Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Sie 2014 21:15 

Dokąd
  • lotnisko Kennedy'ego NY (JFK), lub Newark International (EWR)

Data wylotu
  • 17.11.2014

Data powrotu
  • 24.11.2014

Długość pobytu
  • tydzień do dwóch

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Sam znalazłem
  • 5106zł. Co nie pasuje? Wiadomo cena. Próbowałam znaleźć coś taniej, ale albo było 20 godzin na lotnisku czekania na przesiadkę, albo po kliknięciu "dalej" okazywało się że oferta właśnie się skończyła.

Dodatkowe informacje
  • Witam,
    Jak w temacie poszukuję taniego przelotu najlepiej z Rzeszowa lub Krakowa, ale może być też Warszawa lub Katowice do Nowego Jorku na lotnisko JFK. Chcemy lecieć we trójkę z 6 miesięcznym dzieckiem, więc nie może być długiego oczekiwania na lotnisku i więcej niż 2 przesiadek. Właściwie to chcielibyśmy polecieć także ze starszymi dzieciakami 4.5 i 2.5 roku, ale cena nie do przeskoczenia dla nas. Gdyby udało się znaleźć coś za 1000 do 1400zł/osobę dorosłą to leciałyby też te dzieciaki. Daty wylotu między 15-19 listopada, powrót tydzień do dwóch od wylotu.
    Pozdrawiam i mam nadzieję że coś się jednak uda znaleźć.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 31 Sie 2014 21:25 

Loty: 41
Kilometry: 119 639
Krajów: 20 / 9.4%
W tych datach jest sporo opcji Lufthansą z Warszawy do Newark za 1900 PLN z krótką przesiadką.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 31 Sie 2014 21:32 

Dzięki- jakoś o Newarku zapomniałam :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 31 Sie 2014 21:42 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Nie da się zawsze podróżować do Stanów za 1000 złoty...
1900 jest dobrą ceną jak na lot z WAW do Newark
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości