że przeczytała ten wpis na forum.
Został wrzucony sposób, który w momencie upublicznienia już najprawdopodobniej nie działał!

Chodzi mi o sam fakt ukrycia. Pomijam to czy działał czy nie.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 30 Cze 2013 10:26 
Awatar użytkownika

srebrny
Teorie spiskowe niezwiazane z dzialem w ktorym sie znajduja. Nie robmy z tego forum drugiego onetu. Zamykam.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 30 Cze 2013 12:36 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
sebjag napisał(a):
Deal został spalony przez moderatorów jeszcze przed upublicznieniem.

Masz jakieś dowody że rzucasz tak jadem czy tak sobie wesoło oczerniasz? Tak jak napisałem deal był ukryty przez 5 min w celu zbadania sprawy. Nikt z modów nie kupił nic z tej oferty.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości