Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Cze 2012 16:51 

Witam, chce wybrać się z dziewczyną na Maltę w październiku a że dopiero raczkuje w wyszukiwaniu tanich lotów proszę Was o pomoc. Na razie najtaniej udało mi się znaleźć Ryanairem 14,10,2012 Kraków-Malta za 132,20 i Malta - Kraków za 165,20 za 2 os wychodzi 594.80. Można znaleźć coś taniej ?czy poczekać jeszcze z zakupem ? I jeszcze jedno pytanko czy da się zniwelować ta opłaty:
Opłata EU261
Odprawa online
Z góry dzięki za odp.
Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 30 Cze 2012 18:27 

Witam. W zeszłym roku na przełomie maja/czerwca za 2 osoby w obie strony wyszło mi 450,00 zł. Według mnie cena jest dobra, jeśli wyjazd ustawiasz na mur beton. Czasami trafiają się zupełnie tanie bilety, ale to loteria bo lecisz tam gdzie kupisz tanio (np. nieplanowany wyjazd styczeń 2012- 2 osoby KRK BOLONIA KRK 90,00 zł). Opłaty transakcyjnej unikasz tylko kartą fly4free lub mastercard prepaid BZWBK. Opłaty za odprawę on-line nie unikniesz, chyba że jest ona darmowa (darmowy check-in) co zaznaczone jest w cenie na rozkładzie lotów. Tak osobiście - wybór dobry. Malta jest piękna. W razie pytań zapraszam na priv.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Cze 2012 19:06 

ja bym zdecydowanie poczekał nawet miesiac - powinna spaśc do 200 zł chociaz za RT/os

#4 PostWysłany: 01 Lip 2012 12:39 

W poprzednim roku za Maltę w październiku za 2 osoby zapłaciliśmy 300zł z tym, że nie lecieliśmy bezpośrednio Kraków - Malta, bo bilety były sporo droższe, tylko zdecydowaliśmy się na lot z przesiadką w Bolonii, akurat też z Krakowa, czyli Kraków - Bolonia - Malta i z powrotem tak samo. Wyszło taniej niż bezpośrednio, tylko różnie jest pewnie z godzinami odlotów, my mieliśmy w Bolonii jedną nockę na lotnisku.
Bilety rezerwowaliśmy 4 sierpnia, więc spokojnie możesz jeszcze trochę poczekać, bo za kilka tygodni mogą być niższe ceny.

Samą Maltę gorąco polecam :)
A październik to dobry czas, pogoda w sam raz :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Lip 2012 13:10 

Również jestem zainteresowany lotem w obie strony z krakowa od 11 sierpnia ( i później). Póki co najtańsza opcja jaką znalazłem to 800-900zł bez dodatkowych opłat. Uda się coś taniej w tym okresie?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Lip 2012 18:49 

Bezpośrednio z Krakowa na Maltę można się dostać za 446zł (165+281zł)/os/ w dwie strony, np. 19-29 sierpnia.
Na wylot z Krakowa 19 sierpnia w cenie 165zł dostępne 3 miejsca.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 04 Lip 2012 17:35 

dziurka napisał(a):
Witam, chce wybrać się z dziewczyną na Maltę w październiku a że dopiero raczkuje w wyszukiwaniu tanich lotów proszę Was o pomoc. Na razie najtaniej udało mi się znaleźć Ryanairem 14,10,2012 Kraków-Malta za 132,20 i Malta - Kraków za 165,20 za 2 os wychodzi 594.80. Można znaleźć coś taniej ?czy poczekać jeszcze z zakupem ? I jeszcze jedno pytanko czy da się zniwelować ta opłaty:
Opłata EU261
Odprawa online
Z góry dzięki za odp.
Pozdrawiam.

Żałuje że nie skorzystałem z tej ceny... teraz jest ona dwa razy wyższa, macie jakieś propozycje lotu? W grę wchodzą trzy lotniska rzeszów, kraków, katowice ewentualnie wawa czas pobotu na Malcie 3-5 dni. Czy lepiej zwlekać z zakupem do września ?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 04 Lip 2012 17:57 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Ja bym jeszcze poczekał z miesiąc. O ile kwota bazowa raczej się nie zmniejszy, o tyle można będzie trafić na promocję "bez podatków" albo "odprawa gratis".
Choć na dwoje babka wróżyła.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości